Munkáspárti programajánló-Április 4-re!

Kategória: A BALOLDAL HÍREI | A közvetlen link.

Munkáspárti programajánló-Április 4-re! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Fényfer ( Lucifer ) szerint:

  Az igazi munkàspàrti meghivo,jelen pillanatban Parisban van.
  Az RT kivül nem nagyon beszélnek rola EUropa Médiài.

  Az elsö TTIP munkatörvényt magyarisztànban léptették életbe.
  Röviden nincs joga a munkavàlalonak a multival szemben.

  Magyarisztànban a következö mondàs figyelhetö meg:
  * Ami ellen nem tudsz tenni,annak àllj az élére,és fojds el.*

  • Fényfer ( Lucifer ) szerint:

   Mulkor tàrcsàzunk egy magyar elvtàrsunkat.
   Nincs vàlasz.
   Többszöri probàlkozàsra sem vàlaszolt.

   Felhivtuk egy magyar közös ismerösunket,hogy mit tud elvtàrsunkrol.

   A következöt vàlaszolta:
   Meghalt eddig birta a szervezete a havi 48 ezer forintbol a létfentartàst.

   Ezek a szerencsétlen volt munkàsok vidéken csak ugy hullanak mint a legyek 28ezer és 48 ezer forintos havi holokauszt éhendöglési ellàtmànybol.
   Hatékonyabb mint a gàzkamra.

   • Realista szerint:

    Nem tárcsáztál te senkit sem, megint valamit olvastál és vetítesz szőröstalpú. Úgy hazudsz mint a vízfolyás. Most éppen mi vagy? Illetve vagytok a nagy többes számoddal együtt? Svájci? Német? Orosz? Ügynök? Rákos beteg? Oláh? 😀 Hiteltelen bolond. Kezeltesd magad.

  • Realista szerint:

   És nálatok milyen mondás figyelhető meg barom?

 2. szigony szerint:

  1945 április 4- e a múlt század legnagyobb jelentőségű dátuma az igaz magyar embernek, akkor IS, ha ezt nem IS éri fel ésszel !

  Ha pedig feléri, akkor igencsak dolgoznia kell a dátum által meghatározottak elérése érdekében minden csalárd törekvéssel szemben !

  Legjobban a történelem-hamisítási törekvések ellenében, a tények széleskörű terjesztésével – iskolareform -, mert a jelen generációnak erről halvány fogalma sincs, illetve alapvetően téves értelmezéseken felnőve a helyes út számukra nem tiszta !

  Az a kapitalista attitűd, mely vezérli közéletünket csak az egymás elleni gyűlölet, harc szinonimájaként jelenik meg előttük, mint elérni vágyott cél.

  A szolidaritás hiánya az elembertelenedés egyik előszobája, mely a mai életünket már megfertőzte, és az érvényesülést mindenki csak a másik kárára tudja értelmezni….

  • Vitorla szerint:

   Igy van,másik magyar kárára! Mert harácsolni azt szeretne mindenki.De,érteni kell hozzá!Meg gusztus kérdése,lealázni,megfélemlíteni,megszégyeníteni a másik magyart.”Mindenki annyit ér amennyije van!” Mindegy hogy harácsolta össze.Utcaseprő bért adni a másiknak,utcát sepertetni protekcióval,ez a keresztény Magyarország lényege.A srácaink fogják a cókmókjukat és elhúznak,vissza se néznek a határon.Gyerekeik,hollandok,belgák ,angolok német anyanyelvűek lesznek,a rendszerváltó gazemberek nagyobb örömére.Majd jönnek a németek és a rendszerváltók fogják seperni az utcákat.Mert a német mindig kirabolja a magyart.Ha harácsoló,ha nem! Ha zsidó,ha nem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.