Nem csak felvásároltak bennünket?! A “rendet” is ők tartják fenn?!

images-zsido eu zaszlo

 

 

Százhúsz izraeli katona érkezett Magyarországra nem sokkal a 2006. október 23-i összecsapások előtt, hogy “rutin terrorelhárítási gyakorlatokat végezzen” – derül ki a Stratfor amerikai hírszerzési cég elemzőinek összeesküvéselmélet-szerű elemekben gazdag levelezéséből, amelyet a WikiLeaks ma közölt. A WikiLeaks 2012-ben kezdte meg a birtokába jutott mintegy ötmillió straforos levél feldolgozását.
“2006 őszén, Gyurcsány Ferenc szocialista miniszterelnök idején egy izraeli gép szállt le a budapesti reptéren, 120 izraeli katonával a fedélzetén. A katonák azért érkeztek az országba, hogy rutin terrorelhárítási gyakorlatokat végezzenek. A magyar média nem adott hírt a gép távozásáról. Ugyanakkor figyelemre méltó, hogy éppen ebben az időben az 1956-os forradalom 50. évfordulóján tartott békés megemlékezést azonosító szám nélküli, fekete maszkos rendőrök brutálisan szétverték” – írta 2010 márciusában a Stratfor egyik munkatársa, Klara E. Kiss-Kingston a szintén stratforos Sean Noonan-nek. Kiss-Kingston a 2010-es izraeli kémgépek magyarországi berepülése kapcsán elevenítette fel a magyar-izraeli titkosszolgálati kapcsolatokat.
Az amerikai titkosszolgálatok legfontosabb alvállalkozójának számító Stratfor munkatársai a kiszivárogtatott levelezésben arról értekeznek, hogy mi lehetett az izraeli kémrepülők feltűnésének az oka, illetve, hogy mit csináltak a magyar légtérben. A berepülést annak a szíriai-magyar férfinak a meggyilkolásával hozták összefüggésbe, aki a 2010-es e-mailezésben az  “évszázad pénzügyi csalásaként” emelgetett Kulcsár-ügyben segítette a rendőrséget. A pénzmosásos-sikkasztásos ügyben Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc neve is felmerült.
A stratforosok szerint Gyurcsány segített eltussolni “az országból óriási pénzösszegeket eltüntető” brókerbotrányt, amihez bankárként szerintük Medgyessynek is köze volt. Ennek a műveletnek a része lehetett a befolyásos pénzváltóként ismert szíriai-magyar férfi meggyilkolása is.
“Mióta bizonyossá vált, hogy a Fidesz megnyeri a (2010) április 11-i választásokat, és a párt világossá tette, hogy az elmúlt időszak  összes korrupciós ügyét ki fogja vizsgálni, bárkit, aki a szíriai-magyar férfihoz hasonlóan információt szolgáltathat a rendőrségnek az izraeli kapcsolatokkal terhelt nagy volumenű korrupciós ügyekről, likvidálni fognak” – áll a Stratfor-szakértők e-mailjeiben.
A levélből az is kiderül, hogy a kémgépek azon a napon jártak a magyar légtérben, amikor a szíriai férfit megölték. Az eset előtt két hónappal Gyurcsány Izraelben járt, ahol nem tudni miről tárgyalt. “Mivel a pártja nagy bajban van, engem egyáltalán nem lepett meg a kémrepülők feltűnése” – írta az elemző.
A Magyaroszágra érkező, Gulfstream V-ös típusú izraeli gépek a legmodernebb hírszerzési eszközökkel voltak felszerelve. A zsidó állam direkt titkosszolgálati akciók végrehajtására vásárolt ilyen gyártmányű gépeket. A Honvédelmi Minisztérium álláspontja szerint a gépek diplomáciai szolgálatot teljesítettek.
Az üggyel kapcsolatban megkerestük Gyurcsány Ferencet is. Amint reagál, cikkünket azonnal frissítjük.
(index)
Bal-Rad komm: Alapjában véve nem történt(ik) más, minthogy az Új Tulaj vigyázza a porta rendjét-MONDHATJÁK!

DE NEM ADDIG A’!

EZ ITT MA MÉG EGYELŐRE MAGYARORSZÁG! EZ MÉG A MI ORSZÁGUNK! NEM ADJUK!

Gyurcsány vagy Orbán? Egyre megy! Egyik kutya-másik eb!

Ezt a cikket pedig csak egyféleképpen lehet kommentálni:VÉDD MAGAD MAGYAR!

ezt_már_nem_adjuk.

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nem csak felvásároltak bennünket?! A “rendet” is ők tartják fenn?! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Makai lászló szerint:

    Gratulálok a cikk írójának! Nem tudja mi a különbség az EGYELŐRE és az EGYENLŐRE szavak között. Ez a tévesztés a nem gondolkodás eredménye. Esetleg a nem olvasásé. Az EGYELŐRE elég hülye szavunk, de akinek van egy kis precizitás az elméjében, az könnyen tudja értelmezni, mint az időlegesség kategóriájába tartozó fogalmat: valameddig, addig amíg, ugye? Viszont az EGYENLŐRE lehet matematikai, vagy bármilyen más, pl emberi egyenlőséggel kapcsolatos fogalom, tehát nem tévesztendő össze az időlegesség fogalmával. Olyan nehéz ezt megtanulni, hogy valakiknek egy életen át nem is sikerül?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.