Germániai napijelentés

Machetével gyilkolt egy szír migráns Németországban

Megölt az utcán egy nőt egy Stuttgart melletti kisvárosban egy szír migráns férfi. Machetével gyilkolta meg, utána megsebesített két másik embert is.  A gyilkost egy arra járó BMW-s gázolta el, szándékosan, hogy megakadályozza, további emberekben tegyen kárt. A rendőrség szerint semmi nem utal terrorcselekményre.
Machetével támadt egy szír migráns több emberre Baden-Württemberg tartomány Reutlingen városának központjában, írja a Spiegel.de, a támadás tényét a rendőrség megerősítette a lapnak.

Egy nő meghalt, ketten megsebesültek
A támadásban egy nő meghalt, két másik ember pedig megsérült. A támadót a rendőrség letartóztatta, egyelőre úgy tűnik, nem voltak bűntársai. A tettes személyazonosságát a rendőrség nem közölte, indítékairól és a támadás körülményeiről nincs hivatalos információ. A Spiegelnek azt megerősítették, hogy szír menedékkérő a gyilkos.
A rendőrség szerint semmi nem utal rá, hogy terrorcselekményről lenne szó.
Az áldozat várandós volt
Az áldozat várandós volt, a Mangal nevű kebab- és steakházban dolgozott a Bild.de információi szerint.
A Stuttgarter Zeitung úgy tudja, a szír férfi ugyanott dolgozott, mint a nő, hónapokkal korábban szeretett bele. A lapnak egyik kollégájuk azt mondta, a nő lengyel volt, a szír férfit pedig barátságos emberként ismerte meg. A kolléga szerint másfél évvel ezelőtt érkezett egyedül Szíriából.
A rendőrség lezárta a környéket

mach

A tetthelyet a rendőrség lezárta, a járókelők kordonok mögül figyelték az eseményeket.
Veszekedtek
A rendőrség szerint délután fél 5 körül több segélyhívás érkezett a helyszínről. A betelefonálók szerint a férfi kiabált a nővel a buszpályaudvar közelében, és megsebesítette egy machetével.
A nő belehalt sérüléseibe, a támadás után a férfi egy másik nőt és egy férfit is megsebesített.
Szándékosan elgázolták
A Bild egy szemtanútól úgy értesült, a támadó teljesen magánkívül volt, még egy járőrkocsinak is utánaszaladt, késével parkoló autókat csapkodott, volt olyan, amelyiknek betörte az ablakát.
A támadót végül egy BMW-s szándékosan elgázolta, a férfi ezután a földön maradt, nem mozdult.
A lap úgy tudja, a volán mögött a 22 éves Alper K. ült, egy helyi giroszos tulajdonosának fia. A lap szerint neki köszönhető, hogy a tettes nem tudott több embert megsebesíteni.

Felrobbantotta magát egy menedékkérő Németországban

Egy olyan 27 éves szíriai férfi robbantott vasárnap éjjel a bajorországi Ansbachban, aki menedéket kért Németországban, de kérelmét elutasították – jelentette be hétfő hajnalban Joachim Hermann bajor tartományi belügyminiszter. Hermann elmondása szerint szándékos robbantás történt. “Sajnos újabb merényletről beszélhetünk” – fogalmazott a miniszter.

A robbanás vasárnap 22 óra körül történt egy szabadtéri zenei fesztivál közelében. A fesztivál résztvevőit evakuálták. Ansbach óvárosát teljesen lezárták, sokáig az ott élőket sem engedték be. A belvárosban rengeteg a mentő, a levegőben pedig keresőlámpás helikopter köröz. Korábban az NTV tévécsatorna még arról számolt be, hogy a hatóságok gázrobbanásra gyanakszanak.

robbrobb1

A támadó egy zenei fesztivált akart “meghiúsítani”, melyen mintegy 2500-an vettek részt, de nem jutott be a helyszínre, mert nem volt belépője. Miután a bejáratnál visszafordították, önmagát robbantotta fel. A miniszter tudatta: nem világos, hogy a férfi eleve öngyilkos akart lenni, vagy másokkal is végezni akart. Korábban már kétszer is próbálta megölni magát. A miniszter hozzátette: nem zárható ki, hogy szélsőséges iszlamista terrortámadás történt, a hátizsákban lévő robbanóanyag pedig elegendő lett volna ahhoz, hogy sok embert megöljön és megsebesítsen.
Védelmet kért, de nem kapott
“Aki Németországban kér védelmet, annak teljes mértékben tiszteletben kell tartania a németországi jogrendet és a német népet” – hangoztatta a bajor belügyminiszter. A tartományi belügyminiszter arra is kitért, hogy egyelőre nem tudja, miért tagadták meg a férfi menedékkérelmét, de az elutasítás okát még a nap folyamán tisztázni fogják a szövetségi menekültügyi hatóság segítségével. A politikus felháborítónak nevezte, hogy bárki is visszaéljen a humanitárius menedékjoggal.
A helyi rendőrfőnök-helyettes, Roman Fertinger azt mondta: találtak egy mobiltelefont, és utána fognak nézni, hogy a merénylő kivel állt kapcsolatban, kikkel kommunikált.
Két éve érkezett
A szíriai férfi két évvel ezelőtt érkezett Németországba. Menedékkérelmét egy éve utasították el, de a szíriai helyzetre való tekintettel nem toloncolták ki az országból. A merénylet egyetlen halálos áldozata maga a támadó, további tizenketten pedig megsebesültek, hárman közülük súlyosan.
(origo)
Bal-Rad komm: Germánia népe nem panaszkodhat. Az elmúlt hét bővelkedett számukra izgalmakban és történésekben. Dúskáltak a programlehetőségekben. Mehettek Bundesliga meccsekre (kevésbé izgalmas) és sétálni indulhattak. Utóbbi esetben jó eséllyel belefuthattak egy jó kis élve fölszabdalós előadásba, a koncertekre vágyóknak fölrobbantásban lehetett részük, a vonatokon utazókat pedig a kalauz helyett baltás alakok kezelték. (Már ha jókor voltak jó helyen!)
Zajlik az élet Germániában! Kancellárasszonyuknak köszönhetően.
És még hol van a müncheni évforduló “megünneplése”? Lehet hogy egész sorozattal fognak emlékezni Germánia Ribancának meghívottjai a 44 esztendővel ezelőtti müncheni mókára?
Mindenesetre Germánia alattvalói az elkövetkezendő időszakban nem fognak unatkozni! Izgalmas, eseménydús korszak következik számukra. A másfél milliónyi meghívott között érkezett mókamesterek aktivizálják magukat.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Germániai napijelentés bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Minden nép és nemzet a saját földjén,országában éljen boldogan.A saját hagyományai szerint.Sztálin népről,nemzetről,a nyelvről írott nézeteit igazolja az idő.A páneurópai gondolat a múlté! Kapitalista alapon Európa nem integrálható!Német birodalomra vezet.A páneurópai gondolat kiirtja a fehér lakosságot!

 2. Smith szerint:

  A rejtett erőforrásaink gyakran nagy késsel, baltával vagy katanával (szamurájkarddal) támadnak a magyarokra. Nem szokták mutogatni a füstös képüket vagy kiemelni a származásukat. Egyetlen egyszer nem fordul még elő, hogy vezető politikusok kiálltak volna a kamera elé sajtótájékoztató keretében és közölték volna, hogy a romák súlyos közbiztonsági problémát jelentenének. Nem eresztették fél árbócra a magyar lobogót, nem tartottak békemenetet egyetlen magyar áldozatért sem. Csak a muzulmánok bűnözők, terroristák, ön- és közveszélyes elmebetegek. Hogy ízlik a cionista zsoldos koszt, Fidesz-kormány? Beszéljünk világosan, az angolszász cionisták parancsára uszítotok a muszlimok ellen! Orbán páneurópai hadsereget szeretne felállítani: Háborúba vinné európai fiait és lányait a közel-keleti és észak-afrikai nyersanyagokért?

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Úgy látszik a magyar “baloldal”- tisztelet a kivételnek, MUNKÁSPÁRT- meg migránspárti, képesek a saját hazájukat vérbe és gyászba boritani, csakhogy fényesre nyalják George Soros, és a nyugat fenekét. Képesek a saját hazájuknak és népüknek az érdekeit, biztonságát HARMINC EZÜST PÉNZÉRT eladni.

  • vitorla123 szerint:

   Hát ez a tévedés! Azt gondoljuk amit “ŐSZENTSÉGE A PÁPA MOND!” Minden népnek a hazájában kell boldogan megélnie.Nyilván lehet a lakóhelyen változtatni,de nem népet,nemzetet felíró módon. Deögol tábornok mondta!

 4. V.kutya szerint:

  Ez a Nyugat háborúja, nem vallási, nem etnicista, hanem egyszerűen imperialista, ahol a gyilkosok (terroristák) épp ugyanolyan áldozatok, mint akiket ők maguk megölnek.
  Vitorlának van igaza: ilyen terrorizmus a szocialista rendszerben elképzelhetetlen volt. Ez az imperialista rendszer sajátja.
  Merkel pedig tisztán náci alapon szortírozza a népeket, aszerint, hogy kivel akarja a vécéjüket tisztíttatni, és most le kell nyelnie a gombócot, amit főzött. Nem jött be a húzás, többe kerül a leves, mint a hús. A magyar, ukrán és lengyel olcsóbb volt, és nem beszélt vissza, de ez még változhat!

 5. Artur szerint:

  A páneurópai hadsereg a végső megszilárdítása lenne az integrált ájrópának,oroszországgal szemben.Ennek a sziínjátéknak a fontos állomása volt a brexit,mivel a britek nem fogadták el az egyesített euróópai haderő gondolatát.A briteket kiléptették és most szabad az út az olyan cionistáknak és elkötelezett ájrópai vazallusoknak mint orbán,aki végrehajtatja a végső nagy ájrópai egybeolvadást a nemzetállamok és oroszország kárára.

 6. SERAF szerint:

  Olvasva a hozzászólásokat : Talán érdemleges lehet a
  videó kiemelés ; Főleg a terjesztett propaganda okán .

  { 14 ; 32-től ( 16 : 30 – 18 : 40 ) 20 ; 28-ig }
  “De például ki hallott arról, hogy 1973 óta a Brüsszeli burokrácia hány
  szerződést kötött a különböző Arab világot képviselő szervezetekkel,
  például az Arab Ligával ? Meg egy sor másikkal. Ahol az Európai Unió,
  a Brüsszeli burokrácia vállalt kötelezettséget arra, hogy ‘előkészíti’ a
  tömeges Iszlám bevándorlást európába, még pedig azzal, hogy átírják
  európa történelmét. Az iszlámot az európai kultúra egyik ősének tekin –
  tik, éshogy egyáltalán biztosítanak egy sor privilégiumot, meg előjogot
  a Keresztény Európával szemben a jövendő Iszlám Európának”

  • SERAF szerint:

   { 55 ; 16-tól, ( 56 : 33 – 57 : 29 ) 58 ; 10-ig }

   • Október szerint:

    @SERAF
    Europai nép nem fogja magát megvédeni ! nem hiszem !
    Bele van épitve a félelem . Rettegésben tartatták, tartják
    Főleg a magyar ,sárga csekekkel ütik verik ,reggel délben este Gond van baratom !gond bizony !

    • SERAF szerint:

     Gond van szerintem is, és / de a dátumot tekintve
     ( 1973 ) korábban is az volt .
     Itt jelzem, mivel van új cselekmény – Igaz nem né –
     metországi, hanem ismét francia .

     2016. 07. 26
     Az Iszlám Állam terroristái ejtettek túszokat és öltek
     egy francia templomban
     http://magyaridok.hu/kulfold/tuszejtes-egy-francia-templomban-866686/

     • SERAF szerint:

      Admin .
      Ez a hozzászólás ( ‘v’ ) cenzúrára szorul ? :
      Vagy csak nálam jelenik meg ez a felirat ? ;
      “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.