Nagy baj lesz ebből!

DZSIHADISTÁK SZIVÁROGNAK BE A BALKÁNRA

Az elmúlt 18 hónapban nőtt a Szíriából, Irakból és Líbiából hazatérő dzsihadisták száma – jelentették kedden a montenegrói lapok a nemzetbiztonsági szolgálat adataira hivatkozva.

sal
Csaknem 200, az Iszlám Állam terrorszervezet oldalán harcoló dzsihadista, köztük 28 nő tért vissza Koszovóba, Bosznia-Hercegovinába és Macedóniába az elmúlt, valamivel több mint másfél év alatt – lapinformációk szerint. A Pobjeda című montenegrói napilap azt állítja, hogy mintegy 20 szerb és montenegrói állampolgárságú iszlamista – tartva a büntetéstől saját országában – valamelyik nyugat-európai országba távozott.
A lap azt is tudni véli, hogy az utóbbi, a közel-keleti harcterekről hazatért harcosok az ellenőrizetlen migránshullámmal jutottak el Nyugat-Európába.
A nyugat-balkáni országok mindegyikében törvény tiltja, hogy állampolgáraik részt vegyenek fegyveres harcokban az ország határain kívül, ami több évig terjedő börtönbüntetéssel sújtható.
(vs)
Bal-Rad komm: NEM RIOGATÁSKÉNT: Az ISIS legalább két esztendeje már, hogy ÁRVA-vagy szüleiktől elorozott-FIÚGYEREKEKET KÉPEZ KI!
Agymosás és alapszintű terroristaismeretek az oktatott tárgyak. Aztán ezeknek a gyerekeknek a többségét Európába küldték, mert sok hasznukat amúgy a harcokban nem tudják venni!

EZEKET EURÓPA ELLEN KÉSZÍTETTÉK FEL!
A MI ORSZÁGUNKBAN KILENCEZER “KISÉRŐ NÉLKÜLI” KISKORÚ FIÚ-NÉHÁNY KIVÉTELLEL 14 ÉV FELETTIEK-LETTEK REGISZTRÁLVA!
Nem állítjuk-sőt, nem is feltételezzük-hogy Magyarország lenne a cél! Ezeknek a fiúgyerekeknek a túlnyomó többsége nem vágyik a magyarországi létre!
Azt viszont állítjuk, hogy komoly veszélyforrást jelentenek! Európára, Magyarországra!
Hiszen ha megérkeznek(megérkeztek) a tanítók is, a parancsnokok is-mint “menekültek”… Na akkor lehet cudar világ!

terf

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:



Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nagy baj lesz ebből! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Berta Péter szerint:

  Így kel ezt csinálni. Lehetne tanulni a Putyintól 😀

  http://ultrasinfo.com/az-oroszok-felrobbantottak-egy-muszlim-imahazat/

 2. Smith szerint:

  A szerb hírszerzésnek információja van arról, hogy elkezdték megkörnyékezni a Szerbiában élő cigányokat, hogy térjenek át az iszlám vallásra, amiért pénzt is adnak nekik. Bulgáriában hasonló jelenségre figyeltek fel a titkosszolgálatok, és a szálak Törökországba vezetnek. Nos, nálunk kb. 800 ezer és 1 millió körülire saccolják a cigányság létszámát. Ha itt kezdenek bele a hittérítésbe, akkor sötét jövő elé nézünk. Eljöhet az az idő, amikor a cigányság már nem csak közbiztonsági, hanem nemzetbiztonsági problémát is fog jelenteni.

  Admin:

  Le vagy maradva! Legalább tizenöt esztendeje térítenek! Tűzifáért, segélyért stb. Az egyik muftit személyesen is ismerem.

  • aaa szerint:

   Már most is az !

  • V.kutya szerint:

   Ott van a Nemzetbiztonsági Kockázat az összes fényképen!
   A főcigány, úgy hívják, Orbán Viktor.
   Embert a barátjáról…Néhány poszttal lejjebb épp kezel a másik cigánnyal, ez senkinek nem tűnik fel? Vajon melyikük a magyar nép igaz barátja, és védelmezője? Netán a Nemzet Gázszerelője?
   És sok valódi magyar ember csontig nyal ennek a hordának, évek óta ezt pofázzuk. Ez a nagy össznépi turulfos mögött ott a sunyi cigány a Viktorotok, meg a másik cigány, a Vonó (ő ráadásul zsidó is).

 3. vargaistván szerint:

  a cigány nem annyira ostoba–a paraszt güricik s eltartja öt—igazábol hiába probálja zsido hogy rávegye cigányt hogy leölje magyart—hülye lenne levágni…a migráns igazábol nekik inkább konkurencia–persze ha ugy látja hogy iszlám sokkal erösebb akkor jo tulélési ösztönböl áttér

 4. bizony szerint:

  “A nyugat-balkáni országok mindegyikében törvény tiltja, hogy állampolgáraik részt vegyenek fegyveres harcokban az ország határain kívül, ami több évig terjedő börtönbüntetéssel sújtható.”
  Ideje a jó példát átvenni a balkáni országoktól a többi országnak is!
  A második képpel nincs valami gebasz? Esőköpenyes fiúcskák állnak sorfalat, eddig oké, de miért van mindegyiknek sörhasa, elefántlába?! Némelyik vaskos veretes csülkön 2-3 évtizedes kosz látszik, holott nincs tíz évesnek mutatva az egész gyerek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.