A kijevi “nyuggerkomcsik” lerendezték az ifjúfasiszta hordát!

flag

 

 

Kijevben 16-án a Szovjetunióról szóló ’91-es gyászos végződésű népszavazásra emlékeztek. A Progresszív Szocialista Párt és az Ukrán Munkáspárt szervezésében. (Mindkét párt erősen kommunista irányzat!)
A zömmel nőkből és idős demonstrálókra hirtelen rárontott egy nagyjából 25 fős fasiszta horda. Csata kezdődött! A támadó “azovec”-banda (az “Azov” neonáci latorzászlóalj fióktársulata) festékekkel, botokkal támadott!

újf

Kissé “elszabták” az akciót! Azt gondolták, hogy könnyű dolguk lesz majd néhány asszonnyal meg vénemberrel. De nem kalkuláltak a komcsi mentalitással! A nem várt attakból elég gyorsan föleszméltek a kommunista demonstrálók, és megfutamították az ifjú toportyánokat. Akik rúgtak-vágtak-jó ifjúfasiszta módjára-asszonyokat, öregeket!
Aztán derék ifjúfasiszták módjára el is kullogtak. Nem ilyen fogadtatásra számítottak!

Kategória: A BALOLDAL HÍREI | A közvetlen link.

A kijevi “nyuggerkomcsik” lerendezték az ifjúfasiszta hordát! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Vitorla szerint:

  A dolgozók sokkal többen vannak,mint a HARÁCSOLÓK! Üsd a harácsolókat!

 2. Jakócs Gábor szerint:

  Bárcsak mi is lennénk ilyen harcos ,kemény “lányok és legények”!

 3. Zls-179 szerint:

  Példát kell tudni mutatni, és vezetni kell tudni az embereket,és lesznek követők!

 4. János szerint:

  Pedig még egy árva szurony, egy vipera sem volt az öregeknél, mégis megfutamították a zsidóseggnyaló liberálfasiszta patkányokat! Nem értem, ezeket a hülye liberálfasiszta férgeket, minek vannak még Ukrajnában, az elmebetegek hazája ma Németország, azok a leghülyébbek a világon! Miért nem vándorolnak ki azonnal a hülyék országába, Németországba? Bravó nagymamák, bravó nagypapák! ezek a soros kutyái csak lopni tudnak, mást semmit! Gyávák és szarok, csak simogatják az okosnak képzelt telefonjukat és azon élveznek el! Munkahelye még egynek sem volt, mind bűnözésből akar megélni, meg kábitószer kereskedelemből, na meg a lakókocsikban és putrikban lakó amerikai niggerek seggenyalásából! A nagymamájuk kenyerén élnek, amit az még a szocializmus alatt keresett meg. Akárcsak itthon, itt is mindenki azt a tartalékát éli fel amit a rendszerváltás előtt halmozott fel! Átkozott légy Pozsgai Imre, átkozott légy Szűrös Mátyás, átkozott legyen minden rendszerváltó bűnöző állat!

  • PPS szerint:

   Ne hagyd ki a sorból azokat a volt MSZMP-s potentátokat sem akik odáig juttatták az embereket, hogy 89-re már mindenre köptek ami piros volt. Ezek a hitvány férgek miután a finánctőke kezére juttatták az országot, az ellenzéki kerekasztalnál még bebiztosították saját jövőjüket, mely szerint azzal a feltétellel adták át harc nélkül az országot, ha a gazdaságban kapnak valami kompenzáló ellenértéket (gondoljunk a leginkább hírhedt hitvány féregre, Gyurcsányra, de a névsort lehetne napestig folytatni). Odadobták koncként főbűnösöknek kikiáltva a 800000 fős volt párttagságot az akkor még nem tisztán kivehető cionliberális hulladékoknak (emlékezzünk az SZDSZ-esek nyílt acsarkodására).
   Utólag már tisztán látható, hogy az MSZMP-s és magyar(?) vezetésben túlsúlyba kerültek a cionista érdekeket kiszolgáló “érdekkommunisták” akik csak a hatalom megszerzése miatt voltak MSZMP tagok, közben a háttérben már Tel Aviv valagát nyalták. Jól ki volt ez találva…
   Ebben a kontextusban érdemes végiggondolni Gyöngyösi Márton nagy felzúdulást keltő témabeli interpellációját, hogy fel kellene fedni minden kettős állampolgársággal rendelkező képviselő kilétét. …mert egyszer már ráfáztunk a tétlenkedésre…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.