Éljen a Magyar Honvédség!

Voltam sorkatona, tehát tudom, hogy mit utálok. De a háború és a katonaság szembeni ellenérzéseim nem jelentik azt, hogy nem akarom megvédeni a hazámat. Ha valaki kicsit is pátoszosnak érzi ezt (és a címet), az pontosan lemérheti a liberalizmus rombolásának méreteit. Hogyan is várhatnánk el bárkitől, hogy magyar katona legyen, ha nem adjuk meg neki ezért azt a tiszteletet és azt a megbecsülést, amit ez a hivatás megérdemel.

Ma a magyar honvédek (és természetesen a rendőreink), nevüknek megfelelően, a déli határon azt teszik, ami feladatuk, védik a magyar államhatárt, szakmailag határőrizeti tevékenységet végeznek. Nem könnyű szolgálat ez, sokkal közelebb van a frontszolgálathoz, mint azt szeretnénk. Attól tartok fiataljaink és liberálisaink soha életükben nem voltak annyira megterhelve, egyetlen napra sem, mint amennyire hetekig-hónapokig a határőreink.
A kormányzatnak mindent meg kell tennie a jelenlegi külpolitikai helyzetben, amely tartósnak ígérkezik, hogy katonák és rendőrök terhelése az elfogadható szintre csökkenjen, illetve a Honvédség rendelkezzen tartalékokkal arra az esetre, ha a helyzet tovább romlik. Akár 20-30 ezer főre is nőhet a folyamatosan bevetésen lévő katonák száma, ha bármelyik rosszabb forgatókönyv megvalósul.
Felvetődött az a lehetőség, hogy az állami közmunkarendszerben huzamosabb ideje bent levő személyek számára felkínálják a hivatásos katonaként történő munkavégzés lehetőségét. Természetesen fizikai és pszichológiai alkalmasság esetén. Ez a hivatás nemcsak az anyagi helyzet javulását jelentheti sok ember számára, hanem egy olyan hosszú folyamat kezdetét is, aminek végén a katonáskodás visszakerül a szükséges, becsületes foglalkozások és hivatások közé és sok nehéz sorsú ember számára teszi lehetővé, hogy stabilizálja helyét a társadalomban.
Természetesen a hazaárulók az ISIS hazai ügynökei, ellenzéki orgánumok és politikusok azonnali hatállyal nem mulasztották el közhírré tenni, hogy a kormány elveszi azok segélyét, akik nem állnak be katonának. A maguk cizellált módján kifejezték, hogy a hadsereg erőszakosan fog rekrutálni, katonai egységek fogják járni a romkocsmákat és rabláncon hurcolják majd a pacifista transzfiúkat és transzlányokat a táborokba, hogy aztán az ártatlan menekültek legyilkolására képes agyatlan zombikká képezzék át őket.
A magyar társadalom tulajdonképpen kitaszította magából az erőszakszervezeteket.
1945 után ugyanis a kommunisták olyan mértékben kompromittálták ezeket, hogy becsületes ember csak pironkodva említhette meg egy jobb társaságban (természetszerűleg nem a pártüdülő társalgójára gondolunk Apró Piroskával), hogy ő rendőr, határőrtiszt, vagy katona. A demokrácia sem igyekezett helyrehozni ezt a hibát. Pedig egy normális társadalomban a hadsereg és a rendőrség nagyon erősen összenő a társadalommal, annak alapvető fundamentuma. Címeres baromság a ma oly divatos liberális közhely az erőszakszervezetek civil kontrolljáról. Ezen általában azt értik, hogy egy minimum biszexuális bevándorlónő a hadügyminiszter, környezetvédelmi érdeklődéssel, aki fő feladatának azt tekinti, hogy a hímnemű (és heteroszexuális) katonák tesztoszterontúltengéseit kasztrálással kezelje.
A parlament és a politikusok kontrollja (érdekes módon az előbbiektől függetlenül) meg azt jelenti, hogy katonai dolgokban szintén járatlan senkik akarják kiélni a hadvezéri képességeiket általában kisebb államokon, vagy ha a saját országuk is kicsi, akkor valamelyik nagyhatalom csatlósaként.
Pedig mi, állampolgárok, normális emberek vagyunk benne a honvédségben és a rendőrségben, nekünk kellene azt emberivé, bajtársiassá és hatékonnyá tenni.
(pestisracok)
Bal-Rad komm: “…1945 után ugyanis a kommunisták olyan mértékben kompromittálták ezeket, hogy becsületes ember csak pironkodva említhette meg egy jobb társaságban (természetszerűleg nem a pártüdülő társalgójára gondolunk Apró Piroskával), hogy ő rendőr, határőrtiszt, vagy katona…”
-Hááát…!-nem is tudni! A cikkíró kissé eltévedt az emlékeiben! (Amennyiben valóban voltak/vannak emlékei a Magyar Néphadseregről.) Meglehet, hogy a derék ember a horthysta whytézzy-ám korántsem vitézkedő magyar hadsereg “hywwatássoss” állományára gondol. (Bár őket a magyar köznép inkább félte-úgy “tisztelte”.)
A Magyar Néphadsereg hivatásos állományát a magyar nép szerette és tisztelte! Javasoljuk a cikk írójának, hogy nézegessen korabeli tisztavatókat. Komoly tömeg, büszke szülők és hozzátartozók, ismerősök és egyszerű kíváncsiskodók tömege-A MAGYAR NÉP TELJES SZEGMENSE-látható. AZ UTOLSÓ SZOCIALIZMUS KORABELI TISZTAVATÁSON!
SAJNOS A 13:56-TÓL 17:50-IG ELHANGZOTT TISZTI ESKÜ CSORBÁT SZENVEDETT!
Ekkor már a dísztribünön ott pöffeszkedtek Magyarország elárulói! Az akkor-és korábban-esküt tettek pedig SAJNOS ESKÜJÜKKEL ELLENTÉTBEN ALÁVETETTÉK MAGUKAT ennek a hazaáruló bandának az akaratának!
A sorkatonaság pedig?!
Aki amíg sorkatonai kötelezettségét teljesítette!-útálta. Utána pedig büszkén vallotta, hogy Ő VOLT KATONA! A TÁRSADALOM PEDIG TISZTELTE EZÉRT!
A Magyar Néphadsereg hivatásos tiszthelyetteseit, tisztjeit pedig szerette a magyar nép! Mert a szocializmusban a hivatásos katonai pálya nem egy kiváltságos kaszt előjoga volt! NÉPHADSEREG VOLT, ÉS MAGYAR VOLT!
Az a Magyar Néphadsereg-létezése során mindössze egyetlen alkalommal-lépte át a magyar államhatárt. 1968 augusztusában, amikor az akkori Csehszlovákia MAGYAROK LAKTA TERÜLETEIRE vonult be, szövetségesi kötelezettsége okán, a szocializmus, a néphatalom védelmében! MAGYAROK LAKTA TERÜLETRE.
A mai “Magyar Honvédség” idegen érdekek szolgálatában, messzi országokban teljesít “küldetéseket”! Még déli határainkon való jelenlétével is!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Éljen a Magyar Honvédség! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Ne legyünk igazságtalanok!Gorbacsov kényszerítette ki a rendszerváltást!A többi stimmel!

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0ahUKEwj-rfP_hZvOAhXMKsAKHS0BDsUQFgg0MAM&url=http%3A%2F%2Fwww.crimea.kp.ru%2Fdaily%2F26562.7%2F3578049%2F&usg=AFQjCNHK5XoXfLGmOoCq6ySy68QiLrRZZg Nem a cikkel van összefüggésben, de mivel nincs összefügő cikk, itt közlöm. A krími köztársaság nyugtalanságát fejezte ki , Ruszlan Balbek Krími ministerenök helyetes a francia delegációnak, a Krím félszettől északra lévő ukrán Cherszon területén ISIS kikébző táborok vannak, létesültek.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0ahUKEwj__7jTjZvOAhULAcAKHT6rBGcQFgglMAE&url=http%3A%2F%2Fria.ru%2Fworld%2F20160729%2F1473199032.html&usg=AFQjCNHu1Otuu7CsLGvitKoGX_FKsyVK9w Ez a hír összefügg,az előzővel. Kijev megfenyegette a Francia parlamenti delegációt, amely krími látogatáson van,hogy nem engedi be ukrajnába.

 4. Smith szerint:

  “Természetesen a hazaárulók az ISIS hazai ügynökei, ellenzéki orgánumok és politikusok azonnali hatállyal nem mulasztották el közhírré tenni, hogy a kormány elveszi azok segélyét, akik nem állnak be katonának.”

  http://444.hu/2016/07/27/valoban-kotelezo-a-toborzasi-tajekoztato-a-gyori-kozmunkasoknak

  • petymeg szerint:

   Nem tudom mit kell ezen rúgozni,állás interjún kötelező megjelenni!
   Még valamelyikből Ember lesz.

 5. V.kutya szerint:

  Ezt a magyar hazát a parlamentben garázdálkodó, nagyrészt korábbi migráns generációk leszármazottaitól kell(ene) megvédeni, a hazaárulókat is ott kell keresni, és nem egy újság szerkesztőségében!

 6. Turzó István szerint:

  Gondolataim szerint azok akik ma katonák, nem ‘tudatlan, hülye’ emberek! Ez a mostani politikai helyzet sem most kezdődött. Ezek után, aki mégis katona, az pontosan tudja, hogy nem Magyarországot védi mint ‘honvéd’, ha nem zsoldos!
  A zsoldosról ma már mindenki tudja, hogy micsoda … vagy kicsoda! Ezek után a kérdés …. – ezek az emberek miért vállalnak ha kell, akkor akár tisztességtelen, vagy a magyarság érdekeitől távoleső feladatokat is? Persze, lehet ragozni a ‘mentségeket’, hogy … – ‘otthon kevés a pénz!’, meg hogy hát… – ‘mit csináljak?’ … – ‘máshoz nem értek!’ … – ‘apám is katona volt!’ stb.-stb. Manapság nem kötelező katonának lenni – ezek az emberek vagy nagyon buták, vagy nagyon számítóak! Ez olyan mint ha a ‘nemzeti 11’ csupa idegen, fizetett játékosból állna, és azt mondanánk büszkén, hogy … ‘Mi magyarok győztünk!” Szóval – én nem látom ezeket a ‘magyar zsoldosokat’ akkora hősőknek, hogy ekkora hírverést kellene szegényeknek csapni – még akkor sem, ha magyar anya szülte! Persze, sokakban máig a ‘Honvéd’ szó él – felejtsék el, haladjanak a realitásokkal! Mint ahogyan a ‘Magyarország’ is csak a térképek egy részén van így írva, máshol meg – … országok részei vagyunk! Ez a ‘nosztalgiás’ csak sírbakolás, fölösleges szépítése az elmúló dolgoknak. A titok mindig a ‘fejben’, az irányításban volt és van, ahol most idegen ‘vírusok’ fészkelték be magukat … – leépítve a magyarság öntudatát erősítő nemzeti érzelmeket – összetartozást erősítő oktatási rendszert! A nemzetünk ‘DNS’-ét átalakították egy idegan ‘faj’ termelésére! Mi pedig … – úgy teszünk, mint ha nem vettünk volna észre semmit – nyomjuk a megszokott ‘nemzeti’ nosztalgiát! Fel kellene ébredni, és nevén nevezni a ‘dolgokat’, majd helyre tenni őket … – a ‘hős’ magyar katonáink nélkül is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.