Mibű? Hunnan?

Miből futotta Vizoviczkinek 250 milliós óvadékra?

A vállalkozó korábban azt írta az ügyészségnek, hogy minden vállalkozása tönkrement, és 500 millió forint tartozást halmozott fel. Így még inkább adja magát a klasszikus kérdés, amit a korábban a Vizoviczki-klubokban születésnapi bulikat tartó Fidelitas ezúttal elfelejt feltenni: mibű?-hunnan?

Az Index cikke szerint megérkezett a 250 millió forint a Fővárosi Ítélőtáblához, ezért Vizoviczki László most már ténylegesen házi őrizetbe kerülhet az előzetes letartóztatásból.

Vizó7

Felmerülhet a kérdés, hogy honnan lehet pénze Vizoviczkinek a magyar viszonylatban gigarekordnak számító óvadékra, ha 2012-es letartóztatásakor zárolták a vagyonát.
A kérdésre a gyors válasz, hogy nem Vizoviczki tette le az óvadékot, hanem valaki más. A hírhedt diszkókirályért valószínűleg a családja fizetett, de az ügyészség nem árulja el, hogy kinek ért meg ennyi pénzt a vállalkozó. A törvényszék korábbi tájékoztatása szerint azt sem vizsgálják meg, hogy mi a pénz forrása, pedig 250 millió forint azért nem kevés pénz.
Az óvadék mértékét egyébként a vádlott vagyoni helyzetének vizsgálata után állapítják meg, a negyedmilliárd forintból az is következik, hogy a Fővárosi Törvényszék szerint Vizoviczki László rendkívül vagyonos ember. Igaz, Vizovizki is úgy van a vagyonával, mint néhány magyar politikus: nem a saját nevén tartja.
Nem egyértelmű, hogy Vizoviczki családjának lehetett-e 250 millió forintja óvadékra, de ha ők is fizettek, az a valószínűbb, hogy kölcsönkértek ismerősöktől. A vállalkozó letartóztatása után ugyanis a diszkó- és étterembirodalom gyakorlatilag szétesett és az ismerősöknek sem ment annyira jól az utóbbi években.
Lehet sose tudjuk meg honnan volt így hirtelen 250 millió forint erre.
(propeller)
Bal-Rad komm: Mibű? Hunnan?
-Hát a rejtett tartalékból! Amit rosszabb időkre “ásott el” Vizo. Vagy összedobták a rajongói.
Persze meg lehetne tudni a pénz erededetét. MEG MINDENT MEG LEHETNE TUDNI! Csak a magyar népnek kéne összefogni végre. Harminc esztendő gazemberségére lehetne fényt deríteni. Csak akarni kell!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.