Magyar nő verette félholtra vőlegényét Londonban

Egy parkba csalta, félholtra verette és kifosztotta tulajdon vőlegényét egy magyar nő Londonban.

6_o_agyonverU1

T. Henrietta félrevezette kamuvőlegényét, majd haverjaival félholtra verette

T. Henrietta (27) azzal ámította jövendőbelijét, hogy egy ígéretes albérletet kell megnézniük, és mindenképpen hozzon magával 200 font (80 ezer forint) előleget. A nő úgy intézte, hogy a Hampstead Heath-i parkon keresztül vágjanak át, ahol társai, P. László (24) és G. Gyula (29) már várták őket.

Egy szemtanú látta, ahogy leütik a pakisztáni származású férjjelöltet, többször megtaposták a fejét, majd az aljnövényzetben megfosztották a pénzétől és más értékeitől. Az áldozatot életveszélyes állapotban, súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba.

A Blackfriars koronabíróság tárgyalásán aztán kiderült, hogy Henrietta és pakisztáni vőlegénye csupán kamuházasságra készültek, amiért az ázsiai férfi 4500 fontot (1,8 millió forint) fizetett volna. A támadás előtt három nappal azonban az anyakönyvvezető gyanúsnak találta a „szerelmespárt”, és leállította az előkészületeket. Ezután próbált meg a magyar nő brutálisabb eszközökkel hozzájutni a pénzhez. T. Henrietta 5, P. László 8, G. Gyula 12 évi börtönbüntetést kapott. Utóbbi kettő novemberben egy magyar nőt is megkötözött és kirabolt. (Blikk)

Bal-Rad komm: A “magyar” alvilágnak is vannak bizonyos szintjei, melyek élesen elválaszthatók egymástól. – A legalsó szintek közé sorolhatók a kifejezetten brutális bűncselekményeket elkövetők; a fejtaposók, rablók, kizsebelők, ribancok, öregezők. – Miért ezek maradtak volna itthon?

Szépen öregbítik a Magyarország hírnevét, ezek a külföldön sem dolgozó, inkább csak tartózkodó és élősködő “magyar” állampolgárok. – És a baj az, hogy többnyire ezekből ítélik meg, azt a kb. 700 ezer külföldön becsületesen dolgozó magyart, – szégyenkezhetnénk miattuk, de nem tesszük. Mert az ilyenek nem magyarok.

És vannak olyan ostobák, – hogy belekötnek az amúgy szintén sokat dolgozó muszlimokba, egy lassan iszlám többségű városban. – Mert persze, nehogy azt higgye valaki, hogy bosszújuk elmarad…

Kategória: BŰNÖZÖK | A közvetlen link.

Magyar nő verette félholtra vőlegényét Londonban bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Névtelen szerint:

  ez cigány nem magyar….

 2. Eduard szerint:

  Rá kell nézni a lapos orrára,a zsíros barna hajára! Ez egy félcigány korcs!

  • Névtelen szerint:

   Igazad van! Az orra látszólag átlagos, de ez senkit ne tévesszen meg! Valójában egy lapos cigány orr és egy horgas zsidó orr eredője. Tehát az illető fél cigány fél zsidó (egy kis néger beütése is van persze)

   Isten állatkertje óriási! És ti mintapéldányok vagytok benne.

 3. MOKAN-komité szerint:

  Ha egy cigány etnikumú, magyar állampolgár bűncselekményt követ el bárhol a világban, akkor azt írják, hogy az elkövető magyar volt. Viszont ha Mohácsi és liberális társai kirohannak külföldre (pl: Kanadába), és ott telehányják a nemzetközi médiát az itthoni, állítólagos üldöztetésükkel, rögtön romákról cikkeznek. Engem ez zavar. Ha valaki büszke cigány származására, legyen rá büszke akkor is, ha bűncselekményt követ el. Ha én követnék el bűncselekményt, én sem mondanám, hogy argentin vagyok! Lehet, hogy valaki(k)nek ez már rasszizmus, de akkor is ez a véleményem. “A krumplileves, legyen krumplileves.” Minden legyen az, ami!

  • Névtelen szerint:

   Igen. Ez a nő például egy pénzéhes gyilkos – teljesen mindegy, hogy magyar, angol, hottentotta, cigány vagy bármi más az etnikuma.

   Mellesleg, ha a pakisztáni férfi a kamu házassága miatt pénzt akart neki adni, az azt jelenti (elemi logika), hogy a nő brit állampolgár, és ezért a vele kötött házasság előnyös lehet egy ázsiai bevándorlónak. Ezért igen valószínűtlen, hogy a nő cigány lenne – ha csak a megvert pakisztáni nem tökkelütött hülye. Mert kérdem én, egy magyar cigány hogyan lesz brit állampolgár?

   • mike szerint:

    Ne ködösits, te is tudod hogy elég a Magyar (EU) állampolgárság az Angliában maradáshoz.

 4. argosz szerint:

  cigánybünözö nö

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.