Kiváló referenciával…

Izrael nem tudta: náci múltú cégtől veszi a gázmaszkokat

Az egykori náci Németországot hadianyaggal ellátó cégektől szerzi be Izrael évtizedek óta tudtán kívül a gázmaszkokat.

A védelmi minisztérium, a rendőrség, a Sin Bét belbiztonsági szolgálat, az izraeli vasút, a büntetés-végrehajtás, és még a tűzoltóság is évtizedek óta két olyan német vállalattól szerzi be a gázmaszkokat, amelyekről a Jad Vasem Holokauszt Emlékintézet egyik kutatója kiderítette, hogy a náci Németország hadianyag-ellátójaként ők szállították a gázmaszkokat nemcsak a német katonáknak, hanem az auschwitzi gázkamrát működtető SS-őröknek is.

 

gáma
A Jediót Ahronót értesülése szerint 1967 óta, a hatnapos háború óta vásárolja Izrael a Lübeckben székelő Drager és a jelenleg amerikai MSA nevű, de régebben Auer néven futó, és részben ma is Berlinben működő cégektől ezt a terméket.
A sokéves üzlet nyomán ezek a megbízható és kipróbált vállalkozások pályáztatás nélküli, állandó ellátói az izraeli biztonsági szerveknek. A nácikkal való kapcsolataikra egy olyan új történeti kutatás derített fényt, amely a gázkamrák náci felügyelői által használt gázmaszkok eredetét vizsgálta.
(faktor)
Bal-Rad komm: Közvetlen-KIVÁLÓ-referenciával rendelkezett a vevő a gyártó-eladóról. Tapasztalati referenciával. Kell ennél több?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kiváló referenciával… bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Hát persze, hogy kel ! Az Izralieknek talán akkor sem tünt volna fel,ha az a német cég CIKLON-B-t, ttettek, rejtettek volna valamiképen azokba a gázálarcokba, hiszen a CIKLON- b magában is gáz, az igaz,hogy álarc nélkül.

  • vitorla123 szerint:

   A pénz uralma ,az hogy a világ vagyonával a lakosság 1 ezreléke rendelkezik maga a katasztrófa.Nem véletlenűl tallták fel nyugaton a Kádár rendszert.”Feltétel nélküli Alapjövedelem”-ként.Ha a levegő nem magán,hanem közösségi tulajdon akkor mindennek annak kell lenni.Ugyanis az is olyan mint a levegő!

 2. Turzó István szerint:

  Ez megint egy nevetséges érv … – éppen az izraeliek ne tudták volna, hogy kitől rendelnek, éppen ők, akik mindent alaposan átvizsgálnak? A politika mindig is mocskos, hazugságokkal, összefonódásokkal teli volt és van, mindig is csak az érdekeiket nézik az abban részvevők!

 3. Turzó István szerint:

  További kiegészítésként – a németektől nem régen kaptak ajándékba több új, modern tengeralattjárót is más egyebekkel! Azok jelentőségéhez sehol sincs a mostani, piti kis gázálarcos probléma! Érdekes, hogy akkor nem tiltakoztak a szállítóik származása miatt! Ez a híradás is csak egy művi – ‘porhintés’ a világ szemébe! Akkor most vissza fogják adni a gázálarcokat, és szívják a gázt az ‘erkölcsös’ izraeliek?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.