A Vizo az nem a Portik!

Kubatov találkozott Vizoviczkival, mert az a dolga

Egy Kubatov Gábornak írt levelet publikált a Vizoviczki-nyomozásban feltűnően jól informált N1tv online oldala csütörtökön. A Jobbik közeli híroldalon megjelent cikk szerint Vizoviczki László a Fidesz pártigazgatóját (jelenlegi alelnökét) kérte arra, hogy segítsen neki kiszabadulni az előzetes letartóztatásból.

A fővárosi éjszakai élet uraként számon tartott Vizoviczki Kubatov közreműködését kérte, hogy szabadlábon védekezhessen a kampányban nyújtott támogatásért és fideszes politikusokat nem érintő bűnügyi információkért cserébe.
Az N1tévé szerint a levelet a Központi Nyomozó Főügyészség emberei a 2013. február 12-én Vizoviczki László II. kerületi otthonában tartott házkutatás során találták meg. A házkutatás napján készült kézzel írott jegyzőkönyvből az derül ki, hogy összesen 56 tételt foglaltak le, többek közt 75 ezer euró készpénzt, telefonokat és számos dokumentumot is. Ezek közül a legérdekesebb, a Kubatovnak szóló levél az első emeleti hátsó szerszámos raktárszobából az íróasztal feletti zárható kis szekrényből került elő. A tíz oldalas levél első két lapja hiányzott, ezért akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy VL. Gábor nevű címzettnek írta.
A főügyészség pár hónappal később, április 15-én készített egy hivatalos feljegyzést a Vizoviczki házában lefoglalt dolgokról. A most megjelent dokumentumok szerint az ügyészek elolvasták a levelet, amelynek tartalmából arra következtettek, hogy Kubatov lehetett a címzett. Ebben a nyilvántartásban az áll, hogy Vizoviczki a Fidesz Reformterv kampányában nyújtott segítségére hivatkozott.
Kubatov Gábor közleményében a Jobbik lakájmédiájának minősítette az N1tv-t, de közben közvetve elismerte, hogy annak idején valóban megkapta a maffiózó levelét.
Mivel az ügyben semmilyen rejtegetni valóm nincs, ezért ezt a levelet 24 órán belül átadtam a bűnüldözési szerveknek a nyomozás elősegítésének az érdekében.- írta Kubatov. A rövid közleményben nincs szó arról, hogy milyen viszonyra alapozva fordult hozzá segítségért a letartoztatásban lévő Vizoviczki.
Egy órával később Kubatov az FTC-ben tartott sajtótájékoztatón kissé módosított a közleményben szereplő állításán. Az Index kérdésre végül elismerte, hogy találkozott Vizoviczkival: “Persze. Politikus vagyok, az a dolgom, hogy találkozzak emberekkel.”
A Központi Nyomozó Főügyészség a Népszabadság kérdésére azt közölte, hogy a Vizoviczki László és társai ellen folyó büntetőügyben a vádlott lakásán tartott házkutatás során lefoglalt egy számítógéppel nyomtatott levelet. A főügyészség szóvivője közölte, hogy a dokumentumot bűnjelként kezelték, és a vádemeléskor – a többi bűnjellel együtt – megküldték a Fővárosi Törvényszékre. Nagy Andrea arra nem tért ki, hogy a nyomozás miért nem foglalkozott a levéllel, és az ügyészségen azt sem jelezték, hogy Kubatov példányát megkapták-e.
(NOL)
Bal-Rad komm: A jelenlegi állapot Vizoviczki-ügyileg az, hogy ha negyed milliárdot kivirít óvadék (!) gyanánt, slisszolhat az előzetesből. (Mivelhogy van miből kitenni a lét, Vizoviczki szabadlábra kerül. MÁS ÜGYEKBEN nem hallottunk hasonló-kíméletes eljárásról. Az ellenmaffiák emberei csücsülnek!)
“VALAKI” tehát közbenjárt. Lehet hogy kicsivel többet kell letenni mint 250 millió-de hát Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen. Lobbi van ugye?! Vizoviczki pedig kisétál az előzetesből, és beindul az egyeztetett maszatolás.
“…hogy szabadlábon…a kampányban nyújtott támogatásért és fideszes politikusokat nem érintő bűnügyi információkért cserébe…”
Namármost. Tudtunkkal ha valakinek ekkora összeget kell leszurkolnia egy kis szabiért, annak jó adag vaj van a fején. Komoly évtizedet nyomnak rá!-majd…
A pesti éjszaka egykori császára tehát a bíróság szerint “előzetesen” bűnös. Mint Portik!
Ám a döbrögista logika szerint az ő bűnözőjük legföljebb egy megtévedt állampolgár, akinek lehet-SŐT KELL IS!-hinni.
Nem úgy, mint a Ragály Tonyót mószerolni akaró ELÍTÉLT MAFFIÓZÓ-A PORTIK!
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A Vizo az nem a Portik! bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. V.kutya szerint:

    Ezek amúgy miféle népekhez tartozó egyedek? Tud valaki mondani a fideszes brancs közül egy igazi, magyar nevű egyént? Egy Kovács, Takács, Varga, Tóth stb. stb..És ezek a sehonnai identitású valakik migráncsoznak folyamatosan? Miért van valakinek orosz, és-vagy zsidó neve egy hatalmi környezetben? Kifelé az országomból MINDEN migránsnak, visszamenőleg legalább 3 generációval! És pont! Szétlopják az országomat, ha hagyják őket letelepedni, mint ahogy pár generációval ezelőtt ez a csürhe is megtelepedett nálunk, és tönkre b.sszák az én országomat! Ki itt az igazi migráncs?

  2. petymeg szerint:

    Szerintem addig van biztonságban amig bent van!
    Itt kint nagyon veszélyes az élet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.