Donbassz

Donbasszban a háború menetében érdemi változások az utóbbi két napban nem történtek. A Bal-Rad szempontjából lényeges-sajnálatos esemény-viszont történt. A portálunkat rendszeresen informáló egyik “tudósítónk” Gorlovkában hétfőn megsebesült. Állapota-információink szerint-súlyos, de nem életveszélyes. Misának mielőbbi felgyógyulást kívánunk.

A DNR-területére az egész frontvonal teljes hosszában hullanak a latorgránátok. A legkirívóbb latortüzérségi támadás Dokucsajevszket érte. Ezúttal a városközpontot lőtték Berjozovoe környéki tűzfészkeikből 152 milliméteres lövegekkel. Tömbházak, a városi ügyészség és a bíróság épületei váltak romhalmazokká.
“Természetesen” minden felé hasonló a helyzet, csak kisebb intenzitással bombázzák a martalócok a Donyecki Népköztársaságot.
A Luganszki Népköztársaság határai mentén még szórványosabban a kijevi ordashad támadásai, viszont igen nagy a csörtetés. Szlavjanszk és Kramatorszk térségében ukrán harci helikopterek gyülekeznek. Tegnap több alkalommal is harci gépek bukkantak fel a vidék légterében. Gyülekezik a latorhad.

kopt

A DNR határaihoz is özönlik a latortechnika.
Lembergben tegnap “hőst” földeltek el. Avgyejevkában harapott fűbe egy helyi “jelesség” lassan már két hete. A Jobb Szektor martalóca Lemberg egyik hírhedett náci “hagyományőrzője” volt életében, és mint ilyen, jeles majdanovci is.

gali

Leonyid Sakált “hagyományos pompa” közepette ásták el eszmetársai.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Mihamarabi, gyors gyógyulást, kivánok én is a “tudósitójuk ” számára. Remélem testi épségére nem lesz kihatás a felgyógyulása után !

 2. sándor szerint:

  ?

 3. sándor szerint:

  mééééér nem lehet komentet feltenni ????

  • Fergeteg11 szerint:

   Megfigyeléseim szerint ha a rendszer bizonyos linkeket észlel a hozzászólásokban, akkor nem engedi fel, mennek egyből a szemétbe és meg sem jelennek. Ez azért érdekes, mert úgy tűnik, hogy pl. a Kreml oldala is a listán van, ami lehetetlenné teszi, hogy a Putyinnak vagy más fontos orosz politikusoknak tulajdonított beszédeket a kevésbé tájékozott olvasó ellenőrizhesse. Ha tévednék, elnézést, majd kipróbálom újra, de nagyon így nézett ki. Tegnap egy müncheni lövöldözés hátterét részletesen körbejáró oldal linkjét akartam elküldeni (Lovas I. oldaláról vettem), ami egy hazugságot leplezett le az elkövető származásával kapcsolatban, de kivágta a kukába. Kénytelen voltam Lovas oldalát beszúrni helyette, ahol a hivatkozás kis olvasással megtalálható. És még más oldalak is vannak. Admin gépházas jelentéseiből arra következtetek, hogy a rendszerébe rajta és egy másik adminisztrátoron kívül sajnos kívülről is bele tudnak nyúlni, és pl. ilyen kellemetlenségekkel nehezítik a fórum működését. Talán érdemes lenne tüzetesebben átnézni a blokkolt weboldalak listáját, és kiszedni azokat, amiket feltehetőleg rosszindulattól vezérelt emberek írtak be. Meg úgy általában megnézni (bár kevés a siker esélye), hány csatornán át figyelik a Bal-Radot. Mert hogy minimum egy trójai ül a szerveren, abban egészen biztos vagyok, de mezei hekkerek is be-be törhetnek.

   Admin:

   Már az adminfelület is problémás! Annyi bajom van vele, hogy rengeteg! A lomtárba pedig csak úgy dőlnek olyan idegennyelvű hozzászólások, amik minimum száz linket tartalmaznak! Küzdünk rendesen, mint malac a jégen!

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  Én is írtam a Szíria rovatba, egy hozzászólást, de nem tudom mi történhetet, a hozzászólás küldés mezőbe való kattintás után neadj isten,hogy reagáljon, majd csak a sokszori kattintás után reagált. “Fergeteg 11”-nek meg csak azt tudom üzenni, hogy valótlanságokat ne irkáljon ! Én is írtam töbször kritizáló hozzászólást V.V.PUTYIN-ról, de nem történt meg egyszer sem, hogy Admin nem jelentette volna meg ! Feleslegesen NE VÁDASKODJON ! Ha nem tetszik magának ez a web oldal, válaszon mást, van sok web oldal, lehett válogatni, mindenkinek, a saját politikai meggyőződése, vérmérséklete szerint, szerintem .

 5. Radikal szerint:

  Kedves Kommentelők!

  A hozzászólás-szűrés úgy van beállítva, hogy nem nagyon szereti a linkeket és ahol több link van beszúrva, azt spamnek veszi. Jogosan.

  • Fergeteg11 szerint:

   Éppen ezért szúrok be csak egy linket, ha éppen olyan a hozzászólás természete. Ennek ellenére a jelenség, amit írtam, még egy link esetén is előfordul. Ha észreveszitek a külső próbálkozásokat, annak örülök. Tévedni néha nekem is jó.

 6. Radikal szerint:

  Fergeteg11: nem tud benyúlni, illetve ha benyúlna, azt észrevesszük. Nincs semmi baj, ha az Admin gépe is rendben van és le van ellenőrizve időnként 🙂

 7. sándor szerint:

  én nem linkeltem most semmit, saját gondolatomat akartam feltenni, mindig azt írta ki, hogy már megtörtént, azonosat meg nem enged újból

 8. TERMIN8ATOR szerint:

  ELNÉZÉST KÉREK ÖNTŐL T. FERGETEG 11 , HOGY MEGBÁNTOTTAM ÖNT !

 9. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&ved=0ahUKEwi6iP_0n5TOAhUkI8AKHW1iDXEQFghNMAY&url=http%3A%2F%2Fvoskr-news.ru%2Fmain%2F59190-Novosti-Novorossii-VSU.html&usg=AFQjCNFDJxmMsoYIbUZBbCuId0eoWtIPTg Novosztyi Novorosszii : 2016. 07.27. A BCY (VSZU) izolálja Donbaszt, Dokucsajevk aknavető tűz alatt, továbá lőtték a Déldonbaszi vízellátó, ivóviz vezetéket. Donbasz védőit ki akarják szomjaztatni, továbá az uki-gíliciai hadseregben – Donbasz ellen-Román egységek is részt vesznek.

 10. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0ahUKEwi6iP_0n5TOAhUkI8AKHW1iDXEQFgglMAE&url=https%3A%2F%2Fok.ru%2Fnovonewsinfo%2Ftopic%2F65301578700043&usg=AFQjCNGJlXSu3zB3hxoBZrwEUmXPODg6Ow Hát ez furcsa, habár nem is nagyon ! Az uki-galíciaiak lőttték a Déldombaszi víz vezetéket Vaszilevka falu mellet Jaszinovata alatt, ami a VSZU által megszált megszált várost látja el ivóvizzel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.