Hol vannak?

Czibere: Magyarország felkészült a sérülékeny csoportba tartozó migránsok ellátására

Magyarország felkészült a sérülékeny csoportba tartozó migránsok, így a családok, a kísérő nélküli kiskorúak, a fogyatékossággal élők ellátására, az ehhez szükséges beruházásokat azonban saját forrásból, uniós támogatás nélkül kellett megvalósítani – közölte a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár csütörtökön Röszkén.

Czibere Károly a röszkei tranzitzónánál tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a kormány az elmúlt 12 hónapban mintegy 700 millió forintot fordított arra, hogy fejlessze a kísérő nélküli kiskorúak ellátását.
Harmincnégyről kétszázra emelték a fóti befogadóállomás kapacitását, jelentősen növelték a gyámügyi igazgatásban ezen a területen dolgozók és a gyermekvédelmi gyámok számát, csökkentették az ügyintézési határidőket – tette hozzá.
Az államtitkár kifejtette, tavaly 8804 kísérő nélküli kiskorú érkezett Magyarországra. Szinte kizárólag fiúkról van szó, és 90 százalékuk afgán, jelentős részük 16 évesnél idősebb. Az idén érkezettek száma néhány százra tehető, közülük csupán egy-egy gyermek fiatalabb 10, illetve 14 évesnél.
8hirado)
Bal-Rad komm: “…tavaly 8804 kísérő nélküli kiskorú érkezett Magyarországra. Szinte kizárólag fiúkról van szó…”
-Tehát van legalább kilencezer 15 évesnél idősebb igazhítű terroristapalántánk. Tekintettel arra, hogy önállóan nem jogképesek, itt nevelgetik őket!-hiszen egyedül, kísérő nélkül érkeztek/vannak.
De hol vannak? Bár mindegy is! ITT VANNAK NÁLUNK! LEGALÁBB KILENCEZREN!

adel

Ki sem lehet őket utasítani!
Czibere egészen vérfagyasztó dolgot hozott a tudomásunkra!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hol vannak? bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Gondolkodó szerint:

  Aki menekült, az NEM VÁLOGAT A KAPOTT ÉLELEMBEN, hanem hálásan köszöni, NEM SZÉTHAJIGÁLJA, hanem megőrzi gondosan, NEM MAGATEHETETLEN GYERMEKEKET MAGA ELÉ TARTVA ÉLŐ PAJZSKÉNT támadja az országhatárt, hanem az elárvult gyermekeket kézenfogva, rájuk vigyázva kér normális hangnemben segítséget, melyet el fogad, és nem fikázza azt !!!!! Aki valóban ANYA és nem csak NŐSTÉNY, az letépi a tökeit, és kikaparja a szemeit annak a férfinak, aki így mer bánni a gyerekekkel !!!
  Aki valóban menekült, az nem a legdrágább iPhonokat lobogtatja–vagy éppen eldobálja , nem szarja össze a vonatok WC-ét, hanem bele szarik oda ahova kell, vigyáz a tisztaságra–elvileg egy tiszta (?????) kultúrált államból menekült el–mégha most háború is van ott, de ott sem szarhatott szanaszéjjel !!! Aki VALÓBAN menekült, SEMMILYEN téren NEM KÖVETELŐZIK a befogadóival szemben !!!! stb…stb…stb…

  Konklúzió a személyes tapasztalatok alapján : Ezek nem menekültek egyáltalán, hanem aggresszív NEM EMBEREK–igen, jól olvasod, NEM EMBEREK csak humanoidoknak látszó hím és nőstény egyedek, akik a régi fészket tönkre lakták, és új elfoglalható fészket keresnek, ahol mint “kakukk” fiókák mindent elvesznek az eredeti fészek lakóktól (ha olyan hülyék, hogy engedik), és majd ezt az új fészket is rommá lakják !!! Ám a Föld kerek, és ha ezt a népek megengedik, egyszer körbeérnek, és akkor lesz csak a Föld igazán a zombik bolygója !!!!

 2. Kálmán Lőrinc szerint:

  Ilyen, fészekről fészekre foglaló-romboló humanoid csoportunk már van, 600 éve vándorolgatnak hazánkban….

 3. V.kutya szerint:

  “Az Iszlám Állam vállalta magára, hogy a Fradi kiesett a Bajnokok Ligájából. Az Iszlám Állam ezzel egyidőben magára vállalta a tegnapi esőt, a pápai személyvonat tízperces késését, valamint egy borsod megyei faluban kidőlt fát, amely agyoncsapott egy nemzeti érzelmű tehenet.”
  https://nepszava.us/blogs/news/az-iszlam-allam-vallalta-magara-a-fradi-vereseget

 4. Smith szerint:

  Ha lenne aknazár és tűzparancs a határon, akkor nem kéne ennyi ingyenélőt eltartani. Idegenek kifelé! Orbán takarodj!

 5. POZSONY. 907 szerint:

  Kezdésnek bevarhatnák az éhségsztrájkoló celebek száját.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.