Újbóli figyelmeztetés: Hatalmas átverés a Szent Korona Bank!

Szent Korona Bank logo

…”Egyes adósok Magyarország törvényes fizetőeszköze helyett egy úgynevezett Szent Korona Magyar Bank… által kiállított teljesítési igazolással kívánják teljesíteni fennálló fizetési kötelezettségeiket…”

…”Mélységesen felháborít minket, – hogy az egyszerű magyar emberek szabadság és hazaszeretetét, valamint anyagi problémáit, valaki, vagy valakik a maguk javára kívánják fordítani…”

Az úgynevezett “Szent Korona Bank” elleni hivatalos büntetőeljárás már ez év elején elindult, – s hírt is adott róla számtalan netes és nyomtatott média.

Ám, ennek ellenére, – továbbra is folyamatosan kapunk jelzéseket arról, hogy ezen állítólagos bank úgynevezett aktivistái még mindig újabb és újabb embereket akarnak behálózni, – ezért most – kommentárunkkal, s néhány érdekességgel kiegészítve újra közöljük az információkat, (az általunk ugyan nem igazán kedvelt), – de jelenleg mégis csak egyetlen hivatalos jegybank, az MNB által kezdeményezett vizsgálatról, – a Szent Korona Bankkal szemben:

Kamu a Szent Korona Bank, büntetőeljárás indult

Büntetőeljárás van folyamatban a sokak által Szent Korona Bank néven ismert társaság tevékenységével kapcsolatban, amely nem bank és pénzügyi szolgáltatások nyújtására sem jogosult – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB), amely közleményében azt írta, elhatárolódik a társaság tevékenységétől.

A Szent Korona Bank a megtévesztő névhasználata ellenére nem bank, pénzügyi szolgáltatások nyújtására nem jogosult, az általa kiállított igazolás fizetési kötelezettségek kiegyenlítésére nem használható – írta közleményében az MNB, amely hozzátette, az ügyben büntetőeljárás van folyamatban.

Számos, egymástól független jelzés érkezett az MNB-hez, amelyek szerint egyes adósok Magyarország törvényes fizetőeszköze helyett egy úgynevezett Szent Korona Magyar Nemzeti Fejlesztési Bank Innovációs és Tőketársaság (Szent Korona Bank) által kiállított teljesítési igazolással kívánják teljesíteni fennálló fizetési kötelezettségeiket.

Az MNB a beérkezett beadványok vizsgálata és a nyilvánosan elérhető információk alapján megállapította, hogy a Szent Korona Bank mint szóösszetétel sem a hiteles cégnyilvántartásban, sem az internetes honlapregiszterben nem szerepel. A nyilvános információk szerint tehát ilyen néven a hatályos jogszabályoknak megfelelően létrehozott jogi személy nem lelhető fel.

A Szent Korona Bank nem szerepel, nem is szerepelhet pénzügyi szolgáltatások és kiegészítő pénzügyi szolgáltatások végzőjeként az MNB nyilvántartásaiban sem, és nincs erre szóló tevékenységi engedélye sem – tették hozzá.

A jegybank úgy fogalmaz, hogy a hitelintézeti törvény nem határoz meg egy nem létező gazdasági társaság szóhasználatára, a gyakorlatban meg nem valósuló tevékenységére vonatkozó rendelkezéseket. Az MNB státustörvénye sem ad módot egy abszurd, a valóság minden elemét nélkülöző, a gazdaságban életképtelen és társasági formával nem is rendelkező „információhalmaz” elleni szakhatósági fellépésre.

“Az ennek nevében fellépő személyek tevékenységének megítélésére így az MNB-nek nincs hatásköre, a tevékenység nem pénzügyi szolgáltatásként, hanem egy, a jegybanki feladatkörön kívül eső körben értékelhető” – olvasható az MNB közleményében.

“A Szent Korona Bank megtévesztő névhasználat, illetve az e mögött megjelenő személyek esetleges – a pénz és tőkepiaci szektor és kiemelten az e szektorral kapcsolatba kerülő ügyfelek számára – káros tevékenysége, az ügyfelek e tevékenységből fakadó esetleges veszteségeinek megakadályozása azonban megköveteli, hogy az MNB egyértelműen elhatárolódjék e jelenségtől” – közölte az MNB. – (HVG.hu)

Bal-Rad komm: Bizonyára hallottak már olvasóink, – az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet is megjárt figuráról, a Tempo párt alapítójáról; Borbély Józsefről, – aki az Apostoli Magyar Királyság kormányzójának, teljhatalmú urának képzeli magát.

Borbély József Fotó Wikipedia

Borbély József, az Apostoli Magyar Királyság kormányzójának, teljhatalmú urának képzeli magát. – Ne dőljön be neki senki! – Fotó: Wikipédia

A vele egykoron együtt dolgozók információi szerint, Borbély Józsefnek, havi 500 ezer forintra van szüksége ahhoz, hogy fönn tudja tartani magát. Nem csodálkozunk tehát azon, hogy az itt linkekben említett oldalakon is világosan lekövethető, s a jelek szerint, – hozzá köthető a kamubank, a Szent Korona Bank megalapítása.

Melyben természetesen számlát is lehet nyitni. (Sic!)

Mélységesen felháborít minket, – hogy az egyszerű magyar emberek szabadság és hazaszeretetét, valamint anyagi problémáit, valaki, vagy valakik a maguk javára kívánják fordítani. – Hogy konkrétan milyen módokon, azt reményeink szerint a fent említett büntető eljárás hamarosan kideríti.

Ne dőljön be nekik senki!

Mivel az ügy már hónapok óta húzódik, nem ártana némi aktivitást is mutatniuk a hivatalos szerveknek ez ügyben, – a jogosulatlan pénzügyi tevékenységet folytató, honfitársaikat pofátlanul átverő csalókkal szemben!

B-R

Kategória: BŰNÖZÖK | A közvetlen link.

Újbóli figyelmeztetés: Hatalmas átverés a Szent Korona Bank! bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Pityu szerint:

  Lassan már az egész világ egy nagy átverés!Van szemetek és mégse láttok vele, van fületek és mégse hallotok vele…

 2. levairegina szerint:

  Ebben az egész “balhéban” az a tanulság, hogy az EDDIGI PÉNZRENDSZER MEGBUKOTT! Tessék már felfogni végre! Halálosan meg vannak sértve, merthogy vannak emberek, akik STK-val óhajtanának fizetni. Hát képzeljék el, vannak emberek, akiknek egyszerűen nincs más! Ennyi! Lehet összeszedni a sátorfát és elhordani magukat. (Zárójel: a Tempo pártot és Borbély Józsefet nem ismerem egyébként. Ha ez az egyetlen bűne, hogy havi 500000-Ft-ból tudna megélni, hát….ismerek olyan fidesz-banda tagokat, akik percenként 700 millióból sem akarnak megélni. Mert kevés. Akkor miről beszélünk???)

  • Névtelen szerint:

   Igaz

  • Ádám Éva szerint:

   Egy mindenkiért, mindenki egyért

   2014.06.13-án Dr. Szepesházi Péter bíró példa nélküli végzést hozott a TEMPO Párt beavatkozása mellett folyó perben. Leírta, hogy a bankok feladata volt vizsgálni, hogy a hitelfelvevő képes lesz-e megfizetni tartozását. Ha ennek nem vagy nem megfelelően tett eleget, és az adós önhibáján kívül olyan helyzetbe került, melyben nem tudta fizetni a részleteket, akkor a banknak kell vállalnia a felelősséget. Törvényi helyekkel támasztotta alá ezen állítását, sőt azt is, hogy a bíróknak minden esetben tájékoztatni kellett volna erről a peres feleket..

   Ennek ellenére a TEMPO Pártot képviselő Borbély József és az alperest képviselő Tajti Katalin mégis kérték a per felfüggesztését. Ennek oka egyszerű. Álláspontjuk, melyet mára egyre többen osztunk, hogy a hitelintézetek törvénytelen gyakorlata csak egy tünete a korrupt államirányításnak. Először fogadjuk el, hogy igazságot szolgáltatnak, ha a devizahiteleseknek visszaadják a felszámolt kamat egy részét? Ha ezt megkaptuk, akkor azt tartsuk igazságosnak, ha mentesülnek a teher alól azok, akik már nem bírták fizetni a tartozásuk részleteit? És mi lesz azokkal, akik még képesek fizetni? Egy újabb igazságot hangoztatva valljuk be, hogy a hitelezés eleve átverésnek indult? Ezzel még mindig nem védtük meg azokat a családokat, akik hitelfelvétel nélkül, a rezsiszámlák és a megszűnt munkahelyek miatt jutottak csődbe. Ráadásul miért kellene tönkremenned ahhoz, hogy végre visszakapd az ellopott értékeidet?

   „Ha mögmondtam, hát mögmondtam!” (csak úgy Rózsa Sándorosan) Bizonyítékaink (cégkivonatok, szerződések, lehallgatási jegyzőkönyvek, tanúvallomások, stb.) szerint a hatalom egy csúnya játékot űzve, a társadalmat jószerivel kisemmizte. Szüleink, nagyszüleink a második világháború után azért kezdtek dolgozni igásló módjára az ország újjáépítésén, hogy a gyermekeiknek, unokáiknak jobb világot építsenek, és nem azért, hogy néhány kiskirály zsebébe landoljon az egész, és bennünket éhkoppon tartsanak. Hány igazság mellett tegyük le a garast, mire elérünk idáig? Milyen megállapodás az, ahol előre tudom, hogy többet fogok kérni, mint amiben megegyeztünk?

   Mindannyian találkoztunk már olyan emberrel, akivel ha megegyeztünk, többet akart. Aztán újabb egyezség után még többet. Megvan a véleményünk az ilyenekről. Részemről köszönöm, de a számból nem fogok mást csinálni. Még akkor sem, ha valaki nem érdemli meg, hogy tisztességesen bánjak vele, mert ez az egyik elvárásom magammal szemben. Vagy a szavunk azért veszítse el a súlyát, mert trógerekkel vagyunk kénytelenek egyezkedni? Ne hagyjuk, hogy lehúzzanak a szintjükre.

   Ebben a perben az adós már megmenekült, mert Dr. Szepesházi Péter bíró úr olyat tett, amit még egyik kollegája sem mert. Nyíltan kiállt a szerény érdekérvényesítő képességű, egyszerű ember mellett. Ez példátlan tett volt. Az adós pedig hagyhatná az egészet, fellélegezhetne, hogy végre megszabadult az életét nyomorító tehertől. Ahogy a Kormányzónk is megtehette volna, amikor felajánlották neki azt a 400 millió forintot több mint egy éve, csak ne politizáljon többé. Mindenki érti, amit mi is tudunk mindannyian: eljött az idő, hogy ne csak magunkért álljunk ki, hanem végre egymásért is.

   • egyetértek, és szomorú hogy aki tesz az országért az máris támadva van.a korrupt csalók akik erőszakosan kérték a szavazatainkat, miért is???? ők persze nem tartoznak, nem éheznek.A hatalomnak el kellene végre dönteni kiért is vannak ott és kitől kérnek támogatást.Mert az éhező fázó többség,–vagy a kevés kissebbség, és holdudvara ?,,
    melyik adta a bizalmát és csalódott.hát ez a tüske mert az országot ki akarja emelni a mindenkori korányok okozta kátyuból. tessék ezt át gondolni, és a bizalmat kiérdrmelni,

  • Desischado szerint:

   Ami engem illet, nekem tetszene ez a bank! Az rendben van, hogy az MNB magának szerzi meg a mi javainkat? Rendben van, hogy fideszes kiskirályok milliárdokat lopnak maguknak, miközben az ország éhezik?! Inkább akkor ez az apostoli Szent Királyság, és a bankja!

 3. HÁT EZ ÉRDEKES, MERT MOST IS REKLÁMOZZA MAGÁT EGY SZTK-BANK DE AZT NEM A KORMÁNYZÓ HOZTA LÉTRE!!! “(ISSUU”) NO EZ A issuu- NEM AZ IGAZI,,,,,,, UGYAN IS KETTÉ SZAKADT A MEGALAKULT KÖZÖSSÉG, HARC A KONCÉRT 😀

 4. Sós Sándor szerint:

  Nem tudom ki vagy kik merik azt állítani, hogy a Szent Korona Bank per alatt van, mert az szemen szedett hazugság. Az igazi Szent Korona Banknak nem így néz ki a megjelenítése. Ha meg tudnák tiltani már régen megtiltották volna! A működése teljesen szabályos. A létrehozó Apostoli Magyar Királyság Kormányzója Borbély József saját fejlesztésű szabadalma. Természetes , hogy a háttérhatalomnak, a diktatúrának nem tetszik. Üdvözlettel Sós Sándor

 5. Botond szerint:

  Kár volt bezárni az OPNI-t … Szóval ha valaki felébredve álmából “kormányzónak” képzeli magát, akkor már mindent megtehet ebben az országban ? Egyébként, ha
  ez a buli nem szolgálná a hatalom érdekeit (is), akkor már rég börtönben ücsörögne
  a “kormányzó úr”.

  Amúgy meg milyen jogalapon kiáltotta ki magát ez az alak”kormányzónak”? Csak?
  Mert neki ez a titulus tetszik? Vagy mert ebből munka nélkül is jól meg lehet élni? Azután meg a második körben majd királykodni szeretne? Pont ez hiányzik a szétlopott kis hazánknak, hogy még egy ingyenélőt és sleppjét is el kelljen tartania …

 6. Európai Tamás szerint:

  Tisztelt Balrad szerkesztőség, és olvasók!

  Az AMK-val kapcsolatban tisztázni kell valamit.

  Teljes mértékig ketté vált a közeg. A Borbély József vezette részleg csalók, és önkényes emberek gyülekezete. Ők tényleg mindenért pénzt akarnak bezsebelni.

  Szószerint! A korábbi vita is, ami a kettészakadáshoz elvezetett. Ez irányból indult el. BJ 1 millió Ft-ot akart havi rendszerességgel. Amiben a KT (Korona Tanács) tagjai közel sem értettek egyet. Sőt! Olyan összeférhetetlen jellegű döntések sorozatát hozta meg, amik következtében az AMK-t, mint ügyet hitelteleníteni, és degradálni akarták-akarják, mert nem sikerült a BJ-s lopási kísérlet. Ők nem támogatják egyáltalán a Magyar nemzetet. Tiszta kétarcúak.

  A másik csoport meg, maga lett a Korona Tanács. Szabó Atilla és társai közös erőfeszítésével.

  A honlapjaik:
  http://www.apostolimagyarkiralysag.info
  http://www.szentkoronabank.hu
  http://www.akasapjt.hu

  Még mielőtt valaki megvádolna, hogy ők is pénz kérnek… Ők kizárólag egy egyszeri 1500 Ft-os hozzájárulást (A másik felét ők állják.) kérnek, ami az általuk kiállított Magyar igazolványt (Visszahonosítást igazoló okmányt) tartalmazza, jogosultságot az alapjövedelemre, és tagsági lehetőséget az akasapjt-n is, ami nem kötelező. Az alapjövedelem mindenkinek egységes összeget takar. 1000 STK-t, havonta. Azaz 200.000 Ft-ot.

  Ez a későbbiekben (a további igazolványok igénylése, fizetések a munkáért, szolgáltatásért stb.) STK-ban lesz majd lerendezve, ahogy a társadalom létszáma is növekszik. Ezzel is megmutatva a maga elutasíthatatlanná váló jelentőségét.

  Összetett témáról van szó, ezért küldöm el a linkjeiket, hogy olvashassanak róluk. Ez az alternatív állam, ahol magam is Honpolgár vagyok. Már vagy 2013 óta… Igyekszem nyomon követni a tevékenységeiket, illetve más nemzetközi csoportokat is, akik hasonló célt tűztek ki. Van ám jópár!

  Az egész pénzügyi és gazdasági rendszer, amit ők még korábban kidolgoztak. Teljesen kerek és letisztult.

  Elektronikus jövedelem, ami egy központi infrastruktúra által van biztosítva (Szent Korona Bank). Ezt kapja minden Honpolgár. Aminek fedezete maga a Magyar emberek összesített tudása, termékei és eredményei. Maga a Magyar föld, és ami alatta van.

  A büntető eljárás tekintetében csak azt tudom, hogy a bizonyítékok önmagukért beszélnek. A(z AMK) honlapokon is lehet vizsgálódni. Magam az úgynevezett Magyarország magán elitjének támadásának tudom tekinteni az eljárás természetét.

  Ami eléggé egy süllyedő hajó érzetét kelti inkább a számomra. Mintsem egy erős állam erő kifejtését. Ami bőven nyomonkövethető az összes létező magyar és külföldi hivatalos, vagy alternatív médiában. Kérem a kedves olvasót, hogy bátran nézzen szét, és lásson maga!

  Tisztelettel: Európai Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.