Kijevnek ismét anyagi gondjai vannak

Már megint komoly bajokkal küszködik Maradék-Ukrajna kincstára! Üres az eklézsia. Az a kutya IMF sem akar több pénzt adni! A háború Donbasszal meg emészti a pénzt! Ami befolyik. Nem is beszélve az udvartartás mohóságáról. Már egymást figyelik az udvaroncok-már amikor éppen nem lopnak!-hogy mit lop a másik!

Pedig komoly a baj! Oroszország nem tágít a három milliárd dolláros kölcsön visszafizetésének ötletétől. A Kreml is követelőzik. Velük szemben most azt találta ki nemfizetési ürügyként a kijevi trón, hogy ugyan adtak pénzt, de háborúba kényszerítették Maradék-Ukrajnát! Amely ezért nem tud fizetni. Tegnap vették elő ezt a hóbortot, amire ma Dmitrij Peszkov reagált Moszkvában.
Eléggé nyugtalankodhat evégett a kijevi udvaronchad. Merthogy az orosz elnök szóvivője nemfizetés esetére beígérte, hogy Oroszország akkor dühös lesz.
Kicsit megrettenhettek az ígérettől a kijevi trón környékén, mert legalább az esedékes 75 millió dollárnyi kamatot elő kéne varázsolni, hogy a Maci ne mercoskodjon annyira.
Kiötölték hát, hogy internetes kótyavetyét tartanak a trón nevében lefoglalt értékekből próbálnak összecsiholni egy kis pénzt. Nemesfémeket, ékszereket, drágaköveket, műkincseket dobnának piacra. Ezeket az alattvalóktól kobozta el a trón. Valamilyen ürüggyel. Még az amerikai importból származó egykori udvari kamarás-Natalja Jareszko-dobta be az ötletet, de eddig komolyabban nem foglalkoztak a megvalósításával. De mostmár hozzá kell nyúlni ehhez a tartalékhoz is! A helyzet szigorúsága megköveteli. Bár…!
-Megfigyelők úgy saccolják, hogy a javak jó részét már eleve ellopták. Abból jószerével csak néhány milliócskát (dollárban) lehet kifacsarni. Az meg annyi a hiányhoz képest, hogy észre sem vehető!
Háborúzni meg ugye…-muszály!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kijevnek ismét anyagi gondjai vannak bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. vitorla123 szerint:

    A háborúhoz csak három dolog kell:
    1 PÉNZ. 2 PÉNZ.3.PÉNZ! E nélkül nem fog menni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.