“Mélyen tisztelt elnökünk megerősítette, hogy…”

Szentpétervárra kénytelen elzarándokolni Vlagyimir Putyin orosz államfővel találkozni Kardigan szultán. Augusztus 9-én lesz az audiencia.

erő

Oroszország elnöke ezen a napon ad módot az ankarai maffia szorult helyzetben lévő Keresztapájának, hogy személyesen is megbánhassa Oroszország ellen elkövetett galádságait.

Mivelhogy a jeles napon Putyin elnöknek Leningrádban lesz éppen dolga, Kardigannak meg már életbevágóan fontos az ügyek rendbetétele, Törökország szultánja még azt is bevállalta, hogy nem a Kremlben fogja kiesdekelni a megbocsájtást.
A Kardigan számára megváltást jelentő jó hírt ma kürtölte világgá az éppen a dolog előkészítésén fontoskodó török miniszterelnök-helyettes.
Moszkvában Arkagyij Dvorkovics miniszterelnök-helyettes fogadta Mehmet Simsek török kollégáját, aki Kardigan ügyében kilincselt.
A találkozó után Simsek nagy megkönnyebbüléssel, és lényegre törő szerénységgel jelentette be a sajtónak:
“Mélyen tisztelt elnökünk megerősítette, hogy augusztus 9-én Szentpétervárra érkezik.”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Mélyen tisztelt elnökünk megerősítette, hogy…” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. peti85 szerint:

    A mélyen tisztelt nácitörök maffia- és gengsztervezér Leningrádban kuncsorog az oroszok kegyeiért… az oroszoknak mindjárt lesznek ehhez képest feltételeik:
    1. A Szürke Farkasok eltávolítása a posztszovjet térségből, többek között Azerbajdzsánból, Grúziából, a Donbasz frontjairól, a Krím szomszédságából és Odesszából, a török zsoldosokkel egyetemben.
    2. A szíriai török beavatkozás és az iraki török beavatkozás megszüntetése, a zsoldos gengszterbandák támogatásának megszüntetése.
    Ha e kettő teljesül, akkor lehet szó egyebekről is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.