Donbassz

júli
Mihail Zurabov kijevi orosz nagykövet leváltása-BIZONYOS VÉLEKEDÉSEK SZERINT-Moszkva keményebb magatartásának a jele Kijevvel szemben. Ezen vélekedések szerint a Valcman-bábrezsim újabb kalandja Donbassz ellen EREDMÉNYEZHET egy nagyon szigorú orosz válaszlépést ÚJOROSZORSZÁG területén. (Свободная Пресса)

A Zajcevo-Gorlovka-Zsovanka térséget tegnap este kezdte el aknavetőzni Valcman ordashada. Hat súlyosan sebesült ciovilt “eredményezve”. Zajcevoban és Gorlovkában ismét utcák borultak lángokba-romokba. Az ostrom még ma délelőtt is tart.
Novomihajlovkából és Peszkin-túlról a latortüzérség nagy kaliberű lövegekkel ágyúzta az éjszaka folyamán Donyeck “Petrovszkj”, “Kirov”, “Hmelnyickij” és “Kujbisev” kerületeit. Petrovszkijban négy, Hmelnyickijben kettő civil sebesült.
Avgyejevkában ismét egész éjszaka zajló, igen heves csata volt.
Jaszinovataját és Sztaromihajlovkát 152-es tarackokkal ágyúzta Valcman latortüzérsége.
“Természetesen” a szokásos módon telt Szpartak, és a donyecki reptér éjszakája is, csakúgy mint a Donyecktől Mariupolig húzódó pufferzóna donbasszi oldalán minden helyen. Latortüzérségi ostrom alatt.

cst

Tegnap Liszicsanszk közelében “ismeretlen körülmények között” fűbe harapott Jurij Koval “Igazgató Úr”! Ez az önkéntes neonáci martalócparancsnok vezényelte Sirokino szétbombázását, és ő volt a Peszkiben működött latortüzérség parancsnoka is. A Jobb Szektor vonyítva gyászolja 93. gépesített páncélosdandárjának kimúlt parancsnokát.

koval

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Mihail Zurabov orosz nagykövet leváltása…….EREDMÉNYEZHET sizgoru orosz válaszlépést ÚJOROSZORSZÁG területén. MÁR IDEJE LENNE !

 2. Galagonya szerint:

  Csak kicsit volt alkoholista ez a derék parancsnok.

 3. Próféta szerint:

  Nem tudom, hogy hogyan keverik majd a szart a nagy világban, de inkább az oroszok jöjjenek vissza, minthogy amerikai és zsidó felügyelettel, az arabok lepjék el az országot. Cigányunk már így sok van. Nem kell minden lakásba betenni még tízet…
  Úgyhogy, előre Oroszország az Osztrák határig…..legalább !!

 4. kugli szerint:

  Bolondság, az egész orosz vezetés zsidó. Már a Lenini ötök mindegyike az volt. Lenin, Trockij, zinovjev, komenyev, és stalin. Most is mind az, kezdve Putyinnal, és a miniszterelnökével, stb.

 5. Zls-179 szerint:

  Liszicsanszk közelében, és körzetében kisértenek a hősi halált halt fiatalok, akik a legdrágábbat az életüket adták azért amiben hittek! Novorossia harcoló katonái, katonái és még egyszer katonái, és nem tömeggyilkosok, és mészárosok! Egyetlen nyomorultnak se engedjétek hogy meggyalázza a hősi halált halt fiatalok emlékét, a megjelenésével a környéken! Nyugodjatok békében,nyugodj békében Valerija!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.