Európa befolyásos politikusai pedig…

A szíriai magyar orvos megmondja a frankót az illegális népvándorlással kapcsolatban

Az Ajkai Szó online portál készített interjút egy remek szír orvossal, aki Magyarországon praktizál jó ideje. A beszélgetés a napjainkban történő eseményeket taglalja az illegális invázió kapcsán.
Egy Magyarországon élő autentikus szír orvostól hallani a napjainkban történő eseményekről talán többet ér, mint a hírekből értesülni a jelenleg fennálló állapotokról.

szoki

Dr. William Chanis 1980-ban jött ösztöndíjasként Magyarországra (vannak ezzel így nigériai és szintén remekül praktizáló orvosok is hazánkban).
William a SOTE-n végzett, majd az I. számú klinikán kapott lehetőséget a gyakorlat megszerzésére. 1992-ben letette az általános sebészeti vizsgát, majd 1998-ban gasztroenterológia szakot választotta. Közben sorsa úgy hozta, hogy nálunk maradt és családot is alapított.
A régebb idők óta gyógyító szintén szír orvostól, dr. Sayour Amer-től kapta a felhívást egy megüresedő állásra és így került Ajkára.
A Semmelweis napon az idén megkapta a „Kórházért” elismerést. A magyar emberekről rendkívül tisztelettel beszél, akik szerinte segítőkészek és nagy a tűrőképességük. Hálás azért, hogy Magyarország befogadta. William a magyar és szír népet barátságosnak jellemzi.
Hazájáról a következőképpen vélekedik Dr. William
Elöljáróban elmondjuk, hogy ez az ember nem vesztette el az identitását.
Szíria népének sok ezer éves múltja van. Ha valaki olvassa a történelmet, az tudhatja, hogy a szírek találták fel az ABC-t, amelyet az egész világ átvett. Ez adta az írás, olvasás, gondolkozás alapját az emberiségnek.
Szíria mindig is befogadó ország volt. Vendégeiket nem sátrakba, hanem egyenesen az otthonukba fogadta. Soha nem kérdezték meg tőlük, hogy meddig akarnak maradni.
Szíriában nyertek menedéket az irakiak, libanoniak, palesztinok, örmények, amikor menekülniük kellett.
Szíria virágzó gazdaságot épített, amíg le nem rombolták és meg nem teremtették benne azt a káoszt, ami most van. Most a szírek kényszerülnek menekülésre, akiknek azonban senki nem kegyelmez.
A nagyhatalmak teljesen közömbösek a fennálló helyzetet illetően. Az állatvédők pedig a legközömbösebbek az embertársaik ellen elkövetett terrorral kapcsolatban. Amikor valaki megkínoz egy állatot, akkor aztán azonnal cselekednek. Természetesen Willam kihangsúlyozza, hogy az állatkínzással ő sem ért egyet, csupán az emberi hozzáállást nem érti az emberi fajtársakat illetően.
„Érdekes. Szintén érdekes a Nobel- békedíjasoknak a szótlansága, a világnak az érdektelensége. Mi szírek soha senkinek nem ártottunk, mi egy csendes nép vagyunk. Mit tettünk, hogy ezt a kegyetlen sorsot megérdemeltük? Miért pont most? Tényleg menekültek, akik jönnek?” – vetette fel a kérdést Chanos doktor.
Az orvos úgy gondolja, hogy az a menekült, aki a borzalmak elől menekül el, menti családja és saját életét. Keres egy legközelebbi biztonságos menedéket. Bekopog az ajtón, majd elmondja, hogy mi a probléma: miért menekül, ki elől. Ha befogadják, akkor azokkal szemben tisztelettel viseltetik. Minden jó érzésű ember egy ilyen szerencsétlen előtt megnyitná az ajtót.
Mi történik most? A mondva csinált menekültek nem akarnak bekopogni az ajtón, hanem inkább áttörik azt! Nem hajlandóak magukat azonosítani, de a jó fogadtatást kikövetelik maguknak és ők döntik el, hogy melyik országban akarnak letelepedni. A számukra menedéket adó országok kultúráját, szuverenitását szándékosan nem tisztelik. A határokat egyszerűen áttapossák.
Fura a dologban az, hogy Európa befolyásos politikusai pedig ehhez az egészhez asszisztálnak. A doktor szerint jelenleg Európának az elfoglalása van folyamatban a XXI. században.
A főorvos felhívja arra a figyelmet, hogy a menekültek csupán 10%-a szír, a többi nem, hanem hamis szír papírral rendelkeznek, de az is elég, ha valaki szírnek vallja magát!
Az igazi szíreknek, akiknek házait lerombolták, megölték családjukat, rokonaikat, saját hazájukban menekülnek városról-városra. Épp oda, hol biztonságban érzik magukat. Legfeljebb a környező biztonságos országokban keresnek menedéket. Azonban mindig arra törekszenek, hogy hazájukhoz minél közelebb legyenek.
„Mit lehet tenni ebben a helyzetben? Javaslom mindenkinek, hogy tanulmányozzák a szírek történelmét, akkor meg fognak bennünket ismerni. Nézzék a több évezredes emlékeinket, hogyan teszik tönkre, hogyan próbálnak bennünket megsemmisíteni. Nézzék a lerombolt városainkat. Olvassák és nézzék, akkor megértik, akkor már a békéért valamit tettek. Véleményem, hogy a háborút, csak úgy lehet megállítani, ha az alapbetegséget megszüntetjük, nem pedig a tüneteket kezeljük.” – tette hozzá Dr. William Chanis.
„Isten óvja Szíriát! Isten óvja Magyarországot!”
szíria
(hir.ma)
Bal-Rad komm: “…a menekültek csupán 10%-a szír, a többi nem, hanem hamis…A mondva csinált menekültek nem akarnak bekopogni az ajtón, hanem inkább áttörik azt…jelenleg Európának az elfoglalása van folyamatban…Európa befolyásos politikusai pedig ehhez az egészhez asszisztálnak…”
-Csak csatlakozni tudunk Dr. William Chanis óhajához: Isten óvja Szíriát! Isten óvja Magyarországot! (Bár a fohászon túl egyéb más is szükségeltetne!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Európa befolyásos politikusai pedig… bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Fergeteg11 szerint:

  Bár én egyáltalán nem Szíria külső és belső ellenségeinek győzelmét szeretném, és örülnék, ha az ottani helyzet kielégítően rendeződne, azért azt hozzátenném, hogy idézett szír orvos kb. az az ember, akit – ha magyar lenne – itt joggal hívnának nemzhettynek. Nem mintha a gondolattal baj volna egy bizonyos határig, de érdemes hangsúlyozni, hogy pl. olyan, mint a szír nép, a legjobb szándékkal is csak formálódik jelenleg. Etnikailag sokkal megosztottabbak nálunk, és ezért is volt könnyű kialakítani a mostani határokat a háborúban.
  Ami pedig az ABC-t illeti, az föníciai volt, és nem vette át az egész világ. De talán így érthető a doktor “szír” hivatkozása:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Greater_Syria
  Ennek alapján valóban “szír” volt szinte minden, ami a Közel-Keletről jött. Még “kedvenceink” is.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  TÚSZDRÁMA EGY ÉSZAK FRANCIAORSZÁGI TEMPLOMBAN ! Két fegyveres férfimegtámadott egy templomot észak Frannciaországban, a templomban néhány túszt ejtettek . Egy papnak és egy apácának elvágták a torkát. A két támadót a rendőrség megölte. A túszdráma, szt.-Etien városban zajlott le. A két támadót akik késel voltak felfegyverkezve a rendőrség lelőtte. Az eset ma reggel, rövidel 9:00 óra után történt !

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0ahUKEwj1hdGp9JDOAhWGBZoKHc2pBZkQFggtMAI&url=http%3A%2F%2Fcrimea-news.org%2Fnews-noworussii%2F125188-nm-lnr-vsu-zanyali-ognevie-pozicii-vdol-granici-s-rossiej.html&usg=AFQjCNEi3XZxtAQcI7xF8R-_xb2xcDyH8A A VSZU ( BCY) , az Orosz határ közvetlen közelében HARC ÁLÁST, TÜZELŐ ÁLÁST foglalt, épitet ki. Mivel, egyenlőre nincs Donbasz “rovat” itt közlöm a hírt ; közölte az LNR hírügynökség .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.