Emberségből nulla!

Ele­ve­nen gyúj­tot­tak fel egy kis­ál­la­tot An­gyal­föl­dön!

Brutális módon kínoztak meg egy védett állatot a 13. kerületben. A kis négylábú belepusztulta sérüléseibe.
Kegyetlen állatkínzásról számolt be kedden délután az Állatmentő Szolgálat Alapítvány a Facebook-oldalán. Egy járókelő vette észre Angyalföldön, ahogy egy sün remegő testtel fekszik a Tüzér és Hun utca sarkán, a kutyafuttató közelében. Amikor közelebb ment, akkor vette csak észre, hogy a kisállatot brutális módon megkínozták: elevenen felgyújtották a tüskéit, majd magára hagyták a szenvedő állatot!

süni

A sün még élt, amikor rátalált a járókelő, aki azonnal állatkórházba sietett vele, ám sajnos minden próbálkozás ellenére elpusztult a Magyarországon egyébként védett kisemlős.
Ez az élőlény feltehetőleg akkora félelemnek volt kitéve, hogy az ebből fakadó stresszt már nem viselte el törékeny lelke és teste – számolt be a szörnyű állatkínzásról az Állatmentő Szolgálat Alapítvány.
A felhívás után a XIII. kerületi rendőrség azonnal nyomozásba kezdett, a kegyetlen állatkínzót pedig el is kapták szerda délután, a Csángó utcában.
Egy 19 éves fiatal egyből beismerte szörnyű tettét, s azt az egyszerű magyarázatot adta, hogy szimpla szórakozásból használta tábortűznek a védtelen állatot!
Úgy tudni, hogy nem ez volt az első eset, amikor az angyalföldi kutyafuttató mellett állatokat kínoztak. A helyiek szerint egy 4-5 fős banda “uralja” a környéket, a fiatal fiúk pedig már többször használták a sünöket, kóbor cicákat focilabdának.
Ha gyakrabban járőröznének itt a rendőrök és rendesen be is lenne kamerázva a környék, sokkal nyugodtabban lehetne kutyát sétáltatni – panaszolta az egyik helybéli állattartó, aki abban bízik, hogy miután elkapták a fiatal süngyilkost, a banda is eltűnik végre Angyalföldről.
(ripost)
Bal-Rad komm: Sajnos mostanság már szinte napirenden hallani olyan esetekről, amikor BANDÁKBA VERŐDÖTT FIATALOK SZÓRAKOZÁSBÓL állatokat kínoznak meg a pusztulásig. Teljességgel érthetetlen, hogy ezeknek a fiataloknak miféle indíttatásuk van rémtetteikre.
Emberségből nullára vizsgáznak!
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással: 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Emberségből nulla! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Szabi szerint:

  méltó büntetés lenne, hasonló képp eljárni, ahogy ők tették az állattal…

 2. lacii szerint:

  Itt nincs sumákolás.
  Mindenki a tettei következményét , így vagy úgy átfogja élni.
  Talán sokunknak vagy olyan ismerőse, vagy ismerősei, hogy teljesen “elmentek” nála. Az együtt érzés és a megértésnek még a kis szikrája sincs nála.
  Az ilyenek képesek “kicsinálni” a szüleiket a környezetüket.
  Most úgy is “rostálás” lesz a Föld leveti magáról ezeket a kezdő lelkeket, és mennek oda ahová minősítették magukat.
  Egy olyan világba ahol majd disznópörkölővel égetik le róluk a húst.
  Saját bőrén fogja megtanulni a megtanulandót. Úgy, hogy nem irigylem őket.
  Talán Admin elfáradt és most nem figyel.
  Leírok még valamit.
  Az állat szerette ezeket akik ezt tették vele, mert megengedte nekik. Ha nem engedi meg nekik akkor nem tudták volna megtenni ezt vele.
  Az “ember” ostoba és tudatlan (ahogy a kutyám mondaná). De hát csak így tanulunk és tapasztalunk.
  Van egy “láthatatlan” világ ahol sokkal de sokkal több történés van amit mi egyáltalán eltudunk képzelni.
  Ez jön most , de csak azoknak akik erre megértek.
  A többiek meg tanulásként fogják átélni amit tettek másokkal. Itt nincs KDNP. Nincs semmilyen vallás ami mögé lehetne bújni.
  Végül is a világmindenség Igazságos. Mindenki azt kapja amit másnak adott .

 3. sándor szerint:

  előre is elnézést kérek az admintól, hogy egy hidfős cikket szeretnék belinkelni, eleve nem ehhez a témához tartozik, de még is. emberségből nulla !!!!!! http://www.hidfo.ru/2015/06/a-radikalis-atlantistak-szerint-bun-magyarnak-lenni/

 4. Limbó-hintó szerint:

  cigányok tették

  • Turzó István szerint:

   Az ‘Orbánc’ és a Fidesz – félék tették, és teszik azzal, hogy szétzüllesztik az országot, leépítik a tanítást, a családokat, stb.-stb…. – amitől ezek a buta emberek másképpen értékelhetnék a környezetüket, a tetteiket!
   Én még hiszek abban, hogy ha az emberek tudják amit tudniuk kellene, akkor ha ‘eljön a pillanat’ eszükbe fog jutni az odavonatkozó ismeret anyag, és ilyen helyzet sokkal kevesebb fordulna elő. Persze, mindig voltak, vannak és lesznek is ‘Istentől elrugaszkodott emberek’, akik ugyan mindent tudnak, de mégis valamiért mindig mindennel szembehelyezkednek, mert ők csak ahhoz értenek, hogy romboljanak, nekik az az érték! ezeket az embereket egyszerűen likvidálni kellene, mert a létük annyi kárt okoz az építő – jobbító társadalomnak, hogy csak lehúzza azt! Itt is a föntálló uralkodó osztály felelőssége van, miszerint semmivel nem foglalkoznak a zsebeik megtömésén kívül, csak talán még az ez irányú büntető törvények leépítésével, és az azt képviselő bíróságok korrumpálásával! Ez egy lelketlen gengszter banda, akik jobbára idegen zsoldban állnak, így semmiféle emberséget tőlük várni nem lehet! A vezetését vesztett magyarság napjai megvannak számlálva!

 5. Próféta szerint:

  A cigány mentalitásban van kínzás, vérengzés a védtelenekkel szemben. A régi világban is ők voltak a hóhérok a kínzások végrehajtói. Családi szakma, apáról fiúra száll a szadizmus. Genetikai ösztönlények. Saját világukban élnek, sohasem fognak beépülni a fejlettebb társadalomba.
  Kutyák, gólyák, sünök, macskák, emberek…..nekik mindegy. Fő az élvezet.

 6. forradalom! szerint:

  Fölpakolni mind,aztán irány az ISIS katlanja.Utána elmesélik milyen volt.

  • petymeg szerint:

   Ez jó!

   • vitorla123 szerint:

    Ez nem megy!A magyar családokat Svájci mintára fel kell fegyverezni.Mindenki meggondolja azonnal,hogy mást ellehetetlenítsen e vagy sem.Azonnal nő az állampolgári fegyelem.Ezért volt jó a Munkásőrség!Nagy bűncselekmény megelőző hatása volt.Ha úgy gondolta vitte magával a pisztolyát.Még sem volt belőle tömeges visszaélés.Mert a visszaéléseket súlyosbító körülményként értékelte a bíróság.Segített kikényszeríteni a jogrendet.Ma a bűnözőknek vannak jogai és pénzszerzési lehetőségei.Az állampolgár védtelen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.