A három nőv…

Azt ne kérdezzék olvasóink, hogy a férfiszemek számára csodás küzdelem hol zajlott! Mert csak annyit lehet tudni, hogy egy taxiban dúlt a cicaharc. Valahol Kínában.
Népes férfiközönség előtt, azok legnagyobb vidulására. Három orosz amazon esett egymásnak a taxiban. Az ok sem ismeretes. Viszont a három gyévuska nagyon megharagudhatott egymásra, mert fölöttébb látványos megtépésbe kezdtek!

Látnivaló az volt bőven. Az amúgy nem megvetendő küllemű leányzók a szabadfogás minden kellékét bevetették a szűk küzdőtérben, ami miatt villant a tanga, szakadt a kurta ljubka.
No meg a csatakiáltások! Amit nem szívesen idéznénk. Érjék be oroszul nem tudó olvasóink, hogy a küzdő felek nem éppen irodalmi stílusban minősítgették egymást. A hangerő sem volt visszafogva!
Néhány férfinéző úgy csinált, mintha véget akarna vetni a kabinküzdelemnek. Többek bánatára és irigységére. Tekintettel arra, hogy volt olyan, aki bevetette magát a küzdő felek közé. Vélhetőleg aljas indokból.
Hogy mi lett a móka vége?-nem tudjuk. De a fodrászok, műkörömépítők, no meg a butikosok dörzsölhették a markukat! Gondoljuk mi!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HUMOR | A közvetlen link.

A három nőv… bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Limbó-hintó szerint:

    ruszki kultúra

  2. Zls-179 szerint:

    Semmi köze a kultúrához,vagy drog vagy alkohol, ami ugye kellő menyiségben fogyasztva a legjámborabb emberkéből is kihozza az állatkát!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.