Ujjé!-a Ligetben…

Ligeti kopaszok: komoly zűr van az állítólagos vagyonőrökkel

Az illetékes kormányhivatal “idézés és tényállás tisztázáshoz” iratokat kért az őrző-védő cégtől, de a hatósági levél nem jutott célba: a küldemény “a címzett ismeretlen” felirattal érkezett vissza.
– Nem tudta elvégezni a hatósági ellenőrzést a Zala Megyei Kormányhivatal a Közlekedési Múzeumot őrző-védő cégnél. Küldeményét címzett ismeretlen megjelöléssel kapta vissza – írja a vs.hu.

Emlékeztetnek rá: a Hungexpo-telek őrzővédőjét – 34 millió forintos keretösszegig – hirdetmény nélküli eljáráson bízta meg a Városliget Zrt. A Közlekedési Múzeum bontásánál az őrzésvédelmi feladatot többedmagával a Tak-Bak Kereskedelmi Kft. látta/látja el. Ez az ott dolgozó biztonsági őrök nyakán lógó kártyákról derült ki: a fővállalkozó az Infinity Forest Kft., a kapacitást, vagyis a biztonsági embereket a Tak-Bak Kft. adja.

A Tak-Bak Kft.-nek azonban nincs bejelentett munkavállalója, a cégadataiban legalábbis ennek nem találni nyomát. Így aztán kétféleképpen gondoskodhat az élő erőről a múzeumnál: maga is alvállalkozót vagy alvállalkozókat alkalmaz, vagy nem bejelentett munkavállalókat foglalkoztat.
A Tak-Bak Kft.-nél júniusban a Zala Megyei Kormányhivatal Foglalkozási Főosztálya akart hatósági ellenőrizést tartani, ám meghiúsult a kísérlet. A kormányhivatal “idézés és tényállás tisztázáshoz” iratokat kért a cégtől, ennek érdekében végzést adott ki. Ez azonban nem jutott célba a Tak-Bak hévízgyörki székhelyén. A hatósági küldemény a címzett ismeretlen felirattal érkezett vissza – derül ki a kormányhivatal június 20-i hirdetményéből.
(NOL)
Bal-Rad komm: Tán meg kéne kérni Kubatov ALELNÖK-elnök urat, hogy kézbesítse ő az idézést.
Mindazonáltal érdemes a figyelemre az a tény, hogy alighanem egy ORSZÁGOSAN KIÉPÜLT KOPASZHÁLÓZAT egyik zalai alakulata biztosítási terepgyakorlata zajlik!-közpénzből! A Ligetben!
Ők lennének a döbrögisztáni Jobb Szektor?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ujjé!-a Ligetben… bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. sándor szerint:

  nem ide tartozik ez sem, de kíváncsi lennék az Ön véleményére Admin . http://vilaghelyzete.blogspot.com/2016/07/a-haromnevu-es-rejtozkodo-milliardosok.html

  Admin:

  A Hatvani Szabóról, meg a Kunosról tudni lehetett néhány dolgot! De csak néhányat!
  Meggyőződésem, hogy 1987-től aki megfordult a parlament környékén, annak mindnek Birobidzsanban a helye! Életük végéig. Fajzatuktól, párthovatartozásuktól függetlenül.

  • sándor szerint:

   🙂 ok. azért küldtem, hátha talál valami “érdekeset” benne , de az is lehet, hogy ismeri az oldalt és olvasta is

 2. peti85 szerint:

  Fura, hogy miért a Zala megyei Kormányhivatal akar ellenőrizni a Tak-Bak Kft.-nél, hiszen a székhelye Hévízgyörk Pest megyében van. Aztán a keresett kft a pénzt a fővállalkozótól kapja, a fővállalkozónak ismernie kell az elérhetőségét és a bankszámlaszámát is…

  • Vándor szerint:

   Miért lenne fura? Így az összefonódás látszata elkerülhető. A másik felvetésed pedig azért is helytelen, mert a kormányhivatal nem nyomozóhatóság. Ha majd eljön az ideje és megengedik ott fent, akkor majd megkérdezik a fővállalkozót, de nagy valószinüséggel előbb fogják töröltetni a Tak-Bak Kft-t.

 3. Fergeteg11 szerint:

  A zalai edzőtermekben kellene kérdezősködni a kopaszok után. És kicsit rákapcsolni az illegális teljesítményfokozókkal kereskedők körmére. Ha sikerülne a piacot visszaszorítani, ezek az emberek hirtelen lesoványodnának.
  Ja, hogy itt más érdekek is sérülnének? Biztosan. Ezért nem történik ezen a téren szinte semmi.
  http://biztonsagpiac.hu/uj-buncselekmeny-a-teljesitmenyfokozo-szerrel-valo-visszaeles
  A kopaszok többsége egyébként maga a két lábon járó törvénysértés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.