Farkas Flóri: “Viktorkám! Hát itt égy tezsvir! Válámi kis hivátál kéne néki!”

Megint kineveztek egy helyettes államtitkárt

Garai Pétert nevezték ki szeptember 1-jei hatállyal az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárságának helyettes államtitkárává.

A közleményben az új helyettes államtitkárról azt írták, hogy korábban a Türr István Képző és Kutató Intézet pécsi igazgatóságát vezette.

Garai Péter 2011 óta irányította régiós szinten a társadalmi felzárkózási feladatokat, és több mint tíz éve dolgozik a roma integráció területén. Munkájában vizsgálta az Európai Unió, Magyarország és a Dél-dunántúli Régió szakoktatási, foglalkoztatási, roma szociológiai, illetve munkaügyi sajátosságait, számos publikációja jelent meg e tárgykörökben nemzetközi és hazai fórumokon – olvasható a közleményben.

A helyettes államtitkári feladatot eddig ellátó Langerné Victor Katalin közös megegyezéssel távozott az államtitkárságról – tették hozzá.
(HVG)

Bal-Rad komm: És Döbrögi kinevezé a tezsvirt “erőtartaléfelzárkóztatási helyettes államtitkárrá”!  Koszt, kvártély, autó, mobil, laptop, hivatali cimbalom, csinos havi apanázs! Elvégre “választások” közelegnek!
Mozgósitani kell minden “erőtartalékot” az országban-és azon kivül-a siker érdekében!

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.