Cops 7 perc – Elismerés a rendőrségi sofőrnek, a szívós üldözésért

7 perc. – Ennyi ideig tartott annak a tiszaladányi férfinek az ámokfutása, aki autójával Miskolcon megpróbálta kivonni magát a közúti ellenőrzés alól.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai 2014. július 29-én 12 óra 57 perckor a Miskolc, Szentpéteri kapui városrészben közúti ellenőrzés alá kívántak vonni egy személygépjárművet. A Ford Mondeo típusú személygépkocsi vezetője a rendőri jelzésre azonban nem állt meg, hanem nagy sebességgel továbbhajtott. A rendőrök elől szökni próbáló autós mozgását a rendőrök kamerával rögzítették, aki végül 7 percnyi ámokfutás után egy teherautónak ütközve ált meg.

Az időközben több járműnek is nekiütköző, defektet kapott járműből kiszálló és gyalogosan menekülni próbáló sofőrt a rendőrök azonnal elfogták és megbilincselték, majd előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

A mintegy tucat közlekedési szabályt megszegő, 41 éves tiszaladányi K. Attiláról kiderült, hogy autóját két hete kivonták a forgalomból, amire se műszaki engedéllyel, sem érvényes kötelező felelősségbiztosítással sem rendelkezett. Végül, de nem utolsósorban pedig elfogatóparancs volt vele szemben érvényben, melyet a hatóságok csalás miatt bocsátottak ki.

A több közlekedő életét és testi épségét szándékosan veszélyeztető férfit a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai közúti veszélyeztetés bűntett, valamint cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban őrizetbe vették.

A beismerő vallomást tett ámokfutó büntetőügyét a rendőrség a napokban gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással tervezi lezárni. (Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság – Police.hu)

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Bal-Rad komm: Nos, kérem így kell ezt. Nem elengedni a csibészt, hanem szívósan üldözni, akár egy kopó. – Minden elismerésünk a rendőrségi sofőrnek.

Végül pedig: Tizenvalahány évvel ezelőtt nagy népszerűségnek örvendett a “Cops – Zsaruk” című dokumentum sorozat, a műholdas csatornákon. – Melyben gyakran láthattunk olyan felvételeket, mint a fenti videóban. – Nos, szívesen néznénk egy hasonlót, – magyar körülmények között is. – Ehhez persze folyamatos akarat kell. – A rendőreink, (a felvételek tanúsága szerint) képesek rá. – Kérdés, hogy a vezetés is igen?

Kategória: BŰNÖZÖK | A közvetlen link.

Cops 7 perc – Elismerés a rendőrségi sofőrnek, a szívós üldözésért bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Cionista szerint:

  Pápánál Olasztfalunál 2 tinit öltek meg a rendörök tavaly üldözés során.
  A Bünük az volt,hogy nem telett kötelezö biztositásra.

  Gratulálunk a gyilkoisoknak. Szép munka volt.

  Mi cionisták felemeljuk a kötelezöbiztositást az egekig,és igy a szolga rendöreink jogositványt kapnak a kivégzésre üldözés során.

  Öröm nézni mikor hullik a goj.

 2. Szaszi szerint:

  Akkor ezt nézd meg . A rendőr már könyörög.
  25 perc izgalom,szerencsére tele tankkal indultak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.