Gyalázat!

Magyar katonák indulnak Irakba és Koszovóba
Csaknem ötszáz, külföldi misszióba induló magyar katonát búcsúztatott a honvédelmi miniszter hétfőn Tatán, ahol a határoknál szolgálatot teljesítő katonáknak Migrációs Válsághelyzet Kezeléséért Szolgálati Jelet adott át.

ir

Simicskó István az iraki és koszovói misszióba induló alakulatok előtt azt mondta: azok a feladatok, amelyeket a katonák végeznek a határoknál vagy a külföldi missziókban, a magyar társadalom, a magyar nemzet biztonságát szolgálják.

sát

A honvédelmi miniszter sajátosnak nevezte a biztonságpolitikai helyzetet, mert miközben a hagyományos katonai kihívások is jelen vannak a világban, új veszélyek jelentkeznek: a nemzetközi terrorizmus térhódítása sohasem volt olyan széles körű, mint ma.
(atv)
Bal-Rad komm: A Vajda Migránsügyi Főreferense-Bakondi-tegnap bejelentette: NEM JÖNNEK A MIGRÁNSOK A DÉLI HATÁR FELŐL!
Ma pedig MAGYAR KATONÁK már indulnak is “csak ide a szomszédba”! Közel félezren! Amerika csicskásaiként, a “magyar érdekek védelmében”!
“…a magyar társadalom, a magyar nemzet biztonságát szolgálják…” A magyar “honvédek”! Illetve a “honvédség” alkalmazottai!
-YES! WOWW! Irakban és Koszovoban!
Gyalázat!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Gyalázat! bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    Megál az embernek az esze ! Amikor a déli határok körül , ha nem is látványosan de gyülekeznek a migránsok ( terroristák), azonközben Koszovóba, meg Irakba ,meg Észtországba forgácsolják szét azt a csekély haderőt is. Mi lesz akkor ha a migránsok,amikor már szépszámsl összegyülnek, megrohamozzák és netán áttörik a határvédő vonalakat. Szerintem elsődleges feladat lenne taralék, friss haderőt készenlétben tartani. Hogy fogja bírni az a maroknyi fizikailag, és talán lelkileg is fáradt rendőrök visszatartani, feltartóztatni az áradatot, ami magyarországra készül rázudulni !? Az a pár osztrák, szlovák katonát, rendőrt,úgy elseprik,hogy nyoma sem marad. Hiába dicsekedet Orbán,hogy 8000 ember van a határvonalakon az szét van oszolva a déli határ vonalon . Hogy lehet ilyen meggondolatlan cselekedetett elkövetni ? Vagy én lennék tévedésben ?

  2. Október szerint:

    hajra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.