Last minute program maffiózóinknak! CSUKOTKA RÁTOK VÁR!

A jeges Csukcsföld, ahol a világ véget
Andrej Sapran 2005 óta dolgozik a The World’s Edge Lands címet viselő sorozatán, melynek keretében bejárta Oroszország legkietlenebb, legföldöntúlibb, a kommunizmusban – főként az ott elhelyezett rakétabázisok, vagy titkos katonai létesítmények miatt – nem látogatható helyeit: háromszor barangolta be a Kuril-szigeteket (2005, 2006, 2010), három hónapot töltött a Kamcsatka-félszigeten (2007), valamint kétszer járt Csukcsföldön (2008, 2015). Ezúttal legfrissebb fotóit mutatjuk be.
A képek egyáltalán nem kívánnak semmiféle aláírást, melyek megváltoztathatnák annak értelmét, vagy bármiféle ételmezést sugallnának a heteken át megállás nélkül fújó jéghideg szél birodalmában készült fotókhoz, ahol az emberek számára minden egyes nap egy végtelen küzdelem a túlélésért.
Elhagyott hajók és repülőgépek, sziklás partok, hófödte romok, darabokra hullott radarok, temetők, hóviharok, szélfútta játszótéri hinták képei következnek.
csucsu1 csu2 csu3 csu4 csu5 csu6 csu7 csu8 csu9 csu10 csu11 csu12 csu13 csu14 csu15 csu16 csu17 csu18 csu19 csu20 csu21 csu22 csu23 csu24 csu25 csu26 csu27 csu28 csu29
(24.hu)
Bal-Rad komm: Csukotka igazán megfelelő hely lesz legelvetemültebb politikai bűnözőinknek. (A pitibb bandatagok-a pribékek-ellesznek Birobidzsanban, bár…! Bár már érkezett jelzés a Bal-Rad-hoz, hogy nem szemétgyűjtőhely az! Ne akarjuk tovább terhelni azt a vadregényes környéket, mert a szibériai tigrisek-ugye-azok igencsak kényes jószágok!)

Úgy nagyjából kétszázezerre tehető a bűnbandák létszáma. Csukotkán nem fog szekfűtenger meg narancsliget virágozni. A tulipán is hervad, meg rögvest lekornyad a kalász is! A madarak pedig fagyottan buknak alá, mint egy darab jég.
Jó hely lesz az politikai bűnözőink számára! Méltó lakolási lehetőség egy ország elsikkasztásáért, egy nép tönkretételéért!

Barátkozzatok banditák a gondolattal: MINDEN NAP EGY NAPPAL KÖZELEBB VAGYTOK AZ INDULÁSHOZ! CSUKOTKÁRA! Közel az USA-hoz!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Last minute program maffiózóinknak! CSUKOTKA RÁTOK VÁR! bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. IB szerint:

  Dik mán mennyi mindenféle fém…..há egy igazi aranybánya…..:-),:-)

 2. D vitamin szerint:

  Kamcsatka amúgy egy félelmetesen gyönyörű félsziget tele vulkánnal, hegyekkel és medvékkel, lazacokkal, bár lakott települései tényleg randák.

 3. Sub Zero szerint:

  Nagyon durva hely. Van némi fogalmam a hidegről és a hóról. Lenyomtam 3 évet Svájcban 1300m magasan lévő faluban 1 hetet dolgoztam 3000m felett télen! Azóta még inkább tudom, hogy:
  Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.