Jellemhiba

Allah akbart kiabált három fiatal egy marseille-i hajóról, rendőrök jöttek értük

A sétahajón pánik tört ki, de még a part menti fürdőzők és napozók is megrémültek.
partA Calanque-vidék mészkő- és dolomitfalaival Franciaország egyik legszebb természeti jelensége
A hajó Marseille közelében, Cassisnál haladt, amikor a három férfi üvöltözni kezdett a fedélzeten. Az úgynevezett takbírt kiabálták hangosan, amelynek a szövege: Allah akbar!

Az esetet a France3 francia közszolgálati csatorna jelentette. Az üvöltöző férfiak hatalmas riadalmat okoztak – nemcsak a turistahajón utazók, hanem a közelben fürdőzők és napozok is megijedtek.
A turisták Franciaország egyik legszebb természeti jelenségét, a Calanque-vidéket csodálták éppen. A hajó a mészkő- és dolomitfalak mellett haladt el a Földközi-tenger partjánál, amikor a férfiak üvölteni kezdtek. A hajót a partra irányították, ahol rendőrök várták a férfiakat – eljárást indítottak ellenük.
(origo)
Bal-Rad komm: Sajnos ez egy jellemző eset. A sivatagi disznók felbátorodva üvöltöznek Európában!-SÉTAHAJÓKÁZÁS KÖZBEN!-az európaiak pedig riadoznak és rendőr után vinnyognak.
Nem tudni, hány európai lehetett a hajón! Lehet, hogy többen voltak mint az igazhitűek. Talán nem rendőr után kellett volna kiábálniuk, hanem elkormányozni azt a hajót a parttól, és a vízbe hajigálni az üvöltözőket. És ügyelni arra, hogy mielőbb haleledel váljék belőlük!
Mert így még lesz majd velük némi gond!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Jellemhiba bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. vitorla123 szerint:

    Elkerülhetetlen,ha ez így marad,hogy minden felnőtt férfi,rendelkezzen géppiszolyal amit állandóan magával hord. Svájci mintára.Magam megkezdem a lőelmélet és a fegyverforgatás oktatását mivel három katonai szakmám van.Lövész,tüzér,és műszaki.Már van is tanítványom.Persze a gazdasági bűncselekmények különösen a sikkasztás specialistája ként egyéb a kizárólag magyar családok védelmét szolgáló ismereteim is a növendékeim rendelkezésére bocsátom.Akit érdekel keressen meg!Más dolog a vadászat és más dolog a fegyveres önvédelem.

  2. Báder András szerint:

    Biztos jó dolog lehet muzulmánokra vdászni, de semmi konkrét bűnük nem derül ki ebből az írásból. Ez olyan, mintha egy moszlim országban három férfit azért tartóztatnának le, mert hangosan azt mondták: “Jézus Krisztus, ez aztán gyönyörű vidék!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.