Fejfájás az amerikai hadiflottánál

Hawaii közelében az amerikai haditengerészet éles gyakorlatot hajtott végre. Hogyan kell elsüllyeszteni egy ellenséges hadihajót?-címmel.
Kerítettek cél gyanánt egy a forgalomból már rég kivont bárkát. Kihúzták a Csendes-óceánra, és kinevezték ellenséges célnak. Aztán…adj neki.
Először repülőgépekről géppuskázták. Ekkor még nem volt feladat az elsüllyesztés, csak a célbalövöldözés. Miután ebbe beleuntak, rászánták magukat a hajó elsüllyesztésére.

flot

“Harpoon” rakétával rontottak rá. Mondják, hogy ez valami nagyon hatékony eszköz. Telibe is kapta a halálra ítélt hajót. A bal orra tájékán. Jó nagyot horpasztott rajta!-de lyuknak nyoma sem volt. Ha nem is vígan!-de ringatózott tovább a víz felszínén. “Apáink elég jól megcsinálták ezt a teknőt”-morfondírozott a flottaegység parancsnoka, majd ráuszított kettő F-18-as “Super Hornet” repülőgépet. Hogy majd azok lerendezik a sorsát a vén teknőnek. A szuper fegyvereikkel.
A két “Hornet” el is használta minden eszközét, de a cél az csak nem süllyedt. Ekkor már határozott izgalom kerítette hatalmába a flottaegység parancsnokait. Nem jól van ez így, hogy a szuperrakéták képtelenek elbírni ezzel a halom ócskavassal! Vártak még egy kicsit, hátha mégiscsak sikerült annyit ártani a célnak, hogy az mégiscsak elsüllyed.
Az első támadás után 12 órával aztán megszületett a döntés. Valakinek a főnökségből eszébe jutott, hogy meg kéne próbálni a dolgot valami korabelivel lerendezni. Ki is derítették, hogy az egyik tengeralattjárójukon még van néhány ősrégi torpedó. Azzal talán érdemes lenne megpróbálni.
Jött is a tengeralattjáró, és ki is lőtt egy ősrégi torpedót. No!-az meg is tette a hatását. A makacs cél végre hajlandó volt elsüllyedni. Lett nagy öröm! Feladat végrehajtva!
Aztán eluralkodott az aggodalom! NINCS TÖBB ILYEN RÉGI FAJTA TORPEDÓ! Már nem gyártják. Csak az újfajta szupercuccok vannak!-amik meg ha vasból készül a céltárgy-nemigen hatásodak! “A zoroszok” meg vélhetőleg nem pléhlemezből barkácsolják a hajóikat! Mi több, torpedózavaró burkolattal kenik be a hajóikat, amik ellen meg a régi torpedók nem használhatók. Még ha lennének sem.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Fejfájás az amerikai hadiflottánál bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Corvo szerint:

  A buta technológia minden ellen jó csak a pilóta képzettségén múlik. a Régi japán pilóták bármikor eltalálták a buta torpedóikkal az amerikai és brit hajókat(Repulse csatahajó Prince OW csatacirkáló(Battlecruieser) elsüllyesztetése a legjobb példa erre.)

 2. én szerint:

  ekkora baromságot mostanában nem olvastam sehol …

 3. Sub Zero szerint:

  Lehet, hogy ez a hajó valami II. világháborús német zsákmány vagy jóvátétel volt. Ebben az esetben nem csodálkozom. A német hadihajókat Wotan hart típusú páncélzattal látták el. A rekeszeket pedig Wotan weich acélból készítették. Aki akar nézzen utána.
  Hát igen. Mi mindenre képes a szocializmus? Főleg, ha nemzeti.

 4. Pex szerint:

  Hát, én az asztal alá röhögtem magam,de szerintem a Kremlbeliek is….

 5. Zls-179 szerint:

  Nem vált pozíciót,és nem viszonozza a tüzet melyet rá zúdítanak,a hajó egykori tervezői építői, és legénysége csak mosolyognak a híres utókoron!

 6. Csable szerint:

  Végig néztem az egész felvételt, te admin elsüllyedt, mert végig a 21 percig ami a videó a felszínen volt, én nem láttam elsüllyedni, akkor miért írod, hogy elsüllyedt? Miért butítasz, vagy tedd be a videó másik részét, ahol elsüllyedt, de ezen a 21 perces felvételen semmiképp.

  “Jött is a tengeralattjáró, és ki is lőtt egy ősrégi torpedót. No!-az meg is tette a hatását. A makacs cél végre hajlandó volt elsüllyedni. Lett nagy öröm! Feladat végrehajtva!”

  CSAK PONT A CÁFOLAT MARADT LE A FELVÉTELRŐL! Innentől hiteltelen, amcsi propaganda is lehet az ellenség megtévesztésére vagy fordítva, ez eszedbe sem jutott???? Csak téged admin mivel te szerkeszted itt a híreket a balradon, valótlanságokat nem kellene közölnöd. Ha azt írod így sem süllyedt el, akkor hiteles lettél volna, de a 21 percesen nem láttam, hogy elsüllyedt volna, és ezen sem: http://www.youtube.com/watch?v=HNNshcqXd64

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.