Az ÜZENET

Kategória: A BALOLDAL HÍREI | A közvetlen link.

Az ÜZENET bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. Idiotizmus a köbön szerint:

  Hát igen. Petőfi idejében volt nép. Ma nincs csak közvélemény, amit formálni kell, kutatni és ellátni megfelelő ingerszegény bulvár mocsokkal.

 2. Zls-179 szerint:

  Hát igen a nép javát akarja itt mindenki,csak a nép nem akarja önmaga javát!Még a közzétett vélemények hatására se…

 3. tim kovacs szerint:

  Tizenöt éve mondta el az otthoni birkáknak, azota csak hülyébbek lettek…….mint a birkák, oda ülnek a gyilkos ölébe és szö nélkül türi, ahogy nyiszálják a nyakát, lásd migráns ügy…..megfözték, hát most egyék a barmai….

 4. Aikucsi szerint:

  “Vasvillára velők aztán szemétre
  ott egyék a kutyák őket ebédre
  hanem mégse”

  “Hanem mégse” átkozott,fennkölt,semmire való humanizmus.
  Mi kezünk le foglya, hadainkat Bécs alatt meg állítja, orcánk másik felét is oda fordítja.
  Átok, átok, átok.

 5. V.kutya szerint:

  Csodaszép volt, köszönet érte!
  Mások azt írják mindig nagybetűvel, hogy Magyar – mindig megmosolygom érte őket, akik elemlámpával mennek ki a Napra világítani.
  Én pedig ezt írom mindig nagybetűvel: a Nép!
  Vegyük vissza méltóságunkat, miközben maradjunk meg Embernek!
  Az lesz a mi világunk, amikor a katona (???), a rendőr, és a tisztviselők a Népre esküsznek fel.
  Ez a mai állapot illegitim, mert minket, a Népet kizártak minden hatalomból, a helyzet ma rosszabb, mint Petőfi idejében volt, mert akkoriban MÉG NEM VOLT semmiféle hatalma a Népnek.
  Azóta már volt hatalmunk, és mi odaadtuk egy igérvényért, egy biankó csekkért, amire felül az volt ráírva, hogy Szabadság, és alatta egy kipontozott vonal, ahová a mi nevünk mellé oda lesz majd írva a milliárdok, hogy mennyibe fog ez nekünk kerülni…
  A Népnek, az istenadta Népnek!

  • Guidó szerint:

   Egyben egyetértek, egy másikban nem.
   Csak tessék megfigyelni, beszélnek tárgyalnak, de mindig kimarad
   az eű-ben a beteg, akit nem kérdez meg senki
   az oktatásban a szülő, nem kérdezi meg senki
   a honvédelemben a katona, nem kérdezi meg senki
   a törvényhozásban a honpolgár, őt sem kérdezi meg senki
   pénzügyekben az ügyfél, nem kérdezi meg senki
   …………………….stb.
   vagyis a nép véleménye, nem érdekli a hatalmat.
   És ez az ami ugyanígy volt Petőfi alatt is, Kádár alatt is. Nem volt hatalma a népnek.
   Jó, mondják, ez igaz, de ott vannak a forradalmak, a Bastille ostroma, a 48 -as forradalom, a nagy októberi forradalom.
   Nos a helyzet az egyik sem a nép forradalma volt. A Francia forradalmat a német báró szervezete az illuminátus szervezte, levéltárakból előkerült a parancs, engedjék szabadon a súlyos bűncselekményért elitélteket, szállítsák őket Párizsba, ott meg, hogy kaptak 3 aranyat, menjenek érte tüntetni, rombolni.
   A 48 -as forradalom olyan szabadkőműves írányítás alatt volt aminek Kossuth is tagja volt, de még sokan mások is.
   A nagy októberi eseményeket a háttérben szervezték meg, pl. a város helyőrségét kilóra megvette Trockij, még az auróra ágyúját sem sütőtte el senki sem.
   Ezek egyike sem népi eredetű, hanem külső erők által írányított. 56 sem volt forradalom, kivülről írányították.

   • V.kutya szerint:

    A világtörténelem legtisztább “forradalma” Gandhié volt, az engedetlenségi mozgalmával. Fegyver nélküli forradalom. Nem kellett hozzá semmi, és senki. Épp ez volt a lényege, hogy eszköz nélküli forradalom volt. Amihez pénz kell, az már nem forradalom.
    A társadalom legszegényebb, legelesettebb rétegét nem lehetséges rábírni semmiféle “akcióra”, ez tény, mert a napi betevővel van elfoglalva – én is, és sokan mások is.

    • Ghandi szerint:

     Sajnos, a Nagylélek meg is fizetett érte! Ezért kellene millióknak ébredniük. Ilyen tiszta tömeggel semmit az gévilágon nem lehet tenni, csupán meghajolni az akarata előtt. Szerintem van rá esély. Az embereknek meg kell érteniük a tőke természetét, világosan felfogni, mi is a kapitalizmus, aztán elfordulva a napi politikától megérteni az ember és az élet lényegét, és megszületne a leghatalmasabb, legtisztább erő. Na egy ilyen tömeget elpusztítani csak a bolygóval egyetemben lehetne!

     Na, persze… A rák úgy győzi le a szervezetet, hogy maga is belepusztul… Vagyis ő sem nyer… Talán ez az ember útja és célja? Remélem, nem! Felébredő milliók, milliárdok! Tartok tőle, nincs más út! De a cél is csak annyit ér, amennyire követik!

   • Ghandi szerint:

    A párizsi forradaomról írottakhoz: Állítólag Dél-Európából toboroztak hozzá bűnözőket, zsoldosokat: Olaszokat, spanyolokat, portugálokat. Azt mondják, ettől volt annyira véres az a forradalom, mert a “forradalmárok” nem az övéiket irtották szinte válogatás nélkül, még azokat a nemeseket, jobb mődú polgárokat is, kicsi gyerekeikkel egyetemben, akik egyébként támogatták és osztották a “szabadság, testvériség, egyenlőség” elveit…

    A 48-as magyar forradalomról azonban még sehol nem olvastam, hogy kívülről finanszírozták vagy pénzelték volna. – El is bukott… De csak egy hajszál választotta el a győzelemtől!

    • Ghandi szerint:

     Amúgy Kossuth-ék is csináltak hülyeségeket! Belső ellenségeket szereztek azzal, hogy betiltották a kisebbségi nyelvek használatát. Ha az ország forradalmának nevezték volna, nem a nemzet forradalmának, talán nyerhettek volna, és ha az ország szabad, a nemzet is az! De hát… vásár után okos a paraszt… 🙂

     • való szerint:

      Ghandi !

      Kicsit nézzél utána és olvass és láss és gondolkodj!
      Nem Kossuth, hanem a magyar országgyűlés, törvényhozás NEM TILTOTTA BE A KISEBBSÉGI NYELVEKET; ugyanis elég nehéz dolga lett volna, mert pl. Pest-Buda lakosságának a többsége nem értette a magyart, csak a németet, jiddist, stb. Sőt a nemesség jó része sem Pl. Széchenyi, Görgey Arthúr, Stb, de legalább igyekeztek megtanulni!
      Úgyhogy, a magyar állam-közigazgatás irtó nagy bajban lett volna, mert Pesten sem tudtak volna kommunikálni a lakossággal! De a szebeni-brassói szászokkal, vagy balázsfalvi románokkal, liptószentmiklósi tótokkal se!
      Ugyanis a nemzetiségek teljesen önálló krajinát akartak, benne pl. Péccsel-Bajával-Szegeddel. Na azért már a Magyar Királyságról így leválni csak nem engedhették, főleg hogy egyből egyesülni is akartak az anyanemzetekkel!
      Másrészt nem volt semmiféle forradalom , csak egyszerűen szabadságharc!
      Horvátország más tészta, mert perszonáluniótag volt.

   • Balo szerint:

    Kedves Bahátom!
    Hogy mennyire igazad van, el sem hiszed. Az a mocsok hazaáruló Kossuth valóban a legalja volt nemzetünknek. A forradalmárok azok az Irinyi, Petőfi, Táncsics stb. voltak. de mint azt a forradalmakról tudjuk, fölfalják gyermekeiket. Amikor azonban az első napok után a hatalomról volt szó már a közelében sem voltak! (Ismerős 1989-ből?)
    Na de ez a Kossuth. Ez pl. ellopta az árvaszéki gyerekek pénzét, amiért el volt ítélve. Köztörvényes bűnöző volt! No de ez hagyján, de amikor Battyhány Lajos miniszterelnök urat a pribékek kivégezték, meg a 13 aradit,akkor ez a szemét már úton volt az ország mozdítható vagyonával külföldre (Mocsár Gábor sokat írt erről), ahol 94 éves koráig “forradalmárkodott” az ellopott vagyonból. A bajom az, hogy jellemző módon nekünk még az un. nemzeti hőseink mind ilyen mocskos szemét, alja emberek voltak. Lásd még István kerály a németeket hívta a magyarok ellen stb. Nagyon kevés Koppány, Dobó István, Kádár János van a magyar történelemben. Sajnos.

    • Ghandi szerint:

     Igen, olvastam róla ilyesmit, igaz, ott azt vetették a szemére, hogy meglépett az államkasszával. Néhányan ezt azzal magyarázták, még jó, hogy nem a Habsburgoknak hagyta… Nézőpontok…

     De kit udja, korának hány embere esett karaktergyilkosság áldozatává, és hogy a történelem vajon a tiszta tényeket, vagy a gyilkolt karaktert örökíti-e tovább?

    • Ghandi szerint:

     “Nagyon kevés Koppány, Dobó István, Kádár János van a magyar történelemben. Sajnos.”

     Vagy talán túl sok! Akiket említettél, kivétel nélkül mind érdemeiktől megfosztva, megvetés tárgyaként haltak meg!

     • V.kutya szerint:

      Két dolog van hátra, ami a közeljövőben meg kellene lépni:
      – Újratemetni, vagyis: rehabilitálni Kádár Jánost,
      – Visszavenni a Nép jogait, amit 1989-ben sűrű árulások közepette ellopott tőlünk a későbbi utódpártok (ebben lényegében a jelen teljes politikai elit benne van).
      A Nép én vagyok, meg Te, és Ti mindnyájan, akiktől csak elvenni tudnak, és semmit vissza nem adni abból, amit apáitok, és Ti magatok felépítettek!
      A dicsőséges nagyura (és elvtársak, tegyük hozzá).

     • való szerint:

      Ghandi!

      “Akiket említettél, kivétel nélkül mind érdemeiktől megfosztva, megvetés tárgyaként haltak meg!”

      Hát nem!
      Azért a bárói cím, Erdély vajdája, főispán stb. talán nem egy utolsó cím, jogfosztottsága a nagysággal együtt járó hatalmi harc eredménye. De aki darazsak közé megy, az számíthat a csípésekre!

      Kádár János sem megvetések közepette, -meglehet – nem a legnépszerűbb állapotában ment el.
      Azt, hogy milyen botorságokat hoz össze a liberális siserehad – sajtó-média és történetírás, az más kérdés!
      Merthogy nekik még István királyt is be kell mocskolniuk, nehogy már csak egy ős is maradjon, akire, mint a magyarság igaz megtestesítőjére fel lehessen nézni!

      Ez a “Sorstalanság ” ragályos átka!

      Ne tessék annyi liberális hazudozást , történelemhamisítást nézegetni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.