Már nem élhette meg felmentését az öreg magyar

– Önvédelemből verte agyon a betörőt a bácsi –

“Hernádszentandrás – Jogos önvédelemből verte halálra a rá támadó betörőnőt még januárban H. Ferenc (†76)” – irja a Blikk.

“A kisnyugdíjasra otthonában rontott rá B. Ödönné (†56), és késsel hadonászva a férfi összekuporgatott pénzét követelte. Ferenc azonban piszkavasat ragadott, hogy megvédje magát és értékeit: a bácsi többször lesújtott támadójára, aki belehalt sérüléseibe. A rendőrség ezért emberölés gyanúja miatt kezdett nyomozni.

– A megyei főügyészség megszüntette ügyfelem ellen a büntetőeljárást, mert megállapították a jogos önvédelmi helyzetet – tudtuk meg Beregszászi Bélától, a nyugdíjas férfi ügyvédjétől. Az ítélet azonban későn jött: H. Ferenc képtelen volt tovább cipelni a terhet, és azt sem várta meg, hogy kiderüljön az igazság, még március elején felakasztotta magát.

2013 júliusától a jogalkotók a megtámadottak oldalára álltak. Így ha a betörő éjjel, esetleg fegyveresen vagy társaival ront ránk otthonunkban, akár ­fegyverrel is megvédhetjük magunkat.”

Kivéve, ha rendőrség másképpen gondolja! És bizony az esetek nagy részében ezt teszi, ha kiderül, hogy az elkövető cigány származású. Akkor az öreg magyarnak már nincs joga megvédeni magát, – még akkor sem, ha az első ütés után a támadó asszony kezéből kirepült kés után előkerül egy másik, s feltett szándéka a támadónak, hogy megöli az öreget. – Mert bizony nem egy, hanem két kés volt a támadó nőnél. – Aki majd 20 évvel volt fiatalabb az öregnél.

Csakhogy az ilyen esetek elbírálása közben, amikor öregező cigány az elkövető, – úgy látszik a rendőrtisztviselők egy részérnél munkálni kezd a rasszizmus, – na nem a romékkal, hanem a magyarokkal szemben.

Felháborító és vérforraló, hogy a bácsi nem élhette meg a felmentését. – Összeomlott lelkileg, – melyben a támadó családjának folyamatos fenyegetőzése, és a rendőrség igaztalan eljárása is közrejátszott. – Aki még arra sem volt képes, hogy a további zaklatásoktól megvédje az öreget.

Bocsánatot kellene kérniük hivatalosan és nyíltan ezért az öreg családjától. – Ez a minimum!

Amúgy pedig végül ez ítélet arra bíztat mindenkit: Ne hagyja magát az éjszaka alattomban fegyverrel érkező támadóval szemben! – Mindenkinek joga van megvédeni magát, – akár tetszik ez a rendőrségnek, – vagy néhány liberális roma fajvédőnek, akár nem.

Bal-Rad

Kategória: BŰNÖZÖK | A közvetlen link.

Már nem élhette meg felmentését az öreg magyar bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Névtelen szerint:

  Jobb lenne a világ a cigányok és zsidók nélkül.
  Remélem, hogy megnyugvást talál.

  • Névtelen szerint:

   Igazad van! De vannak!Aki volt már jogos önvédelmi helyzetben és én voltam,iszonyú teher ott és akkor eldönteni,hogy megöljem e a támadót avagy nem.Más dolog a lelátóról szurkolni és más gólt rúgni. Az se kis felelősség.Pláne ilyen esetben amikor álmából keltenek fel valakit ,azzal fenyegetve,hogy megölik.Ott és akkor kell dönteni.Minden film arról szól,hogy aki embert öl,az bűnös.Annak idején arra képeztem ki a rendőreimet,főleg a lányokat,hogy lődd szét a térdét,vagy a lábfejét.Ebben az esetben is,ha térdére üt,ma is él.Pontosan ezen helyzetek miatt kellene a bűnözőket a cigányokat és nem cigányokat orvosi úton alkalmatlanná tenni a bűnelkövetésre.Esetleg visszafordítható módon.A börtönt meghaladta a kor,a technika. A cigány jobb körülmények közzé kerül a börtönbe,mint ha szabadlábon lenne.A halálbüntetés meg nem alkalmazható minden elkövetővel szemben.Azért a piszkavas helyett a kiskaliberű fegyver jobb! Vitorla

 2. Ilona Huszkó szerint:

  Én már választottam!!! A 4 ágú vasvillát 16 évig nem volt nekem bajom SENKIVEL, mindegy hogy sárgabőrű, barnabörű, feketebőrű ember,EMBER VOLT AZ ÉN SZEMEMBEN MIND! A vallástól is független volt. De 3 éve elszakadt a cérna, ELÉG VOLT!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.