Egy a tábor, egy a zászló!

Demszky kabinetfőnöke stadiont épít Mészáros Lőrinccel

Kóka János után – a szintén az SZDSZ-ből elszármazott – Eörsi Mátyást is felkarolta a Nemzeti Együttműködés Rendszere.

Ez persze nem bűn, csak nyilván jó lenne egyszer megérteni, miért is támogatja például az Orbán-kormány az Eximbank tőkealapján keresztül a Kóka-féle Cellum Zrt.-t, ha a cég immár öt éve 100 és 400 millió forint közötti veszteséget termel. Különösen, hogy az egykori SZDSZ-elnök néhány éve még elszámoltatási célszemély volt; a Fidesz szerint lopott, csalt, hazudott, elárulta a hazát, terjesztette a féktelen liberalizmust, satöbbi.
De Kókán és Eörsin kívül se szeri, se száma azoknak, akik tegnap még baloldali tisztviselőként az úgynevezett „diktatúra” hivatalos ellenzékijei voltak, ma pedig a kormány támogatottjai, rosszabb esetben: egyszerű kitartottjai.
Gyurcsány Ferenc egykori személyi titkára, Kolozs András nemrég még az MSZP XVI. kerületi elnöke volt.
Most az Orbán-kormány diplomatája lesz. Mint az Orbán-kormány külgazdasági attaséja Marokkóban.
Volt egyszer egy SZDSZ – és volt egyszer egy Demszky Gábor. Ennek a Demszky Gábornak főpolgármesterként kabinetfőnöke is volt. Őkiválóságát Forró Zoltánnak hívták; indult parlamenti választásokon, később igazgatósági tag is lett a BKV-nál, ahol annak rendje és módja szerint korrupciógyanús ingatlanügyletbe keveredett.
Az egykor SZDSZ-es Forró Zoltán, Demszky Gábor városházi kabinetfőnöke ma Mészáros Lőrinc partnereként építkezik.

Ilyen referenciákkal elvileg nem teremhetne babér neki a Fidesz-érában. De terem bőven, úgyhogy…
Most éppen lovardát és stadiont épít Szilvásváradon állami pénzből (6,2 milliárdból) Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester partnereként. Az első ütem augusztus 15-ére készül el. Aztán jön a többi…
(Forrás: valasz)
Bal-Rad komm: Táplálni kell a hitestársak “ellen”táborát is, hiszen Hillarynak áll a zászló a világ elsőszámú latorállamában! Döbrögink föleszmélt, hogy Tusványosi szeánszán bakizott a Trumpra tett fogadalmával, és most engesztelő áldozatokat mutat be. “Ne azt nézzék amit mondok, hanem azt hogy mit csinálok!”
Megkezdődött Döbrögi túlélőtúrájának kivitelezése. A lyukas zsák szedegeti össze a foltjait!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Egy a tábor, egy a zászló! bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. vitorla123 szerint:

    Hát hányni lehet tőlük!Nem kicsit,nagyon!Ja van egy linkem is ha megtalálom Észak Koreáról! Lehet másképpen is csinálni,nem csak Amerika van a világon!Sőt!

  2. Smith szerint:

    Orbán sokkal rosszabbul járna, ha Trump nyerne. Tekintve, hogy a NATO nyakán élősködünk, a GDP egy százalékát sem éri el a védelmi kiadások. A republikánus elnökjelölt többször hangoztatta, hogy a közép- és kelet-európai szövetségesek nem tartják be a NATO kötelezettségeket, de azt elvárják, hogy megvédjük őket. Nem véletlenül fél tőle mindenki, mert ha hatalomra kerül, akkor lelketlen bürokrata (csinovnyik) lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.