Majd megtudjuk mit…

DÖNTÖTT AZ ÜGYÉSZSÉG A ROGÁN ELLENI NYOMOZÁSRÓL

 

Vesztegetés miatt érkezett több fejlentés is az ügyészségre, amelyben Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke is érintett. A Központi Nyomozó Főügyészség most határozott arról, hogy indítanak-e nyomozást.
A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) hétfőn meghozta döntését arról, indít-e nyomozást hivatali vesztegetés gyanúja miatt abban az ügyben, amely kapcsán várhatóan Rogán Antal miniszter érintettségét kellene vizsgálniuk. A Magyar Nemzet értesülései szerint azonban egyelőre nem közölték, miként határoztak. A hatóságoknak először ugyanis a feljelentőt kell tájékoztatniuk, s csak azután hozhatják nyilvánosságra döntésüket.

Az ügyészséghez a Párbeszéd Magyarországért és a fideszes Tényi István fordult, miután a Prisztás-gyilkosság felbujtójaként jogerősen elítélt Portik Tamás azt állította a bíróságon, hogy tízmillió forintnak megfelelő eurót adott át Pápa Marianne nevében Rogán Antalnak. (Pápa volt férjének, Szetlik Ferencnek az unokaöccse Habony Árpád.) Portik ezt a Rogán Antal és Juhász Péter közti személyiségi jogi perben mondta, ahol tanúként hallgatták meg. A KNYF döntésén sok múlik; ha elrendelték a nyomozást, nem kizárt, hogy kezdeményezhetik Rogán Antal mentelmi jogának felfüggesztését is.
(vs)
Bal-Rad komm: Tiszta és világos! Az ügyészség döntött! Hogy miként döntött? Azt is meg fogjuk tudni időben! De most azt is megtudtuk, hogy az ügyészség dolgozik, nem szünetel a bűnüldözés egy pillanatra sem.
“…ha elrendelték a nyomozást, nem kizárt, hogy kezdeményezhetik Rogán Antal mentelmi jogának felfüggesztését is…”
-Jóccakát Tonyó! Izgalomra semmi ok! CSAK KEZDEMÉNYEZHETIK! HA…!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással: 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.