Isten!-ha vagy! Hallgasd meg fohászunkat!

Különgéppel mennek Orbánék az olimpiára

döri

Fejenként átlag 700 ezer forintért utaztatja ki az állami vezetőket a Magyar Olimpiai Bizottság a riói olimpiára, kivéve Orbán Viktort és Áder Jánost, akik kísérőikkel együtt állami pénzen utaznak majd. A miniszterelnök az olimpia végére repül Brazíliába, így élőben láthatja a kajak-kenu utolsó versenynapját.

Állami pénzből utazik Rióba Orbán Viktor miniszterelnök és Áder János államfő, valamint plusz 1-1 fő kísérőjük. A többi kormánytag útját a Magyar Olimpiai Bizottság állja – adta hírül a keddi Blikk, amely összegyűjtötte, mennyi pénzt költünk a politikusok utaztatására az olimpián.
Kiderült, fejenként átlag 700 ezer forintba kerül a riói utazás. A MOB hat állami vezető útjára költ összesen 4,2 millió forintot, köztük van Balog Zoltán emberminiszter, Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes, valamint három államtitkár is. Lengyel Györgyi közigazgatási államtitkár marad a legtovább, ő 12 éjszakát tölt kint, ott bevárja majd Balog Zoltánt, és együtt repülnek majd haza.
A politikusok charterjárattal, különgéppel utaznak a játékokra. Orbán és Áder a nagykövetség szállásán laknak majd, hogy testőreik kint is gondoskodhassanak a biztonságukról.
Orbán Viktor az olimpia végére repül Brazíliába, így élőben láthatja a kajak-kenu utolsó versenynapját, valamint a vízilabda helyosztóit is. Simicskó István honvédelmi miniszter a saját pénzén utazik Rio de Janeiróba.
(HVG)
Bal-Rad komm: Elvtársak! Imához!
Isten!-ha vagy! Hallgasd meg könyörgésünk! Hosszú az az út, hiszen Brazilia nagyon messze van! Tartsd őket ott!
Nem hívő elvtársaknak: Óh ti riói haramiák! Szolgáljatok rá rossz híretekre! Tegyétek legalább részben jóvá eddigi gonoszságaitokat!
-Persze nem akarunk mi rosszat Brazilia népének. A tartási költségeket bevállaljuk! Azt se bánnánk, ha munkára fognák őket a dzsungel mélyén. (Ajánlanánk a csónak nélküli húzóhálós piranhahalászati elfoglaltságot!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Isten!-ha vagy! Hallgasd meg fohászunkat! bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Jogos!A magyarság ellenségeit jobb lenne messze tudni az országtól.A lakosság életsazínvonala a kommunizmus bukása óta 1/4-re esett vissza. Néhányan ugy mond értelmiségiek és bűnözők jártak jól csupán.Benne a FIDESZ vezetése.Ideje eltünniük a politikából.Más kérdés,hogy vssza tudjuk e állítani rengeteg munkával a gazdag MAGYARORSZÁGOT! Más történelmi idők vannak!Nincs orosz segítség.Ennek hílyán a jelenleg gazdag rétegek is elszegényednek.Akár 20-25%-os áremelkedés is jöhet.A külföldi üzletláncok veszteségesek a TESCO kivételével. Mit gondoltak,hogy örökké tart a kommunizmus anyagi bázisa? Elkopott!

 2. 1tothgabor szerint:

  Lézer János és Orkán Viktor helikopteren utazik. Egy város fölött lepillantva elégedetlen tömeget vesznek észre. János megszólal:
  – Tudod Viktor, ha én most kidobnék egy mázsa kenyeret, ezek a kezemet is megcsókolnák!
  – Ha én kidobnék egymillió forintot, a lábamat is megcsókolnák! – így Viktor.
  A pilóta rezzenéstelen arccal fordul hátra:
  – Ha én meg kidobnám magukat, a seggem is kinyalnák!

 3. 1tothgabor szerint:

  Felszáll a repülőgép, a kapitány a pilóta fülkéből a mikrofonon keresztül beszél.
  – Kedves utasaink! Köszönjük, hogy a mi légitársaságunkkal utaznak. Amint látják, az ég csodásan kék, a felhők is gyönyörűek, vagyis csodaszép időnk van, és a géppel is minden rend…… – Ó, A FRANCBA!!!
  Az utasok halálra váltan ülnek a helyükön, moccanni sem mernek, amikor is újból a kapitány hangja hallatszik.
  – Elnézésüket kérem, de magamra öntöttem a kávémat. Látniuk kéne a nadrágom elejét!
  Erre az egyik utas:
  – Az enyémnek meg a hátulját…

 4. szaszi szerint:

  Elég sok rosszaság bújkál arrafelé,akiket az Istenért se sikerül elfogni,hazahozni.
  Lesz nagy találkozás.

 5. Váray Károly szerint:

  Én meg azt mondom: Mégiscsak az ország első emberei, ilyen megalázó alacsony utaztatással megalázni őket bűn !!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.