Csalogatóan járt a nyitott ajtajú autó motorja

Miközben Zsófi haldoklott, a gyilkos autótolvajt kisegítették a kocsiból

Gödöllő — Döbbenetes tragédia! Meg akarta akadályozni, hogy ellopják az autóját, ám a padlógázzal induló tolvaj elsodorta B. Zsófiát (†24). A kocsi az árokba vágódott, az ajtóba kapaszkodó fiatal lány alá szorult, és szörnyű halált halt: a kocsi összezúzta a testét. Zsófit, aki a Turay Ida Színház munkatársa volt, város-szerte ismerték és szerették. A napokban ünnepelte születésnapját.

zsó

A borzalom éjjelén leparkolt gödöllői családi házuk előtt. Kiszállt a kocsiból, hogy kinyissa a kaput, de meghallotta, hogy valaki beült a kocsijába, és készül elhajtani. A lány élete legrosszabb döntését hozta, amikor nem engedte útjára a tolvajt: helyette odarohant és beleakaszkodott az ajtóba, hogy így akadályozza meg a lopást. A rabló hirtelen gázt adott, de Zsófi még mindig szorította az autót, aztán belezuhant az útmenti árokba. Az autó ráesett: a lánynak, esélye sem volt a túlélésre. A kocsitolvaj kikászálódott a roncsból és elfutott. A rendőrök hajtóvadászatot indítottak, végül tegnap délután kapták el Sz. Lajost, az ismert cigányzenészt. A férfi egy isaszegi kocsmában lapult.

cz

A Blikknek egy szemtanú mesélt a tragédia részleteiről:
– Többen látták az árokba zuhant kocsit, volt, aki még segített is a férfinak kimászni, mert azt hitte, ez egy közönséges baleset – magyarázta egyikük. – Jól megfigyelték a pasast, így személyleírást tudtak adni róla. Ők hívták a rendőröket és a mentősöket is – mesélte a még mindig sokkos állapotban lévő ­fiatalember.

árok

A rendőrség az összes környékbeli utat lezárta, és pár óra múlva jutottak el az isaszegi kocsmába, ahol elkapták Sz. Lajost.
A Blikk úgy tudja: Sz. Lajos elfogása után azt vallotta: részegen ment hazafelé, nagyon fáradt volt. Meglátta a járó motorú autót, beült, és közben az járt a fejében, hogy nem kell hazáig gyalogolnia. A nőt szinte észre sem vette, csak amikor megtörtént a baj. Pánikba esett, ezért menekült el a helyszínről.
A Blikk információja szerint a gödöllői férfi sokáig egy cigányzenekar tagja volt, de pár éve elhagyta zenekarát.

aá

Zsófit egész Gödöllő gyászolja.
(blikk)
Bal-Rad komm: Magunkévá tesszük olvasóink kommentekben kifejtett véleményét.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Csalogatóan járt a nyitott ajtajú autó motorja bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  A cigányok továbbra is komolyabb biztonsági kockázatot jelentenek a magyarokra, mint az iszlám terroristák. Olyan problémát akar a kormány kezelni, ami nálunk nincs vagy nagyon kis mértékben van jelen, ez pedig a terrorizmus. Milyen terve van a kormánynak a cigánybűnözés visszaszorítása érdekében?

  • vitorla123 szerint:

   Semmilyen. Követelni kezdjük a fegyvertatás általános bevezetését.Ráadásul mi az hogy Sz.Lajos.Neki vannak jogai az áldozatnak nincsenek?Milyen viktimológiai megközelítés ez?

   • Kovács Kálmán szerint:

    Sőt, a kormány maga aktívan támogatja a cigánybűnözést.
    Az utóbbi 60 év minden zsidó kormánya aktívan részt vett a cigányok szaporításában, bűnözői, lumpen életmódjuk ellen soha nem léptek fel ( még a kmk-nál is csak a látszat-munkahely meglétét ellenőrizték). Olyan légkört alakítottak ki, amely nem torolta meg a parazitaságot ( persze a zsidó maga a főparazita) és a szintén zsidó ( filoszemita) jogvédőkkel vállvetve üldözték a valódi hazafiakat.

    • vitorla123 szerint:

     Nem kell ahhoz antiszemitának lenni,vagy rasszistának,hogy felfogjuk:A HARÁCSOLÁS általánosságban magyar ellenes!Mindegy,hogy ki követi el.Azért teheti meg,mert nincs kockázata.Ha golyót kap érte a szemébe meggondolja,hogy még egyszer megcsinálja e?Ha meg valaki annyira óvatlan ,mint “Marcsika” esetében!Nem tudom sajnálni!

    • Kálmán Lőrinc szerint:

     Kovács Kálmán ez így nem teljesen igaz. Az “átkosban” még a rendvédelmiseknek volt jogkörük-lehetőségük az ómigránsaink kezelésére, és meg is tették. Akkor még nem harapózott el ennyire a cigánybűnözés, nem voltak ennyire nagyarcúak. A módszerváltással kerültek ilyen kivételezett, védett pozícióba.

     • Kovács Kálmán szerint:

      Nem tudom milyen jogkörük volt a rendvédelmiseknek, de azt biztosan igen ritkán gyakorolták. Pláne nem a zsidóbűnözők ellen nem.
      Konkrét tapasztalatom : 35 évvel ezelőtt egy gyár dolgozójaként éppen májuselsejei sör-virsli fogyasztás közben elkezdett randalírozni egy részeg cigány, egy elkerített munkagödör védőkorlátjával hadonászva. Nemsokára kijött a rendőrkocsi, kiszálltak, majd látva a renitens származását, visszaültek és elhajtottak. Emlékszem, akkoriban a falu réme volt a vargazsiga. Dolgozni nem dolgozott, de csinált pontosan tíz gyereket és abból remekül elboldogult, mondanom se kell egyikből se lett dolgozó ember. Hála a rendszerszíntű cigánytámogatásnak, a falu eljutott oda, hogy pár évvel ezelőtt a polgármester egy “öregezés” után a sajtóban javasolta a halálbüntetés visszaállítását. Ha én rajtam múlna, én azonnal bevezetném a halálbüntetést, nulla toleranciával a cigánybűnözők esetében, olyan módon, hogy egy ilyen eset után minden le és felmenőt valamint oldalágat azonnal kimetszenék a rendes emberek társadalmából, de a bűnös ‘naccsalád’ kiirtása után a haveri kört is megritkítanám, lévén hogy bűnrészességgel igencsak sok ember joggal és igazságosan megvádolható lenne.
      Ha a sintéri két hét alatt nem is, de néhány hónap alatt rendet tennék az országban 🙂

   • Fergeteg11 szerint:

    A tolvaj a Raduly József által létrehozott “Magyar Nemzeti Cigány Művészegyüttes” nevű, a 100 Tagú Cigányzenekar farvizén evező és annak fényképével, ismertségével visszaélő zenekar tagja volt, másodhegedűs. Ez a hírekből tudható. Az ügyről (franciaországi koncertek) tavaly már volt szó a sajtóban (“Klónozták a 100 Tagú Cigányzenekart”). Itt vannak a tagok:
    http://www.100violins.com/orchestra/members/
    Itt csak egy másodhegedűs Sz. Lajos van, képpel. Vannak oldalak, ahol a teljes neve szerepel.
    Amikor körözést adtak ki ellene, még így szerepelt, de miután elkapták, már csak Sz. Lajos lett.

 2. petymeg szerint:

  Miért nem mutatják ennek a reteknek a mocskos pofáját?
  Bünözött, lemondott a személyiségi jogairól a szemét!/elnézést a hulladéktól/

 3. Tarna szerint:

  A részeg ember nem érzi a fáradtságot, inkább mehetnékje van.
  Árok is van, gödör is van, meg meleg nyári idő is van, úgyhogy lehet dögleni.
  Ja meg taxi is van.

 4. malkin szerint:

  Mocskos tetves dzsippó cigány. Lőjék agyon a picsába!

 5. szaszi szerint:

  Nyereségvágyból elkövetett emberöléssel indít az ügyész,10 évtől felfelé az alap.

  Lássuk a bíróságot,de eltelik kis idő addig, biztos.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.