Aggódhatunk

19 éves szír migránsok gyilkoltak Salzburgban

Két szír fiatalember végzett az őket otthonába invitáló szerb férfival az ausztriai Salzburg városában: megkötözték, megverték és végül megfojtották. Amikor elfogták őket, egyikük vagy mindketten az áldozat ruháit viselték.
Vécésként dolgozott az ausztriai Salzburg városának vasútállomásán a 30 éves szerb férfi; itt ismerkedett meg két szíriai fiatallal, akiket aztán a házába is meghívott – írja a Mirror.
Verték és fojtogatták
A két fiatalember – egyikük menedékkérő, másikuk hivatalosan is menekült – már ekkor úgy döntött, hogy megöli vendéglátóját. Ehhez be is vásároltak: egy közeli benzinkúton eldobható gumikesztyűt és ragasztószalagot is vettek, mielőtt beállítottak a szerb férfihoz.
A rendőrség szerint ezután rövid beszélgetést követően rátámadtak áldozatukra, kábelkötegelővel összekötözték, és veréssel próbálták arra kényszeríteni, hogy elmondja a bankkártyája PIN-kódját – hogy sikerült-e nekik, az egyelőre nem derült ki. Az osztrák Krone szerint ragasztószalaggal és egy övvel kötözték meg, és újra és újra megverték, végül az egyik elkövető megfojtotta.
Felforgatták a lakást
Végül a holttestet bevonszolták a fürdőkádba, amit megtöltöttek vízzel, és hogy eltüntessék a nyomokat, mosószert, sampont és tusfürdőt is engedtek bele.
Az elkövetők ezután teljesen feldúlták a házat, mindent a földre szórtak. Ruhákat, cipőket, borotvát és hajszárítót zsákmányoltak – ezeket szemeteszsákokba gyűjtötték –, majd távoztak.
Az áldozatot a rendőrök találták meg – a szivárgó dugó miatt már üres – kádban, miután a szerb férfi édesapja riasztotta őket.
Sok volt a rovásán
A szíreket egyikük jellegzetes göndör haja buktatta le, amely alapján jó személyleírást készíthettek a hatóságok. A rendőrség azonosította is a férfit, akiről kiderült, elismert menekültként már 2014 óta élt Ausztriában. Németországban sikerült elkapni még július 13-án: őrizetbe vették, majd Ausztriába szállították. Ujjlenyomata és barátja ujjlenyomata alapján pedig kiderült, hogy a göndör hajú menekültet már több bűncselekmény miatt is keresték a hatóságok a lopástól a testi sértésig.
Érzékenykedéssel valószínűleg nem vádolható a szír: az adminisztráció ideje alatt vette észre a rendőrség, hogy a férfin – a Krone szerint mindkettőn – szerb áldozata ruhája volt, a kérdésre pedig annyit válaszolt, nem tudja, miért ne hordhatná azokat, hiszen kimosta, mielőtt felvette. A házkutatás során a rendőrség megtalálta a szerb férfi számos holmiját, a gyilkosságot pedig mindkét gyanúsított bevallotta.
(mno)
Bal-Rad komm: Napi szinten érkeznek a hírek a húsz év alatti életkorú migránsok által elkövetett erőszakos cselekményekről. Köztük gyilkosságokról, terrorcselekményekről.
Czibere államtitkárunk tegnap arról büszkélkedett, hogy a mi országunkban legalább kilencezer 16 és 18 év közötti IFJÚ KANMIGRÁNS TENYÉSZIK, akik kiséret nélkül érkeztek ide! Itt aztán FELTARTÓZTATTÁK ŐKET HATÓSÁGAINK, és…
Összevetve az érkező híreket és azt a tényt, hogy nálunk arányaiban meglehetősen komoly erővel LEHETNEK JELEN a minimum CSAK hormontombolástól gyötört süldőterroristák!-van okunk az aggodalomra. Merthogy kritikus tömeg ez! Egy kritikus életkorát taposó, ÖNTUDATOS (“…miért ne hordhatná azokat, hiszen kimosta, mielőtt felvette…”) ifjonctömeg. Amely-sajnos-gond nélkül el tud vegyülni a döbrögisztáni tömegben.
adel
Hiszen nincs rendőr, aki “első látásra” meg tudná őket különböztetni a honi tenyészet egyedeitől. Akikkel meg nem is bíbelődnek inkább.
Alighanem jogos LEHETNE a magyar riadalom az érkező hírek és az államtitkár úr tegnapi bejelentése miatt!
A gyermekotthonokban elkvártélyozott kilencezer miatt! Ha ugyan egyáltalán ott tanyáznak még!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Aggódhatunk bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. V.kutya szerint:

  Az Olvasónak:
  NE AGGÓDJATOK!
  Ahogy az Evangéliumban le van írva: “Ne aggodalmaskodjatok! A folytonos aggodalom a Sátán műve azért, hogy megrontsa mindennapokat. Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja. ”
  Aki Nektek folyamatosan a félelmet publikálják, azok a jelen náci hatalom fogadatlan katonái, kiszolgálják ezt a fajta mesterségesen teremtett igényt a rosszra, a gonoszságokra, és távolt tart Titeket az élet valódi értékeitől, és arra kényszerít Titeket, hogy ezeken a híreken csüngjetek!
  Ezek az események háborús cselekmények, mert azokban az országokban zajlik, amelyek elindították ezeket a láncreakciós folyamatokat, és most próbálják szétteríteni más országokon a saját felelősségüket, és bemosni más népeket a saját harcukba.
  Ne hagyjuk, ne vegyünk részt benne, ez gond legyen az ő gondjuk, és az ő bérenceik baja, akik mohón lesik a háborús, és egyéb szörnyűséges híreket, mert ezek tartják életben a lelküket, tele van velük az internet.
  Az igazi élet odakinn van, és nincs ott egyetlen baltás gyilkos sem, én még eggyel sem találkoztam, pedig megettem kenyerem javát, és voltak ennél cifrább körülmények is.

 2. Smith szerint:

  Hatszorosára bővítik a kísérő nélkül érkezett fiatal migránsoknak is helyet adó fóti gyermekotthon kapacitását – Czibere államtitkár kijelentése szerint. Megvédik a magyarokat? Tényleg? A fótiakat erről persze senki nem kérdezte meg. Diktatúrában nem szokták megkérdezni az embereket, hogy nekik mi lenne a jó. A népszavazás is csak arról szól, hogy az Országgyűlés dönthesse el kit fogadnak és telepítenek le. Telepítsék mindegyik betolakodót a Dohány utca környékére, valamint a II. és XII. kerületbe. Nektek kellenek a bevándorlók, akkor gondoskodjatok róluk! Ne más faszával verjétek…

  • Fergeteg11 szerint:

   Bacsa bazizott (fiatal, 10 év körüli fiút zaklatott) egy uszodában a kísérő nélkül érkezett, valójában már felnőtt “fiatal” Afganisztánból. Helyszín: Härnösands, Svédország.
   És egy kis vidámság: bikinis rendőrnőtől, aki ráadásul a tévéből ismert Nindzsa harcos c. műsor szereplője, mobiltelefont lopott a Romániából Svédországba érkezett more, de ráfaragott.
   http://www.friatider.se/sorry-sorry-tjuvaktig-tidningsforsaljare-greps-av-valtranad-poliskvinna-i-bikini
   A cikkben az elfogása látható. Szerencsére nem használt kést, és fizikailag sem egy nagy kihívás, különben valószínűleg eggyel kevesebb nindzsa harcosunk lenne.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Az meg köztudott,legalábis úgy gondolom, tudom, hogy az ISIS sok regeteg fiatalkorut kiképezet a gyilkolásnak a mindenféle válfajára. Ezek a töbségében fiatalkoruak az ISIS-nek a szálás csinálói, előőrsei. Ők készitik elő a terepet a keményeb falysúlyuaknak. Isten ments, hogy a jóslatom beteljesüljön,de fogjunk olyan esetekről is hallani, hogy rendőrségi őrsöket, katonai objektumokat is meg fognak támadni, fegyver szerzési szádékkal. Minek is hoztakvolna, magukkal fegyvereket, ha itten fel tudnak majd “megfelelően” fegyverkezni ? És nemcsak azért,hogy parádézzanak velük, hanem azt “kellő” mértékben használni is fogják

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.