Uborkaszezon van!

Nyilvános kivégzést rendelt el Kim Dzsongun

Észak-Koreában nyilvánosan kivégeztek hat hivatalnokot, mert a vád szerint nem őrizték elég gondosan a felügyeletük alá rendelt, külföldön dolgozó állampolgárokat, akik így megszöktek – közölte pénteken egy dél-koreai szakértő.

nekim

Kim Dzsongun, az ország vezetője adott utasítást a hat hivatalnok, köztük hírszerzők kivégzésére május 5-én, mert nem akadályozták meg 13 észak-koreai munkás megszökését egy pekingi koreai vendéglőből.

Nyolcvan köztisztviselőt és a szökevények száz családtagját kényszerítették arra, hogy végignézzék a kivégzéseket. Őket ideológiai átnevelő táborba is elküldték – mondta az elrabolt családokat képviselő dél-koreai szervezet elnöke, aki az észak-koreai események megfigyelésére szakosodott.
A 12 nőből és egy férfiból álló munkáscsoport áprilisban szökött meg a kelet-kínai Ningpo kikötővárosból, és eljutott Dél-Koreába. Egy hónapon belül három másik éttermi dolgozónak is sikerült ugyanez.
(origo)
Bal-Rad komm: “…mondta az elrabolt családokat képviselő dél-koreai szervezet elnöke, aki az észak-koreai események megfigyelésére szakosodott…”
ELRABOLT CSALÁDOK…? Kár, hogy a cikkből nem derül ki, hogy honnan-kik-milyen családokat raboltak/nak el.
Látszik hogy politikai uborkaszezon van! Dőlnek a hülyeségek ilyenkor. De hát az olvasókat szórakoztatni kell! Arra meg ilyen alkalmakra ott van Kim Dzsong Un meg a KNDK. A Veres Rém!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Uborkaszezon van! bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Pierre szerint:

  Amúgy észak-koreáról bármilyen hírt le lehet hozni, mindenki készpénznek veszi az összes hírt, plusz cáfolni se lehet. A forrásról meg nem is beszélve…
  Eleve nagyon nehéz megtudni hogy mi is folyik ott valójában…

  • ... szerint:

   Hát ez az! Mivel hermetikusan le van zárva , jön egy Dél- Koreai húzott szemű, és elmondja a tutit minden részletre figyelve! Ráadásul ezek annyira hülyék, hogy ezt a mesefélét még el is akarják hitetni. Egy államfő sem olyan elmebeteg, hogy az ellenségeivel úgy számoljon le, hogy az nemzetközi nyilvánosságot kapjon, fogást találva rajta a későbbiekben. De hát ugye el lehetett hitetni hogy Szaddámnak tömegpusztító fegyverei vannak, majd letarolták, legyilkolták, majd kifosztották az országot megszabadítva az összes aranyától.. El lehetett hitetni Kadhafiról, hogy egy diktátor volt letarolva kifosztva és szintén az ország aranykészletétől megszabadítva, miközben olyan – minden területre kiterjesztett – szociális hálója volt, amilyen egyetlen államnak sem a földkerekségen! És lehet sorolni.
   Egy a lényeg minden esetben kijukadunk a nagy cukorkaosztogató demokráciaexportőrhöz ehez a kazárirányította rákos sejthez az usához!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.