VÉRLÁZÍTÓ ITÉLET

Garázdaság miatt ítélték el a Rogánt joghurttal öntögető férfit

topa

Gyorsított eljárásban garázdaság miatt 240 óra közérdekű munka büntetésre ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt a férfit, aki joghurttal öntötte le pénteken a Parlamentből távozó Rogán Antalt, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjét – közölte a fővárosi főügyész.

Ibolya Tibor közleményében azt írta: a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség feljegyzése alapján a bíróság a váddal egyezően garázdaság vétségében mondta ki bűnösnek a férfit és társát.
A két férfi pénteken dél körül egy-egy kamerával, egy doboz joghurttal, valamint egy doboz kefirrel megjelent a budapesti Kossuth téren, ahol felfigyeltek a Parlamentből éppen távozó Rogán Antalra, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjére. A miniszter az őt szállító kisbuszhoz tartott, amikor az egyik elkövető megszólította, majd a nála lévő joghurttal és kefirrel leöntötte.
A történteket a férfi a testére erősített kamerával, míg társa kissé távolabbról, kézi kamerával rögzítette.
Ibolya Tibor azt írta: “a terheltek erőszakos, kihívóan közösségellenes magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen”.
A két férfit az ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé, mivel annak törvényi feltételei adottak voltak, a bizonyítékok rendelkezésre álltak és a két férfi is beismerte a bűncselekmény elkövetését.
A bíróság a minisztert joghurttal leöntő elkövetőt 240 óra közérdekű munka büntetésre, míg társát bűnsegédként 150 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.
Az ítélet nem jogerős, a kerületi ügyészség mindkét férfi büntetésének súlyosításért fellebbezett.
(MTI)
Bal-Rad komm: “…a terheltek erőszakos, kihívóan közösségellenes magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen…”
-Mert Ragály Tonyó tejben-vajban fürösztése riadalmat keltett?
Ami azt illeti, Ragály valóban egy közösség-EGY BŰNSZERVEZET-tagja! Az ő(k) riadalma/riadalmuk TISZTESSÉGES MAGYAR EMBEREKRE NEM RAGAD ÁT, TISZTESSÉGES MAGYAR EMBEREK KÖRÉBEN MEGBOTRÁNKOZÁST NEM OKOZ!
Ellenben a bíróság itélete igen! KIVÁLTKÉPPEN PEDIG IBOLYA PESTI FŰÜGYÉSZ POFÁTLAN BUZGALMA!
Figyelemre méltó egy alak ez az Ibolya! NAGYON FIGYELEMRE MÉLTÓ!

LESZ MÉG GYORSÍTOTT ELJÁRÁS!

LESZ MÉG ÉLETFOGYTIG TARTÓ JÓVÁTÉTELI KÖZMUNKA!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

VÉRLÁZÍTÓ ITÉLET bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. szaszi szerint:

  Addig jár a korsó a kútra,míg köcsög nem lesz belőle.

 2. Smith szerint:

  Ibolya Tibor azt írta: “a terheltek erőszakos, kihívóan közösségellenes magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen”.

  Micsoda, egy-egy pohár joghurt és kefir? Felőlem le is pisálhatják.

 3. Próféta szerint:

  Számomra az egész politikai elit pártfüggetlenül, megbotránkozást és riadalmat kelt, kihívóan közösségellenes magatartással. Továbbá az összes bankár és egyéb hatalmi vezetők. A mutyizós bandával együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.