Szíria

ppo
A szombat sem hozott könnyebbséget Aleppo bűnbandái számára. A levegőből az orosz-szír légipáros intézte a sorsukat, a város romjai között pedig a kormánycsapatok vadásszák őket.

Nincs kiút a bűnözők számára sehol. Bár még mindig kísérletezgetnek a Castello-autópályán való távozással, az teljesslggel reménytelen, hiszen a kormánycsapatok mintegy 25 kilométer hosszan megszállták azt, és ellenőrzésük alatt tartják.
Így aztán kilátástalan helyzetükben egyre-másra adják meg magukat a banditacsapatok Aleppoban. Főként a “Szabad Szíriai Hadsereg” pribékjei teszik le a fegyvert nagy szánom-bánom közepette, és vallanak. Rengeteg közöttük a török, akik Kardigan szultán és maffiája által voltak apanázsolva.
Az előrenyomuló szír kormányerők mérhetetlen mennyiségű amerikai fegyverre és hadianyagra bukkantak az ISIS-raktáraiban. Óvatos becslések szerint is több tizmillió dollár lehet a készlet értéke.
Sokkoló képek mutatják a szíriai polgárháború pusztítását az egykor költői szépségű, ősi kultúrát is őrző szíriai városban.
Ezen az alábbi 10 képpáron tökéletesen látszik, mit veszített Szíria és az egész világ a térségben eluralkodó háborúk miatt. (hirado.hu)

a a1 a2 a3 a4 a5 a6 a7 a8 a9

Északnyugat-Szíriában a Turkomán-hegyek között is több mint kritikussá vált a martalócok helyzete. Pusaztulnak halomra a légi-és tüzérségi csapások alatt.
Akárcsak Deir ez-Zorban és környékén, de Damaszkusz elővárosaiban is sanyarúvá lett a latorlét. Bár ez az állapot jellemző az ország szinte egészére.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Mintha a szirek felfogták volna,hogy Amerika (a kereszténység) nem jólétet,hanem nyomort hoz!Nagy a különbség Kádár és közöttük!

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  T, Admin ! Nézze csak meg aprólékosaban azt a videót, amelyen a dzsihádistáktól zsákmányolt fegyver lerakatot mutatják. Van ottan egy érdekes dolog, konkrétan amikor szedik szét a municiót, egy cseh, vagy szlovák feliratu micsoda, eredetien fogom leírni, zárójelben magyar betükkel és a jelentését, idézem : 10 výstrelu ( 10 vísztrelu.- 10 lövés). Hirtelen nem tudom, hogy a közepe, vagy a vége felé, de ott van. A következtetés levonását önre,illetve a bal-rad hozzászólóira bízom. tisztelettel TERMIN8ATOR .

  • aaa szerint:

   Én ciril betűs fliratot is láttam. Lehet hogy zsákmány ?

   • pistikus szerint:

    Egy része zsákmány.Ne felejtsd a Szíriai felfordulást puccsista katonák kezdték valószínű nem kevés hadianyagot is megfújtak .

  • centauri szerint:

   TERMIN8ATOR – Cseh nyelvű használati utasítás: Príprava zbrane k výstrelu=Fegyver előkíszétése a tüzeléshez/leírás 11 pontban/ Držení zbrane=Fegyver tartása
   Bizonyára egy hordozható, légvédelmi rakétarendszerről van szó

 3. Hollerbi szerint:

  A fegyverraktárat bemutató videón 2:10-nél látható egy láda, amelyen cirill betűk vannak. A felette lévőn meg többek között rá van ráírva, hogy „Moscow, Russia”.

 4. Próféta szerint:

  Érdemes elolvasni, hogy tudjuk melyik vallás kit és mit követ. Csak 10 figyelemreméltó különbség. Az tudjuk, hogy a zsidók sem jobbak a muszlimoknál.
  https://infaustus.wordpress.com/2016/07/18/10-kulonbseg-mohamed-es-jezus-kozott/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.