A szomáliai norvég

Mint arról ma reggel beszámoltunk, egy ember meghalt, öten megsebesültek egy késelésben London belvárosában mára virradó éjjel. A tettest-a Scotland Yard szerint-egy vélhetően mentálisan zavart 19 éves fiatal férfit elfogták a rendőrök. Az sikerült már állítólag kideríteni, hogy a kaszaboló egy szomáliai származású norvég állampolgár.

A rendőrség szerint a késelő indítékai még nem ismertek.
Sadiq Khan-London polgármestere-közleményben üzente: a brit főváros lakosainak épsége elsődleges számára, ezért aztán fölhívta a londoniakat, hogy legyenek résen.
skh
Különben is: a szabdalkodás hírére visszatér szabadságát megszakítva pakisztáni szülőhazájából, és még ma délután sajtótájékoztatót tart.
Theresa May kormányfő hivatala egyelőre nem kommentálta az esetet. Várnak még egy kicsit, hátha jön valami info, amire kimondhatják: “a zoroszokvótak!”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A szomáliai norvég bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    Ez a legkönyeb ráragasztani a már végrehajtott gyilkosságot elkövetőre, elküvetőkre,hogy “MENTÁLISAN ZAVART VOLT” így, a volt-on van a hangsuly. Talán azótától, a tette elkövetése után, már “nem zavart”. Merkel, ( migráns-bundessmutti), de John Bull unokái is, ezek szerint “mentálisan zavartakat” fogadott tárt karokkal az országukba, mutánsá, debilekké akarván tenni az Európaiakat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.