Álszentség

Szexmunkából él a katolikus főiskola dolgozója

Álnéven hirdeti szexuális szolgáltatásait Zsanett. A harmincas éveiben járó nő hivatalosan egy alföldi katolikus főiskola dolgozója.
Ha egy dekoratív, kedves, türelmes hölgyre vágysz, hívj bátran. Kellemes, nyugodt otthonomban fogadlak – többek között ez áll abban az interneten elérhető szexhirdetésben, amiben egy Zsanett nevű nő a szexre vágyó magányos férfiakat csábítja. Szolgáltatásai sorát látva igen bevállalós, nem lehet tőle olyat kérni, amit visszautasítana.

zs

A történet viszont ezen a ponton még nem áll meg. Ugyanis a hirdetésben fekete selyemkombinéban és csipke fehérneműben kéjesen pózoló Zsanett hivatalosan egy dél-alföldi székhelyű, katolikus egyház által fenntartott felsőoktatási intézmény alkalmazottja.Hogy a harmincas éveiben járó nő főiskolai teendői mellett még mindig aktív szexmunkás-e, nem tudni. Viszont minden jel arra mutat, hogy to­vábbra is elérhetők a szexuális szolgáltatásai, mivel a szexhirdetésben megadott telefonszáma a mai napig él.

zs1

Zsanett mindeközben többgyermekes édesanya is. Úgy tudjuk, hogy férjétől több éve elvált. Közösségi oldalát látva gondos, gyermekeire büszke édesanya. Viszont hiába a látszólag átlagos családanya-dolgozó nő szerep, mindez nem nyugtatja meg azokat a szülőket, akik tudnak Zsanett titkos életéről, és jogosan vagy sem, de aggódnak gyermekeikért.– Hogy bízzuk rá a gyermekeinket? – teszi fel a kérdést saját Facebook-oldalán egy édesapa, akit felháborított, hogy Zsanett egyáltalán főiskolán dolgozhat.Az intézményben – ahol jelenleg nyári szünet van – valószínűleg nem tudnak a náluk dolgozó nő titkos életéről. A főiskola honlapján az áll, hogy az intézmény célja olyan szakemberek képzése, akik a jövőben a keresztény szellemiségtől megerősödve képesek továbbadni a hitet és az erkölcsi normákat. A cikkben szereplő Zsanett eredeti nevét megváltoztattuk.
(bors)
Bal-Rad komm: Mondhatnánk, hogy szabadidejében mindenki úgy él ahogy neki jólesik.
Dolgozik a Katolikus Főiskolán, ahol szakmai tudást ad át a tanítványoknak, erkölcsiségről és hitről papol.
Ráérős idejében pedig-AKÁR A TANÍTVÁNYOKNAK IS-fakultative más egyéb tudnivalókat is hajlandó-gondoljuk némi anyagi ellenszolgáltatásért-megosztani fizetőképes kliensekkel. Nagy titkot ebből nem is csinált.
Most akkor rúgja ki a főiskola Zsanettet? A kétgyermekes családanyát? Akit-meglehet-Ragályné életvitele inspirál?
Komoly dilemma ez főiskolának, mecenatúrájának egyaránt! Rendszerszintű dilemma.
Egy álszent rendszer dilemmája, amelynek a Zsanett éppolyan alkotóeleme mint bármelyikünk.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Álszentség bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Stirlic szerint:

  Álszentség ide vagy oda,valamiből meg kell élni!

  • vitorla123 szerint:

   Orbán lapjáról kitiltottak társasága
   12 órája •
   Nagy Bandó András: Viktor, ez az egész egy kolosszális hazugság, mindenki tudja, te magad is!
   Viktor, mostantól minden hazugság, amit tesztek, minden, és semmi sem lehet többé igaz!
   Minap Németh Szilárd, az egyik szád mondta az ATV-ben, hogy ti mennyire demokraták vagytok, majd meg is mutatjátok, hogy a kvóta szerinti emberosztás ellen kétmillió ember válaszol majd igennel a nemzeti konzultáció újabb lapján kiküldött kérdésekre. Ez nagyjából úgy hangzik magyarra fordítva, hogy tehettek akármit, haver, ha mi egyszer (nem mellesleg közpénzből!) kipostázzuk a nemzeti konzultáció újabb hazugságformáló díszoklevelét, simán bejelentjük, hogy kétmillió magyar ember válaszolta azt, hogy ők ugyanazt akarják, mint a kormány, ugyanazt, amit Orbán Viktor, függetlenül attól, hogy egyrészt valóban ennyien válaszoltak-e, (egyetértve), másrészt soha nem tudjuk meg, hányan mondtak nemet, ha egyáltalán undorral ki nem dobták a szemétbe, ami oda való.
   Viktor, ez az egész egy kolosszális hazugság, mindenki tudja, te magad is, és erre a hazugságra alapozzátok mindazt, amit műveltek. Hazugság a kétharmadotok is, tudjuk ezt is, meg azt is, hogy hogyan értétek el a kétharmadnak mondható egyharmados választási győzelmet.
   Tetszett amit eddig olvastál? Dobj egy lájkot az oldalunkra! Köszönjük!
   Tudom, badarságnak mondjátok, amit itt beszélek, de ez ellen nem tehetünk, ez egy olyan ország, ahol hülyének nézik, aki normális.
   Éppúgy, mint a hajdani Szovjetunióban, ahol a legokosabb, a gondolkodónak nevezhető embereket zárták be az elmegyógyintézetekbe, ahol aztán valóban dilinyóst csináltak belőlük. Szerencséd van, Viktor: keményedő diktatúrádat puha, igazi keménykedésre alkalmatlan ellenzék kritizálja, támadja, kifogásolja, ostorozza, etc. Hogy is keményíthetnének be, hiszen titeket véd a demokrácia látszata, épp az a pajzsotok, amit tönkretettetek.
   Itt van ez a népszavazási kezdeményezés, mely nem juthatott be a választási irodába. Világ szégyene. Ilyet a legdurvább diktatúrákban tesznek csupán, de talán még ott sem, mert még a diktátorok is adnak valamit a látszatra, arra, hogy legalább bekössék a világ szemét: kérem, nálunk be lehet adni a kezdeményezést, ki is lehet írni egy népszavazást, kit érdekel, a végén majd úgy hirdetjük ki az eredményét, ahogy az nekünk jó.
   Apropó: ha az a konzultáció valóban nemzeti, akkor mért nem lehet ugyanúgy többpárti kontrollal kibontogatni a visszaérkező borítékokat, mint a választásokon urnába dobottakat? Persze, tudjuk, miért, költői kérdés volt, mert ha erre lenne lehetőség, tán még azok is visszaküldenék a válaszaikat, akik nem értenek egyet veletek, mert látnának esélyt arra, hogy esetleg a „nem” válaszok lesznek többségben.
   Szóval, ahogy föntebb írtam, minden, amit tesztek, kolosszális hazugság.
   Azt bizonyítja, ami a választási iroda épülete előtt, a bejáratnál történt: vazallusaid vazallusai megakadályozták azt, hogy a valódi nemzeti konzultáció esélyével mondhassa ki mindenki, akit érint, hogy nem értenek egyet a vasárnapi zárva tartással. Hogy nem értenek egyet veletek, ebben sem, és sok másban.
   Nincs kétféle nemzet, és nincs kétféle konzultáció, és nem lehet kétféle a nemzeti konzultáció sem. Ha bízol a te népedben, hagyd, hogy véleményt mondjon, akár rólad is, a tetteidről is, mindarról, amit (velem együtt) hazugnak, hazugságnak lát.
   Aljas volt ez a balhé, mélyebbre sosem jutott még a magyar demokrácia, illetve a maradéka, az, amit még nem teljesen zúztál szét. Nem elég, hogy mindent magad, magatok alá söpörtél, hogy mindenre rátelepedtél, hogy odáig jutottál, hogy ebben az országban ma már senki más nem boldogulhat kedvére, csak a magánhadsereged, vazallusaid, csókosaid, kiválasztottjaid.
   Viktor, megtanultatok hazudni, és mindezt magasabb színvonalon csináljátok, mint azok, akikre gyűlölettel tekintetek.
   Viktor, te félsz a saját népedtől, rettegsz a nemzet fiaitól és lányaitól! Te félsz az igazságtól, attól, ami mindig utoléri és leteperi a hazugságot, és legyőzi a hazugokat. Patyomkin országot teremtettél, Viktor! Itt minden embered, minden szócsöved közös kottáról hazudozik, mutatja ugyanazt a látszatot a néped, a nemzeted, a világ, és persze Európa, az unió előtt, a jobbik arcot, azt, ami nincs, amit eltakarnak a papundekli falak.
   Ezek fognak hamarosan rád és rátok dőlni, Viktor. Már lelepleződtetek, már többen tudják, hogy hazugságra épül az egész kormányzói életműved, már tudják, hogy inog a papírkolosszus, már rezeg a kártyavár, épp csak ki kell várni, hogy leomoljon.
   Hallgasd meg a főembereidet, hogy dadognak, hogy hazudoznak, amikor egy semmi kis kérdésre kéne válaszolniuk, jelesül, hogy ki is és mi is az a Habony Árpád. Ezt se tudják megválaszolni, jól biztos, hogy nem, esetleg hazug módra, és persze nevetségesen, tragikus hebegéssel és habogással, szégyentelenül. Minap azt írta egy boldog országban élő egyetemi tanár barátom, hogy azokért, amik itt(hon) történnek, mindazok miatt, amiről a korrupciók kapcsán tételesen beszámolt az LMP egyik frontembere, más országban, náluk is, már bilincsben vezették volna el azokat, akikre a gyanú vetül. Itt ilyesmi nem történhet meg, zsebre vágtátok a rendőrséget (lám, a választási iroda előtt sem tettek semmit), megtaláljátok minden ügyre a megfelelő ügyészt, bírót, a törvénykezésnél sem lehet gond, az alkotmánybíróság is embereitekből állt össze, szóval épül a gyalázat, dagad a vízfej, mindent befal a kis gömböc, és csak gurul, gördül, ki tudja, mikor durran szét, mikor fordul ki belőle minden, minden, amit belegyömöszöltetek szégyenteljes hatalmaskodásotok évei alatt.
   Bebetonoztátok magatokat, persze, ez jó védelem, biztos jövő, legyőzhetetlennek látszotok, mint a nagy Szovjetunió. Láttam már olyan házat, melyet több méter magas kerítés övezett, legfölül tövisszerű fémtüskékkel. Védte magát az ott élő, ezer oka lehetett rá, amit összehordott, védelemre szorult. De ez az ember önmagát zárta be, szegény, örök életre. Így jártok ti is a bebetonozással: úgy alkottatok meg mindent, úgy betonoztátok be magatokat, hogy kirobbantani sem lehet benneteket. Reménytelennek tűnik minden, talán egyetlen remény lehet: hogy akaratotok ellenére, észrevétlenül és visszavonhatatlanul magatokat is bebetonoztátok, és abból a megszilárdult betonból kijönni, mozdulni sem lehet, saját kelepcétek lett a védőbástyátok.
   Nem tudom, mennyi bátorsága van, lesz, és marad a valódi nemzetnek, a magyar népnek a választás idejére, de azt remélem, egyre több embernek nyílik ki a szeme, és előbb-utóbb nem kétmillió, de annál is több ember fogja kimondani: Viktor, ne tovább! Elég volt abból, amit művelsz! Emlékeztetlek: milliók lélegeztek föl a Ceausescu házaspár bukásakor, nem lehetett másképp: milliók várták azt a pillanatot. Ceausescu is hatalmas beszédekben, újságcikkekben, román nemzeti konzultációs eredményekkel kábította a románokat, meg az ott élő magyarokat, székelyeket, mindenkit, és látszólag hitték is, valósnak is gondolták, miközben mindannyian tudták az igazságot: az egész egy hatalmas, egy kolosszális hazugság.
   Viktor, emlékeztetlek: a Kossuth téren több ezer boldog ember, pedagógus és szülő, s ki tudja még kik nem állt mosolyogva az esőben, Sándor Mária ötperces csendülete alatt. Boldogok voltak, mert együtt voltak, és mind ugyanazt akarták, és hát megmutatták az erejüket, azt, hogy létezik egy erő, az összetartozás ereje. Emlékezz majd erre, amikor Patyomkin országlásod utolsó pillanatában milliók elégedett, megnyugvó, boldog mosolyát látod. Adja Isten, hogy ekkor lássam az arcodat…
   Forrás:24.hu/Nagy Bandó András

 2. lacii szerint:

  A Sok pedofil pap között jól mutat egy örömanyuka.
  Nincs vele semmi gond .
  Aki pedig az erkölcsi maszlag korlátai közt tengődik az a képmutatás magas fokát űzi.
  Ha már kurváknál tartunk. Talán sokan egyet értenek, hogy minden képviselő egy kurva.
  Egyébként meg szép napot mindenkinek.

 3. 1tothgabor szerint:

  Apáca stoppol és felveszi egy rendkívül elegáns és csinos nő egy jó kocsival. Az apáca nem bírja megállni, hogy ne kérdezze meg:
  – Kitől kapta ezt a szép kocsit?
  – Tudja, nagyon jó vagyok az ágyban és a barátom ezt adta nekem. Később megint megkérdezi:
  – Kitől kapta ezt a szép bundát?
  – Tudja, nagyon jó vagyok az ágyban és a barátom ezt adta nekem.
  Később este kopogtatnak az apáca ajtaján. Kinéz és látja, hogy János barát az… Az apáca kiszól:
  – Jól van János, vidd a fenébe a Pilóta Kekszedet!

 4. petymeg szerint:

  Gyakorlati oktatás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.