Így látják ők!

A mi figyelmünket leginkább ez a mondat ragadta meg: “A saját értékein tartsa a szemét…” (Azzal nincs is gond! Igyekszik is szaporítani a saját értékeit!)
Van persze egy másik, talán SOKKAL FIGYELEMREMÉLTÓBB MEGJEGYZÉS: “…NINCS ALTERNATÍVA…”

Hiszen MAGYAR ÚTLEVÉLLEL Nyugaton legalább nem románnak nézik! Merthogy Döbrögisztán-Vajdaságon CSAK ÁTUTAZIK Erdélyből-NYUGATRA!
Hát persze hogy a hordára szavaz!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás. Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában, Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12. vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Így látják ők! bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. M G Miklós szerint:

  Milyen jó hogy mások döntenek a Magyarországon élők helyett. Ezért kellet az állampolgárságot osztogatni. Kapnak támogatást különböző területen, soron kívüli orvosi ellátást, ezért így fejezik ki hálájukat a fővajdának, vagy a kiválasztott helytartónak.
  Felesleges a magyaroknak szavazni, megteszik helyettük a még nagyobb magyarok.
  De tévedés azt hinni, hogy a belső nemzetiségek szinkronban vannak a magyarok érdekeivel.
  Valójában mi vagyunk a kisebbség.

  • vitorla123 szerint:

   Ez egy másik fiatal véleménye:
   EZ A LÁNY CSAK ŐSZINTÉN LEÍRTA, MIT GONDOL A MAGYAROKRÓL, MÉGIS ÓRIÁSI GYŰLÖLET ZÚDULT A NYAKÁBA


   Rettegve szállsz fel a tömegközlekedési eszközre, mert sosem tudhatod, hogy a megkeseredett, frusztrált utastársad mikor esik neked, vagy ami még rosszabb, az ellenőrök…
   Ezt a bejegyzést a Pesten Hallottam Facebook csoportban találtuk. Ez a lány leírta a véleményét, kulturáltan, pártsemlegesen arról, hogyan látja ma, Magyarországot. A kommentelőktől mégis rengeteg gyalázkodó megjegyzést kapott. Te mit gondolsz?
   “Olyan országban élek itt Európa szívében, ahol a fiataloknak a kitörési lehetőséget a külföldi munka, / aki nem tud külföldiül, vagy egyáltalán nem akar dolgozni / annak egy valóságshow-nak mondott televízió műsorban való ocsmánykodás jelenti.
   Olyan hely Magyarország, ahol a parlamentben elmondják, hogy az anya dolga a minél több gyermek világra hozása, miközben a lányok kurválkodnak, és aki az élményeit leírja könyvbe, az hőssé válik és hatalmas lóvékat szakít. (az első blődség, a második szánalmas)
   Olyan ez az ország, ahol rettegve szállsz fel a tömegközlekedési eszközre, mert sosem tudhatod, hogy a megkeseredett, frusztrált utastársad mikor esik neked, vagy ami még rosszabb, az ellenőrök visznek földre.
   Olyan országban élek, ahol ezer gyűjtés folyik az év minden napján, hogy a kórházakban normális ellátást kaphassanak a beteg gyermekek, ahol az ehhez szükséges eszközöket civil szervezetek vásárolják meg, illetve más civil szervezetek nyúlják le ugyanannak a pénznek meghatározó részét.
   Olyan helyen élek, ahol a gyermekek nagy százaléka még itt a 21. században is éhezik, és ahol Európa szinten a legnagyobb a daganatos betegségek előfordulása.
   Olyan országban élek, ahol napról napra hülyére vesznek, legyen bármilyen kormány, mert a politikusok egy igen jelentős része sosem képviselte az érdekeimet, megélhetési lehetőségnek tartják a társadalomban betöltött pozíciójukat. A bagót a tűzhöz közeliek árulják, míg a földeket a családtagok és a cimborák vásárolják fel – bagóért…
   Olyan ország ez, ahol a köz érdekéért dolgozókat megalázzák, semmibe veszik, a vállalkozni, boldogulni akarókat eltapossák, ellehetetlenítik, viszont a közbiztonságot nagyszerű traffipax kamerákkal védik…miközben mindennaposak a rablások és az emberölések.
   Olyan ország ma Magyarország, ahol százan százfelé húznak, de őket is folyamatosan elgáncsolják, vagy visszafogják, mert valakinek sokkal jobb, ha ülünk a seggünkön.
   Olyan ez az ország, ahol a sportot csak az olimpiakor tartják fontosnak, néhány kiemelt sportág kivételével, – amelyek pedig mára a politika játékszerévé váltak.
   Olyan ország van itt kérem, ahol az iskolákban tanárt vernek, miközben krétára már rég nem futja. Tandíj az nincs, viszont valamiért mégis fizetni kell.
   Olyan hely lett Magyarország ahol a munkának nincs becsülete, az ügyeskedők és a bűnözők viszont bármikor bármit megcsinálhatnak a tisztességes emberek kárára. Itt mindenki tartozik mindenkinek, és mindenki mossa kezeit.
   Olyan ország ez, ahol a rendőrökkel bohóckodnak, a tűzoltóknak a nevét elveszik és még meg is alázzák őket a nevetséges bérekkel, míg a katonáink ismeretlen tájakon védik mások hazáját a megélhetést jelentő zsoldért.
   Magyarország ma olyan hely itt Európa közepén, akit mindenki lesajnál, kigúnyol és nem vesz komolyan, de hogyan is lehetne, amikor mi a saját állampolgárainkat sem vesszük emberszámba! (mennyit is keres ma egy közmunkás? – és mennyi is a minimálbér?).
   Olyan érdekes ország a mienk, hogy a sok probléma ellenére az elit szállodák és bárok, és a pofátlanul drága vendéglátóhelyek mind csurig vannak a húszas éveikben járó szülők által pénzelt semmirekellőkkel, akikbe már fiatalon be van építve a szilikon, míg a verda kulcsa pörög az ujjon.
   Olyan ország Magyarország, ahol precízen semmiznek ki a bankok, miközben a hatalmon lévő bárki, és akárki is csak asszisztál hozzá….”
   A kommentelők nagy része szerint a lány csak siránkozik. Szerinted sem érdemes komolyan venni szavait? Vagy épp nagyon is el kéne gondolkodni rajtuk?
   (Képünk illusztráció)
   Ha fontosnak tartod a témát, ne felejtsd el megosztani!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.