Az a rossz, aki rosszra gondol!

Vizoviczki és a Fidelitas kapcsolatára kíváncsi a Jobbik

Miután a Fidelitas jelentős kedvezményeket kaphatott Vizoviczkihez köthető klubokban, a Jobbik kíváncsi, milyen kapcsolatban állt az éjszakai élet főszereplőjével az ifjúsági szervezet. A jelenleg házi őrizetben lévő férfi nehéz helyzetbe hozhatja a kormánypártokat.
Van-e köze a Vizoviczki-birodalomhoz a Fidelitasnak? – ezt a kérdést tette fel hétfői sajtótájékoztatóján Szilágyi György, a Jobbik képviselője. A politikus felvetette: Rogán a Fidelitas alelnöke volt, az ifjúsági szervezet pedig előszeretettel tartott rendezvényeket Vizoviczki érdekeltségébe tartozó szórakozóhelyeken, így a Club Prestige-ben és a Moulin Rouge-ban is. Szilágyi szerint ezeken a helyeken azt is ki tudták harcolni, hogy 50-60 százalékos kedvezménnyel kapják az italokat. A jobbikos politikus úgy vélte: nehezen lehetett volna bármilyen kapcsolat nélkül elérni ilyesmit.

fibu

Szilágyi arra is várja a választ, hogy Rogán vajon kapcsolatban állt-e Vizoviczkivel, illetve kapott-e Portik Tamástól tízmillió forintot. Portik ezt tanúvallomásban állította egy szembesítés alkalmával, amire Rogánt is beidézték, de nem jelent meg. Közfeladat ellátására hivatkozva mentette ki magát.
Alkut ajánlott az éjszakai élet egykori ura
Vizoviczki nemrég került házi őrizetbe, nem sokkal később pedig közleményben állította, hogy Rogán Antal nem ismerheti őt.
A 444.hu Vizoviczkiről szóló cikksorozata harmadik részében azt írta: nehéz helyzetbe kerülhet a Fidesz amiatt, hogy az egykor az éjszakai életet uraló férfi túl sok információ birtokában van. A vállalkozó korábban már beismerő vallomást tett, egy hónapra tavaly is hazaengedték. Ezúttal 250 milliós óvadék letétele után mehetett házi őrizetbe. A lap szerint a férfi tudta, hogy irányítása nélkül szétesőben volt a birodalma, ezért legalább informálisan vissza kívánta venni cégei irányítását. Vizoviczki három évvel ezelőtt, szeptemberben alkut ajánlott, kijelentve, hogy segít leleplezni a Budapestet 2002 és 2010 között uraló baloldalt, illetve annak állítólagos vezetőjét, aki elmondása szerint polgármester és országgyűlési képviselő is volt. Vizoviczki ugyanakkor egyértelművé tette azt is, hogy sokkal többet tud, és sok kapcsolata a fideszes vezetés idejéből származik. A jobboldalhoz köthető „információkról soha nem szeretnék beszélni politikai elkötelezettségem és az ország kormányzati stabilitásának megőrzése miatt. Ezen információim politikai súlya az őszödi beszédhez hasonlítható, míg büntetőjogi súlyuk ehhez képest csekély” – olvasható az alkuajánlatban, amit a 444.hu közöl. Ezt egyébként hivatalosan nem fogadták el. A múlt héten beszámoltunk arról is: a korrupciós vádak után tanúk állították, hogy prostituáltakkal videóztak le egy fideszest.

A kormányzati stabilitás megőrzése miatt
„Fontos kérdés, helytállók-e a kiszivárgott vallomások azon részletei, amelyek szerint felvételek is készültek a Vizoviczki »Aphroditéival« szórakozó kormánypárti képviselőkről. Ha ez így van, az több mint sorsdráma: az alvilág által zsarolhatóvá vált politikus nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Vagyis fontos lenne tudnunk az igazságot – Vizoviczki hajmeresztően pontos szavaival élve már csak »az ország kormányzati stabilitásának megőrzése miatt« is” – írta lapunk múlt heti vezércikkében Pápay György.
(nmo)
Bal-Rad komm: Már most közöljük a Jobbikkal-meg mindenféle hordaellenes hőbörgővel. Köztük a magyar néppel is!
MINDEN CSAK BIZONYÍTHATATLAN GALÁD RÁGALOM, AMIT ELÍTÉLT KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐK TERJESZTENEK!
Aphroditék meg különben is csak az ógörög mesevilágban, meg a libsik és MÁS HORTHYSTA irányzatok gondolatvilágában léteznek! A komonyisták rémhíreiről nem is szólva!

MERT AZ A ROSSZ, AKI ROSSZRA GONDOL!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Az a rossz, aki rosszra gondol! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. vitorla123 szerint:

    “Az igazság semmitől sem fél,csak attól hogy elhallgatják!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.