Döbrögi jól berúghatott Tusványoson!

Döbrögink a tusványosi agymenésén mondott egy akkora hülyeséget, hogy attól minden józanul gondolkodni képes magyarnak a füle “kettéáll” talpai pedig ökölbe szorulnak.
“…Ha egy közép-európai fiatal rendesen dolgozik, ha tiszteli a hagyományokat és a szüleit, akkor ma jobban fog élni, mint a szülei…” – így az idézet a Vajdától.
Vajon mikor beszélt utoljára ez a félnótás egy EGYSZERŰ MAGYARRAL?

Ugyanakkor van ám a mondatában egy kis furfang is! Ő ugyanis közép-európai fiatalt említ! EGYET! És nem konkrétan MAGYARORSZÁGI FIATALOKAT!
Amennyiben Európa geográfiai középpontját vesszük alapul, és akörül rajzolunk egy nagyjából kétszáz kilométeres sugarú kört-tán még éppen a körön belül esik déli irányba az ő (a rossz nyelvek szerinti) erdélyi birtoka.
Ha a Hercegnő, annak hites ura, meg az ifjabb évjáratok a Döbrögi familiából ott tanyáznak-igaz lehet a mondása.
Persze az ÁTLAG MAGYAR FIATALT-mint közép-európait-nem érthette mondása alanyaiként.
Tusványoson alaposan benyakalhatott a Vajda, amikor ilyen hülyeségeket összehordott! Azzal együtt is, hogy kétség kívül akad azért néhány olyan fiatal mostanság Döbrögisztán Vajdaságban, akikre igaz az állítás. Ám a túlnyomó többségre ez nem igaz!
Sajnos azok a fiatalok akik majd jobban élhetnek mint szüleik-ITT MAGYARORSZÁGON-még meg sem születtek!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögi jól berúghatott Tusványoson! bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Lajos szerint:

  Admin!Te soha nem vettél be vodkából?Ha nem akkor sajnállak.

 2. Lajos szerint:

  Miért nem jössz te is Tusványosra egy kis véleménycserére.Hidd el szivesen látnálak egy kis eszmecserére ha nem is egyezne az izlésünk.

 3. Lajos szerint:

  Egy vagy több pohár pálinka mellett egész jó eszmecserét tudnánk folytatni.

 4. peti85 szerint:

  Kedves Admin ! Megfeledkezett a Döbrögik, Simacskák, Mészároslőrincek, stb. gyerekeiről… Döbrögi nyilván csak őket veszi középeurópai átlagfiataloknak…

 5. M szerint:

  Ha döbrögi nyílt ellenségünk, kevesebbet ártott volna nemzetünknek, mint hamis “barátként”.
  Nem kis produkció ellenség nélkül, csak barátunk barátaival, egy mohácsot összehozni.

  • 1tothgabor szerint:

   Tisztelt M!

   Igaza van!

   De mi van azokkal a Magyarokkal, akik mindenféle politikai, vallási, gondolkodási végletekben vonzásában vannak?

   Azért kérdezem, mert alább lesz belinkelve Benjamin Fulford egyelőre nem teljes, és nem lefordított heti hírlevele. Ebben azt sejteti, hogy egy-két hónap múlva az ATM automatákat támadás fogja érni, (a Deutshbe Bank is összeszarja ugye magát) és az új “Európai” “Elit” kiemelkedik német vezetéssel. Helyre fognak állni az első világháborús családok. A Habsburgok is. Cserébe, hogy elfogadjuk Őket, pénzt fognak ajánlani és “biztonságot”.

   Vajon mi lesz az átlag ember fejében?

   Egy kiló csirkefarhátért eladja magát?

   Magyar Ember Magyar Emberre fog lőni?

   http://sitsshow.blogspot.hu/2016/07/Benjamin-Fulford-July-25th-2016-Rothschild-game-plan-was-to-reverse-the-results-of-World-War-I.html

   • M szerint:

    Nem valószínű, mert az igazi hatalmat akkor és most sem királyok, min.elnökök,…birtokolják, az országhatárok sem fedték, fedik le a valós érdekhatárokat.
    A rendszernek nem érdeke a régi bábok elővétele.

 6. Sub Zero szerint:

  Jobban élek, mint faterom. Ez a tény esetemben semmit sem jelent. Tegyük fel, ha akkor lettem volna fiatal, mint Ő, akkor is jobban éltem volna. Melózott, tele volt haverral. Nem érdekelte a pénz. Inkább nézzük azt, hogy akkor maszekként biztosan jobban éltem volna az átlag emberhez képest, mint most vállalkozóként. A vagyonszerzést tekintve az esetemben nagyjából egyforma lehet a mérleg két serpenyője. Nehéz eldönteni egyértelműen ezt a kérdést. Orbán kijelentése akár igaz is lehet.

 7. Gonda István szerint:

  Én duplán alá tudom támasztani Orbán állítását. Én jobban élek, mint a szüleim, és a gyerekeim is jobban élnek, mint én. És mindez független attól, hogy most épp ki a miniszterelnök.

 8. Próféta szerint:

  Azt tudja, hogy szart sem keres a nép, de ezt sohasem fogja átérezni. Egy jóllakott disznó nem érzi az éhséget.
  Éljen úgy, mint egy rokkant havi 27.000 Ft-ból pár hónapig. Aztán majd derengeni fog neki valami.

  • én szerint:

   degeljek halomra ha rokkant nyugdíjasokról beszélt, ember , olvas el miről van szó…

   • Próféta szerint:

    Nem ártan megtanulnod a szavak mögött is olvasnod.
    Egy olyan ember ne beszéljen az átlagember életéről, amiről fingja sincs. Régen volt lehetőség egy normális életre. Ma csak akkor van esélyed rá, ha kilépsz az átlagból. Vállalkozol, lopsz, csalsz, külföldre mész. Régen egy fiatal ingyen tanulhatott. Manapság, már tanulni sem hagyják őket.
    “…Ha egy közép-európai fiatal rendesen dolgozik, ha tiszteli a hagyományokat és a szüleit, akkor ma jobban fog élni, mint a szülei…” Még a közép-európai fiatalok is nyugatra mennek dolgozni…….nemhogy a Magyarok !! Ja, igen…ott valóban jobban élnek, mint a szüleik.

 9. én szerint:

  tény hogy hülyén fogalmazta meg de az is tény hogy nyugat európában még annyi esélye sincs már a fiataloknak mint itt ( spanyol, olasz , portugál),, sovány 30%-os munkanélküliségek, he ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.