Mert a Tonyó azt mondta, hogy nem igaz!

Bűncselekmény hiányában elutasították a Rogán Antal ellen tett feljelentéseket

Bűncselekmény hiányában elutasította a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) azokat a feljelentéseket, amelyeket az éjszakai életben jelentős befolyással bíró Portik Tamás kijelentései nyomán születtek – értesült a Magyar Idők kedden.

rola

 

A lap online kiadásának a feljelentők egyike, Tényi István azt mondta: a főügyészség azzal utasította el a hamis vád, valamint hivatali vesztegetés, illetve annak elfogadása gyanújával ismeretlen tettes ellen tett feljelentését, hogy Portik Tamás állításait “semmilyen adat sem támasztja alá”.
A lapnak nyilatkozva Tényi István részletezte: a KNYF úgy ítélte meg, hogy a Rogán Antal által Juhász Péter, az Együtt társelnökével szemben folyamatban lévő személyiségi jogi perben tanúként meghallgatott Portik Tamás “önmagának is ellentmondó nyilatkozatot” fogalmazott meg.
Portik Tamást, aki gyilkosságért 15 év fegyházbüntetését tölti, a Fővárosi Törvényszék június végén tanúként hallgatta meg a fideszes politikusnak az Együtt társelnökével szemben indított perében.
A Miniszterelnöki Kabinetiroda korábban közleményében azt írta: a Rogán Antal kontra Juhász Péter perben az Együtt alelnöke “arra is képes volt”, hogy egy gyilkosságért jogerősen elítélt bűnöző meghallgatását kérje. Úgy folytatták: Portik Tamás és Laborc Sándor, aki a Gyurcsány-kormány alatt a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója volt, többször találkozott egymással.
Két találkozójukról 2008-ban készült lehallgatási jegyzőkönyv, amely szerint Portik Tamás arra vállalkozott, hogy fideszes politikusok kompromittálására gyűjtsön vagy gyártson információkat, és az egyik lejáratandó politikusként Rogán Antalt említik meg. “Ezen tények ismeretében bármi, amit Portik Tamás mond, teljes mértékben hiteltelennek tekinthető” – fogalmazott korábban a Miniszterelnöki Kabinetiroda.
(hiradó)
Bal-Rad komm: Jogos az elutasítás! Hiszen a Tonyó megmondta, hogy egy elitélt köztörvényes bűnözőnek hinni nem szabad! Meg azt is mondta a Tonyó, hogy ő nem olyan! Ha pedig a Tonyó ilyeneket mond, azt el kell hinni! Elvégre propiminiszter! Akkor hát…?
Jah! Hogy Révész Máriuszka szerint sem hisz senki a Tonyónak? Ez nem igaz! Az ügyészség-ott pedig sokan vannak-hisz a Tonyónak! Oszt’ jónapot. Meg különben is a Máriuszka részeg lehetett amikor ezt mondta. Félrebeszélt!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Mert a Tonyó azt mondta, hogy nem igaz! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. lacii szerint:

  Az egészben az a jó, hogy mindenkit meg fog találni a saját tetteinek a következménye.
  Az ember az igazságot úgy szolgálja, hogy csűri csavarja a jogi dolgokat .
  Aztán meg úgy dönt, hogy az igazság még köszönő viszonyban sem lesz a döntésükkel.
  Az “igazság” osztok úgy hivatkoznak a jogra, mint a keresztények a bibliára.
  Végül is szépen süt a nap. Mindenkinek szép napot kívánok.

 2. Szabi szerint:

  Remélem, most, hogy az ügyészség is színtvallott, bedobnak a médiába egy videó felvételt, ahol anti gyereket épp le/meg/fizetik kenőpénzzel 🙂

 3. öreg kun szerint:

  A cigányvezérnek mi baja lett? Nem Magyar ország ez már!

 4. Smith szerint:

  Polt és Pintér elvtársurak elintézték. Rogán korábban levelet írt nekik, hogy intézkedjenek az ügyében. Aki még egyszer azt mondja, hogy ’89-ben rendszerváltás volt, azt biz’ isten fejbe rúgom!
  Hogy mondta Simicska? Orbán megkért, hogy segítsek lebontani a diktatúrát, de arról szó sem volt, hogy felépítünk egy másikat a helyére.

 5. fickó szerint:

  1990-ben a választás után a Fidesz képviselőkből az jött le , hogy ezek a kokerók mit tudnak majd tenni ,vagy csak dumálnak !
  1994-ben a választás, csak ne az MDF-re. A Fidesz alig alig jutott a parlamentbe .
  1998-ban a választás, az MSZP azt folytatta amit az MDF előtte . Megbukott ! Kit is válasszunk ? MSZP nem ,MDF-Kisgazdák széthullottak. Hát akkor marad a Fidesz !
  2002-ben a választás, elég a Fideszből és Torgyánból ! A Kormányzásukból elég lett!
  2006-ban a választás , a hazugság kampánya az MSZP részéről.
  2010-ben a választás, az elmúlt nyolc év kampánya a Fidesz részéről ,a sok birka 2/3-al megválasztja.
  2014-ben a választás, még kitartanak a birkák akik hisznek a Fideszben !
  2018-ban ???

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.