Róbert bácsi kerestetik!

Nem kapnak meleg ételt a kórház betegei

kkaj

Az esztergomi kórház erről körlevélben is tájékoztatta a betegeket.

A Hír TV híradójának az egyik beteg hozzátartozója azt mondta, a napi három étkezés így három szendvicset jelent, a speciális étrendet igénylők csak rokonaikra számíthatnak. A rokon szerint a konyha üzemeltetője nem kapta meg számlái ellenértékét, ezért leszerelte a konyhát.
Több osztályról kaptam olyan információt, hogy ez a hideg élelem három csomag szendvics, tehát reggel, délben, este ugyanaz. Ez azt jelenti, hogy azokat, akik pépes vagy egyéb táplálásra szorulnak, vagy gyerekek, ha hozzátartozójuk nem hoz be enni, akkor egyszerűen nem tudják őket normálisan táplálni.
Az esztergomi kórház körlevélben tájékoztatta a betegeket a kialakult helyzetről. Az intézmény – a honlapján olvasható tájékoztatás szerint – a helyzetet átmenetinek tekinti.
“Tájékoztatjuk Önöket, hogy augusztus 1-től a Kórházat ezidáig ellátó Hungast Zrt. megszünteti élelmezését, ebből fakadóan szolgáltató váltás lesz. Az átmeneti időben mindent elkövetünk azért, hogy a szolgáltató váltás minél zökkenőmentesebb legyen.”
Néhány hónapja röppent fel a hír, hogy kormány teljesen átalakítaná a közétkeztetés rendszerét, azt is átvenné az állam. Ennek kapcsán olyan hírek röppentek fel, amelyek Mészáros Lőrincet sejtették a háttérben, de Lázár János a minap Mesterházy Attila (MSZP) írásbeli kérdésére azt válaszolta, a kormány még nem döntött a közétkeztetéssel kapcsolatos esetleges feladatokról.
(24.hu)
Bal-Rad komm: “…mindent elkövetünk azért, hogy…” – találjon a kórház egy Róbert bácsit. Aki ingykonyhát működtetne! Ami bizony ráférne a teljes döbrögisztáni közegészségügyre! Vagy valami jószívű Dagobert bácsi!
“…a kormány még nem döntött a közétkeztetéssel kapcsolatos esetleges feladatokról…”
-Olimpia lesz! Értse már meg végre mindenki!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Róbert bácsi kerestetik! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Próféta szerint:

    Semmit sem akarnak adni a politikusaink, inkább csak elvesznek.
    Mi szívesen adunk nekik kötelet, hogy a saját életüket is el tudják venni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.