Szíria

A pancserpuccsot épp csak ép bőrrel megúszó ankarai maffia külügyére-Mevlüt Cavuşoğlu-tegnap este arról hahogott, hogy azonnali hatállyal le kell állítani Aleppo martalóchordáinak levegőből való irtását. Kardigan külügyi pasája el van szörnyedve pátyoltjainak rakásra hullása láttán.

Aggodalma nem minden alap nélkül való. Füst ide-vagy oda, az orosz légierő és a szír kormányerők csapásai alatt rémesen fogy a körbezárt latorbanda. Csak tegnap és csak Aleppoban legkevesebb nyolcszáz bitang lett elpusztítva.

Tegnapi moszkvai sajtótájékoztatóján Szergej Rudszkoj altábornagy felsorolta, hogy miért KELL és van értelme Aleppo pribékjeinek kiirtására.

Abu Muhammad Al-Sari és az indiai származású Abu Bashir Al-Hindi nevű martalócvezérek is kiadták párájukat a Handaratban lévő palesztin “menekülttábor” brigantijai ellen megtartott takarításban.
hullm
Életbe maradt pribékjeik most gazdátlanul kóborolnak a romok között. Vélhetően nem sokáig.

Az Aleppo déli elővárosai környékén meghirdetett ISIS-offenzíva is vadul indult, ám estére még vadabb véget ért. A pribékek számára. Alig fél nap leforgása alatt zátonyra futott.

dnya
Alapjában véve is eléggé fölhergelték tegnap az orosz légikontingenst tegnap a helikopterlelövéssel és halottgyalázással a bűnbandák. Ennek egész Szíria területén érzik hatását a pribékhordák. Tegnap kora délután óta pillanatnyi nyugalmuk sincs. Éjszaka is rettegésben telt a létük.
A szír kormánycsapatok pedig élnek a lehetőséggel.
Homsz-tartomány északkeleti részében Al-Madajin és Al-Zara térségében próbálkozik reggel óta az an-Nuszra banda. A vidéken heves harcok dúlnak, de a pribékek kudarca borítékolható. Már délelőtt két légicsapáshullám érte őket. Egyszer orosz, egyszer szír gépek csináltak nekik egy kis “meglepit”!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.