Fasiszta szörnyület Kárpátalján

Kárpátalján döbbenettel járták körbe ma reggel a Huszt és környéke banderistái a “Szent Helyet”-ahol gyülekezni szoktak.

Meggyalázták ismeretlenek! “Szeparatista módon-szeparatista színekre” mázolták.

huszt

A “Карпатская Сечь-Kárpáti Szics” nevű fasiszta-banderista II. világháborús bűnbanda emlékművét a “Подкарпатская Русь-Kárpátaljai Rusz” (Kárpátaljai Ruszin Állam) szeparatistái saját színeikkel ékítették!
Azok a ruszinok, akik szimpatizálnak Donbassz szabadságharcával, meg autonómiát követelnek Kijevtől az 1991-es népszavazás alapján.
“Kárpátalja hatóságai makacsul figyelmen kívül hagyják a nyilvánvaló tényeket! A szeparatisták szabadon garázdálkodnak Kárpátalján, folyamatosak a provokációik, ám a bűnüldöző szervek nem képesek meggátolni az Oroszország és Magyarország által finanszírozott és bátorított szakadár akciókat és törekvéseket”-háborognak a ma reggel tapasztaltak miatt feldúlt lelkületű káűrpátaljai fasiszták mai közleményükben.
“Anyaföld-Máramarossziget”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Fasiszta szörnyület Kárpátalján bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. vitorla123 szerint:

    Önálló Kárpátalját!Elszakadni Ukrajnától!

  2. TERMIN8ATOR szerint:

    https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&ved=0ahUKEwier_TTx6jOAhVJOxQKHdf4CAsQFgg6MAQ&url=http%3A%2F%2Fnovorossia.ws%2Fnews%2F73671-basurin-rasskazal-ob-oshibke-korrektirovshika-vsu-pod-avdeevkoj-20-kievskih-silovikov-ubiti-i-raneni.html&usg=AFQjCNHa9aGoCDQXdS1RsKPWIdSe51lGSg Az első mondatot nem tudom leforditani, de a másikat,már igen, 20 kijevi katona megölve, megsebesitve Avgyejevkánál . Baszurin mondta el. Megpróbáltam a gooogle forditót igénybe venni, de még rosszab. Mit jelent az,hogy: Baszurin raszkazal (edig értem) elmondta, ob osibke (ezt már nem értem) korrektirovscsika (ezt nem értem, mit jelent) VSZU (ezt ismerem), pod Avgyejevkoj Avgyejevkánál-alatt, 20 kijevszkich silovikov ubitih i ranyen, 20 kijevi katona megölve, megsebesitve.

    Admin:

    A történet lényege, a valcmanisták Avgyejevkán-túlróli tüzérségük megint baráti tüzet lőtt, és mire korrigálták a hibát…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.