Mert megtehették

Mindenkit terrorizált a putnoki család, a “rettenthetetlen hadsereg”

58 bűncselekménnyel gyanúsították a rendőrök egy, a környezetüket hosszabb időn át, rendszeresen terrorizáló család tagjait Putnokon.

A nyomozás a napokban zárult le vádemelési javaslattal az ügy tizennégy gyanúsítottjával szemben, akik közül tizenegyen vannak előzetes letartóztatásban.
Súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 54 éves putnoki családfővel és 13 közeli rokonával szemben.
A család tagjai az elmúlt években, magukat ,,rettenthetetlen hadseregként” aposztrofálva jellemzően úgy biztosították megélhetésüket, hogy megfélemlített putnoki és sátai lakosoktól különféle módon elvették a pénzüket.
Volt, akitől védelmi pénzt szedtek, akadtak, akiket vásárlási kölcsönökbe kényszerítettek – oly módon, hogy a termék a családé lett, a hitel törlesztése pedig a sértetteké -, továbbá ötven-, illetve százszázalékos uzsorakamatra is adtak kölcsön pénzt.
Olyan eset is előfordult, hogy egy a gyanúsítottak által elkövetett garázdaság miatt kiszabott pénzbírságot az ügy sértettjének kellett kifizetni, mivel a család tagjai életveszélyesen megfenyegették.
Egy sátai lakos házát úgy vették el, hogy meggyőzték az egyedülálló asszonyt, jobb lenne neki, ha hozzájuk költözne. Eleinte jól bántak vele, majd fokozatosan elvették mindenét, végül rabszolgasorba taszították.
A család tagjai a bűncselekmények elkövetése során kifejezetten törekedtek arra, hogy áldozataikat emberi méltóságukban megsértsék, megalázzák; elhitették környezetükkel azt is, hogy velük nem lehet szembeszállni.
Emiatt a sértettek félelmükben sokáig hallgattak, a páncélt végül 2015 februárjában törték át az ózdi és a putnoki nyomozók.
A hatóság a tanúvédelmi lehetőségeket maximálisan kihasználva biztosította a sértetteket jogaik gyakorolásáról, így sikerült felszámolni a putnoki család szervezett “hadseregét” és felderíteni az általuk elkövetett bűncselekmény-sorozatot.
A család tagjait rablással, zsarolással, személyi szabadság megsértésével, szexuális kényszerítéssel, csalással és okirattal való visszaéléssel is gyanúsítják.
Az Ózdi Rendőrkapitányság az ügyekben indult nyomozásokat a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek. A gyanúsítottak közül 11-en előzetes letartóztatásban vannak, ketten nem hagyhatják el lakhelyüket, egy férfi pedig más bűncselekmény elkövetése miatt kiszabott börtönbüntetését tölti.
(ma.hu)
Bal-Rad komm: Megtehették, mert a környezet GYÁVÁN ÉS MEGADÓAN eltűrte! A kifosztást, a megaláztatást.
Megtehették, mert ORSZÁGUNKBAN 26 éve ez a módi. (Elég sok ilyen “rettenthetetlen hadsereg” van egyébként ORSZÁGUNKBAN!)
Hogy rajtavesztett a “rettenthetetlen hadsereg”?
Hát BELEUNT A NAGY MAFFIA! A konkurenciát nem szeretik! A “rettenthetetlen hadsereg” vezénylő tábornoka konzultálhatott volna a Flórival.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással: 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Mert megtehették bejegyzéshez 18 hozzászólás

 1. Balázs szerint:

  Anno a Magyar Néphadseregnek volt lángszórós alakulata. Valahogy ez jutott eszembe a hírről.

 2. Turzó István szerint:

  Észre vette-e valaki már, hogy a zsidóság, és a cigányság rendkívül hasonló jegyeket mutat! Egy barátom, aki nagyon szakértő ezekben a kérdésekben, azt mondta, hogy ez nem véletlenül van, mert egy tőről fakadtak!

 3. forradalom! szerint:

  “Szent “István királyunk,amikor kinézte magának a ezt a földet,minden népet elűzött,akit csak lehetett,vagy megölt.Kivéve a cigányokat,és a zsidókat.Pedig ők már jóval előttünk itt éltek.Őket vajon miért nem?Persze ez ma már csak költői kérdés.Köszönjük neki is a már majdnem 2 millió Magyarországon garázdálkodó cigányt,és hatalmon lévő zsidó bandát.

  • Sub Zero szerint:

   Csak tudnám, hogy ezt honnan vette? Hallottam már sok hülyeséget, de ez mindent lesöpört.

   • vitorla123 szerint:

    Álhumánum miatt szaporodik a cigányság!Kínai mintára be kell vezetni,hogy csak egy gyerekük lehessen! Egy asszony egy gyerek.Lekötni,vagy sterilizálni.Másképp elfoglalják Magyarországot!

    • Sub Zero szerint:

     Szent István királyról leírt hülyeségekre gondoltam és nem a két parazitanép kártékonyságára.

   • Fergeteg11 szerint:

    Próba.

    • Fergeteg11 szerint:

     Sajnos a rendszer valamilyen kritérium szerint kiszűrte a hozzászólásomat. Kár.

     Admin:

     Van amikor átengedi, és van amikor nem! Sajnos csak egy-egy cikk felküldése után tudom megnézni a komm. rovatot, és mint az előbb is, kézzel kellet átengednek a kommentedet-ami másik IP-címről jött, mint ez!

     • Fergeteg11 szerint:

      Elnézést a kellemetlenségért! Sajnos az IP nálam változó lehet.

   • 1970 szerint:

    Na, azért időnként az ön hozzászólásai sem maradnak le a sületlenségi versenyben…

   • forradalom! szerint:

    Sub Zeronál igen.Valóban nem István volt a mindenkit kiűző.hanem az itt letelepedni kívánó törzsek.Ide írom:Nyék,Megyer,Kürtgyarmat,Tarján,Jenő,Kér,Keszi.Lehet söpörni.

 4. Azorka1861 szerint:

  Tisztelt Fergeteg11, probàld meg mèg egyszer! Szeretem hozzàszolàsaidat
  ès kivàncsi vagyok a kiszürtre.
  Üdv Azorka

  • Fergeteg11 szerint:

   Köszönöm, örülök, ha van, akit érdekel. Egy kicsit tisztázni próbáltam a cigány és zsidó bevándorlás kérdését, mert szerintem ezekkel kapcsolatban sok a zavar, de majdnem mindegy, mert akik korábban elterjesztették a hiedelmeket, néha akaratlanul is jó munkát végeztek. Bár mindegyik cáfolható, mára már kialakult a szinte megtörhetetlen alternatív valóság, amit lehetetlen kisöpörni az internetről és a szóbeszédből, az emberek foggal-körömmel ragaszkodnak hozzá. Néhány ilyen:
   – cigányok már előttünk is voltak az országunk területén
   – a cigányok Árpádékkal érkeztek
   – a cigányok már legalább 800 éve Magyarországon vannak
   – a cigányok a 15. században jöttek (pedig jobbára csak átvonultak akkor, a bevándorlásuk pedig amúgy is több szakaszból állt)
   – a cigányok és zsidók egy tőről fakadnak
   – a zsidók kazárok
   és a többi. Amit én korábban írtam, annak a lényege az volt, hogy a legtöbb itt élő cigány ősei moldáv területekről szivárogtak át a 17. század elején, a zsidóknál pedig Galícia volt a fő kibocsátó, bár mások is szóba jöttek (és nem kazárok). Linkekkel hivatkozni nem mertem, mert attól féltem, a rendszer kidobja, de nem ez volt az ok. Mindenesetre megpróbálom még egyszer, utoljára betenni e hozzászólás alá, már amennyiben ezt el tudom küldeni.

   • Fergeteg11 szerint:

    Nem sikerül sajnos.

    Admin:

    Próbálj meg e-mail címet váltani

    • Fergeteg11 szerint:

     Köszönöm, megtettem, ez már elvileg működő cím, bár megnézni nem tudom a biztonsági beállítások miatt.

 5. szaszi szerint:

  Fergeteg!
  Két hete a “gyertyaláng”-on gyújtottam egy régi ismerősömért gyertyát,a térképen az orosz távol-keletről határozta meg a helyet.De írtam ide Prágából,meg románoktól,somogyból,pedig itt ülök Bpesten,ugyan arról a gépről.
  Admin is bekérdezett már,mit írkálok innen-onnan,de a helyzet ugyanaz,nem oldódik.
  Úgy látom,nem is fog.Olyan mint a gerilla net 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.