Az ingyé hamburger ára

A müncheni merénylő-Ali David Sonboly-feltört egy Facebook-oldalt, és azt hirdette, hogy aznap ingyen adja a hamburgert. Így csalta lépre a fiatalokat.
Robertó is ment.
Robertó édesapja a TV2 Tények című hírműsorában szólalt meg. Meg az apai nagymama.
Az édesapa úgy tudja, hogy a merénylő odament a fiához, és közelről lőtte fejbe.
Maga Szijjártó külgazdasági-és külügyminiszterünk jelentette be a szomorú hírt.

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Az ingyé hamburger ára bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. M G Miklós szerint:

  Hát ugye a csiszta magyar (tényleg magyar – újmagyar, a neve is elárulja, a felvételről ne is beszéljünk, látszik, hogy nem keverék) fiú megszokta az ingyen papit, ingyen pénzt. A ”rasszista” Magyarországon ez fordítva történt volna.
  Itt már agyonvertek néhány magyar fiatalt és öreget, de hát az jogos volt, hiszen minden magyar rásszistá, meg fasiszta, meg náci.
  Szegény Róbertó, nem érhette meg, hogy vissza jöhessen Magyarországra és elintézhessen néhány rásszistát.

  • aaa szerint:

   Bezzeg a “Bajszos” idején ( kb. 80 – éve ) , ez nem tudott volna megtörténni !

   • Sub Zero szerint:

    Hát igen! Most mondja valaki, hogy nem igaz az a mondás, hogy minden rosszban van valami jó!

 2. Fergeteg11 szerint:

  És mint kiderült, akik zaklatták, azok nem is “fehérek” voltak a szó hétköznapi értelmében, hanem “török és arab” osztálytársak.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3704563/He-said-kill-Classmate-reveals-Munich-loner-mobbed-seven-years-bulling-school-promised-revenge-tormentors-one-day.html
  Korábban azt gondoltam – lám, már nálam is működik az agymosás néha – hogy esetleg fehér osztálytársai piszálták, de nem. A fenti cikkből ez pontosan kiderül. Engem az tévesztett meg, hogy az erkélyről rákiabáló ember, akinek azt mondta, hogy az ilyenek miatt zaklatták hét évig, viszont fehér volt.
  Ezek után azon sem csodálkozom, hogy Robertót talán arabnak vagy töröknek nézte, vagy legalábbis egy kategóriába sorolta velük.

  • Soós Levente szerint:

   Hát érdekes a történet ,ezekután.Annyira ellentmondásos ,hogy egyik pillanatban, úgynevezett terrorista valójában csak egy igazságosztó !
   Számomra mindenképpen az ,a német cionürülékben vezekel,a többi élősdi,
   számára véget ér a dinom dánom, és ez így van jól. A Franciák is benne vannak ,úgyanebben a fertőben ,ők meg gyarmatosítottak ,gyilkoltak az araboknál,és Soros a császár náluk is ők is a parazitizmus áldozatai .A PARAZITA létrehozta a BUZULMÁNT mint biologiai fegyvert és felakarja hígitani a vérüket .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.