Európa törvényei számukra nem lehet akadály

Több menekült állítja: “Mindenképpen átmegyünk a magyar határon”

refu

Horgos — Egyre több a menekült a magyar–szerb határon, a kerítés túloldalán. Ráadásul tapintható köreikben a feszültség a horgosi menekülttáborban. A migránsok kisebb csoportja ragtapasszal a száján, kezükben táblákkal éhségsztrájkba kezdett. A Blikk riporterei­nek azt mondták: az biztos, hogy ők nem fordulnak vissza, ha már eddig eljutottak.

– Nem próbáltam még meg átjutni a kerítésen, félek hogy megsérülök a pengéktől. Itt a türelme senkinek sem véges. Az emberek egyszer besokallnak, amúgy is már éppen elegen torlódtunk itt fel, s akkor mindenképpen átmegyünk a magyar határon – mondta Ahmed, aki nem is engedte magát lefényképezni.
Állítólag napi 10-15 menekült regisztrációja történik meg, egy menekült szerint azonban már napok teltek el azóta, hogy az utolsó menekültet regisztrálták. A táborban többnyire afganisztáni, pakisztáni bevándorlók vannak, legtöbbjüknek London, illetve Németország a végső úti cél.

szre

Tegnap délelőtt több tucat szerb rendőrt vezényeltek ki az éhségsztrájkolók közé, akikhez egy újabb csapat akart csatlakozni, ezt azonban az egyenruhások megakadályozták.
A magyar oldalra vezető konténer ajtaja csak néha nyílik ki, azonban ekkor sem azért, hogy beengedjenek párat a menekültek közül, csupán élelmet, tisztálkodó szereket adnak át a menekülteknek. A menekültek nagy része nagyjából egy hónapja várakozik a szerb oldalon.
– Afganisztánból érkeztem, két hónapja indultam.Próbálom a legális utat választani, így inkább várok még, akár ujjlenyomatot is adok – mondta Adene. – Az ideiglenes tábort nem környékezik meg az embercsempészek, de nem kell messzire menni, hogy valaki találjon olyat, aki a megfelelő összegért cserébe megpróbálja „átsegíteni” a szögesdróton.
(blikk)
Bal-Rad komm: “…ők nem fordulnak vissza…mindenképpen átmegyünk a magyar határon…”
-Igen! EZEK A MIGRÁNSOK EHHEZ VANNAK SZOKVA! Olyan vidékről érkeznek, ahol szabadon kószálhattak keresztül-kasul. Számukra az országhatároknak semmi jelentősége. Európába érve pedig meg vannak hökkenve, hogy akadnak országok, amelyek azt mondják: NEM TOVÁBB!
Ezek a rendhez, szabályokhoz nem szokott öntörvényű migránsok ráadásul szélsőséges vallási túlfűtöttségük és felsőbbrendűségi érzéseik okán ELVÁRJÁK ÉS KÖVETELIK MAGUKNAK A KÜLÖNLEGESEN KEDVEZŐ BÁNÁSMÓDOT! Mert azt igértek nekik elindulás előtt!
ÉRTETLENÜL ÁLLNAK A LEZÁRT MAGYAR HATÁR ELŐTT! ÉS DÜHÖSEK!
Életükben először az általuk gyűlölt európaiak ŐKET KORLÁTOZÓ szabályaival szembesülnek.
De semmi baj! Ők elszántak!
ps
MEGKAPTÁK A PIROS EGYENSAPKÁT! MEGKAPTÁK A TILTAKOZÓ TRANSZPARENSEIKET (azt semtudják mivan ráírva!)-ÉS MEG FOGJÁK KAPNI A PARANCSOT IS: ROHANJÁTOK LE A KERÍTÉST!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Európa törvényei számukra nem lehet akadály bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. fatum szerint:

  Admin Mikor fogsz rájönni hogy ezek az NATO/ISIS zsoldosai? NEM MENEKÜLTEK

  • vitorla123 szerint:

   A cikkeket átvesszük,nem mi írjuk.Annyi kapacitásunk nincs.Igazad van ezek nem menekültek,hanem arab katonák akik Európát foglalják el.Ugyanis Európa megtámadta őket.Irak,Sziria,Libis,Egyiptom,és most Törökország!Ide vezet az amerikai szövetség!

   • Október szerint:

    Ez egy háboru mégpedig ugy hivják hogy
    mindenki mindenki ellen
    Gotthard: Svájc felavatja a leghosszabb alagútat a világon
    57 km-es
    “11” milliardba került
    A Szertartás tőbb mint érdekes ,magáról beszél .

   • Október szerint:

    ilyenkor lőni szokás

 2. Smith szerint:

  Bűzlik nekem az egész. Mehetnének szabadon Horvátországon keresztül (nincs kerítés), de ők csakazértis a lezárt útvonalon szeretnének átjutni. A szerbek tolják őket a magyar határra, de a magyar kormány egyetlen egyszer sem emelt kifogást ez ellen. Esetleg megállapodás van a két korrupt kormány között, hogy hordják a magyar határra a bevándorlókat, mert amíg tart a migránsválság, addig nem foglalkoznak narancsosék korrupt ügyeivel az istenáldotta nép? “Jönnek a migáncsok, terroristák!” – hangzik el naponta a propagandasajtóban. A választásokig el fogják húzni a migri-ügyet (Megvédjük a magyarokat), aztán mire észbe kapunk behúzzák a következő kétharmadot és tovább épül Orbán és a Fidesz teljhatalma.

  • 1tothgabor szerint:

   Továbbá Orbán életében mindig a német szabadkőműves vonalat és az osztrák illuminátus vonalat követte.

   Bár ezek valamennyire ellentmondóak egymásnak logikailag, de a logika és az igazmondás sosem volt Orbán erőssége. Egész életében nyalt mindenkinek.

   Ugye most, hogy már magyarul is lehet olvasni Benjamin Fulford heti hírkevelét, volt benne szó, hogy a német, osztrák-magyar és orosz monarchiát újra akarták/akarták hozni. Az első világháború előtti politikai-, vallási, és gazdasági határokat, uralakodó-vérvonal családokat.

   Van egy hírem a “magyar” szélsőjobbereknek, “nagymagyar” jobbikosoknak:
   – Sok ember inkább kínhalált hal, de nem lesz semmiféle monarchia
   – Semmiféle habsburg uralkodó nem fog itt habzani
   – Semmiféle katkó/vatikáni nyáladzás nem lesz
   – Semmiféle vérvonal-hagyomány fenntartás nem lesz. A vérvonal gondolkodás eltűnik a cionizmussal együtt.

   Lesz helyette:
   – Erkölcsös életfelfogás (akinek ez ateizmust jelent, akkor az lesz)
   – Etnikai határok kiigazítása VAGY normális, EU utáni etnikai rendezés lesz, de semmi logikátlanság
   – Politikamentes demokrácia

   Miért írom ezt?

   Másnak is feltűnt, hogy az elmúlt egy hétben mi volt sajtóban?
   – Az osztrák és magyar külügyminiszter ezt és ezt mondta…
   – Orbán ezt és ezt beszélte meg az osztrák kollégájával…

   Azt akarom mondani, hogy a monarchikus átrendeződés parancsa ki lett adva felülről az európai politikusoknak. (szarcsildék, rokkerfellerék)

   Ismét mondom ne szédüljön bele egy hülye jobbikos sem!

   A monarchia akkor is csicskaságot jelentett és most is azt jelentené!!!

   Vagy hogy máshogy értelmezhető az a kijelentés a sajtóban, hogy:
   “Ausztria kész lezárni a határait a teljes magyar oldalon”
   “Ausztria átadja a magyarországon regisztrált menekülteket magyarországnak, amit magyarország megért és elfogad…”

   BE VAGYUNK CSICSKÍTVA…

   Előre szólok: Bárki aki szeretne osztrák vonalat, az olvassa el Kinizsi mit csinált Nándorfehérvár alatt az árulókkal. Vele is az fog történni. Ja, én együtt akarok élni, de ahhoz egyformának egyenlőnek kell tekinteni a másikat is.

   Ui: Az európai uralkodó családoknál a súlyos genetikai betegségeik miatt lehet, hogy valami ismeretlen vírus fogja tizedelni Őket.

  • Fergeteg11 szerint:

   Többek közt útjukat állja a Dráva és a Duna. Könnyebb a szárazföldön osonni és ha az sikertelen, a tömegben kerítést rázni és hangoskodni. Ha pedig bejutottak, akkor mindig akad morefuvar, taxisfuvar, vagy legrosszabb esetben lábbusz, ami még mindig könnyebb Magyarországon át. A migráns nem szereti a határmenti folyókat, egy részük úszni sem tud, asszonypajtás és a gyerekek is nehezen kelnének át, ha vannak.
   Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek. Ez a szándék, bár a migráns egyszerre jó és rossz nekik. Most még ama bizonyos szerv előnyösebb oldalán vannak.

   • Smith szerint:

    Az 120-as főút mellett gyalogolva Sid után könnyedén átmehetnének (nincs folyó) Horvátországba. Tavaly többen is ezt az utat választották a magyar határzár után.

    • Fergeteg11 szerint:

     Igazad van, de ha így tennének, még mindenképpen útba esne egy ország Ausztriáig, márpedig azóta Szlovénia is foganatosította az intézkedéseit. Ugyanott lennének tehát, csak kitérővel. Míg így egy számukra kedvező terepen rázhatják a kerítést tömegesen.

 3. petymeg szerint:

  Megoldanám!
  Ásnák nagy-nagy gödröket,ha kérdik:minek?
  Ha éhen pusztultok ne itt büdösitsetek!Majd elgondolkozna jó része.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.