Donbassz

Az ENSZ Emberjogi Bizottságának jelentése szerint Donbasszban júniusban 12 civil halt meg és 57-en megsebesültek, míg júliusban nyolcan haltak meg és 65 személy súlyosan megsebesült.

Gyenyisz Pusilin, a Donyecki Népköztársaság minszki főtárgyalója az Izvesztyija című orosz napilapban ma megjelent interjújában arra figyelmeztet, hogy a térségben napról napra romlik a helyzet, és amennyiben a kijevi bábhatalom nem tartja be a minszki tűzszüneti megállapodások legalább első három pontját, akkor pillanatok alatt újra igazi harcok robbanhatnak ki a térségben.
jövőNyalókakirály nem lát veszélyt!
Márpedig Kijev mindent elkövet-főként a DNR-területei ellen-a konfliktus élezéséért. Tegnap egész nap ágyúzták Gorlovkát és Zajcevot.

Úgyhogy a tegnap közzétett ENSZ-jelentés augusztusi listája egy gorlovkai civil halálával, és három sebesülttel növekedett tegnap. De ez csak Gorlovkában és Zajcevoban történt.
Jaszinovataja továbbra is az intenzív latortüzérségi ténykedés célkeresztjében van. Éjszaka is abban volt.
De Donyeck is. Meg a környéke! Meg minden általuk elérhető település.
Donyeck délkeleti külső részén pedig már a jövőt építik. Az eddig megsemmisült 138 otthon helyett új lakótelepet építenek, melynek első 18 háza két héten belül átadásra is kerül a lakók számára. Az biztos, hogy az első lakók már ki vannak jelölve. A Donyecki Népköztársaság történetének első hármasikrei és szüleik költözhetnek be elsőként az új lakónegyedbe.

újh

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Fazek szerint:

    Az élet él és élni akar, amihez békét kívánunk!

  2. TERMIN8ATOR szerint:

    Fazek ! Ez szerintem nem az élet, de nem is a halál, ez nem is béke, atól messze van,nem is háboru,de ahoz viszont nagyon közel van .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.