Volner: “Mert ha én egyszer kinyitom a számat…”

Volner: Személyesen ismerem a fideszes elnökségi tag szeretőjét

Ugyanakkor nem akarnak kínos magánéleti sztorikkal visszavágni az őt ért támadások miatt. A jövőben inkább kormánypárti politikusok állítólagos maffiaügyeire fognak koncentrálni.

Volner János az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta: azt sosem bánja, ha egy újságíró megpróbálja kellemetlen helyzetbe hozni, vagy sarokba szorítani. „Az egy más kérdés, hogy aljas módon, hazudozva, titkosszolgálati eszközöket alkalmazva megfigyelnek engem, és utána elindul egy elképesztő lejáratókampány ellenem” – fogalmazott a Jobbik frakcióvezetője.
A Ripost közölt fényképeket még június 28-án Volner Jánosról, ahogy egy ismeretlen nővel tart egy bozótosba. A politikus később egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy feltűnt neki, hogy napok óta figyelik. A Jobbik pedig közleményben tudatta, hogy a képeken látható hölggyel Volner hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban, és válófélben van.
Leszögezte, hogy bár nagyon cifra dolgokat tudna mondani, mégsem a magánéletükkel vág vissza a fideszes politikusoknak. „Mondjuk, egy fideszes elnökségi tagról nemhogy tudom, ki a szeretője, hanem ismerem személyesen a hölgyet” – mondta a politikus, majd hozzátette: megszorongathatná az illetőt, de nem célja, mert meggyőződése szerint ez egy elaljasult politikai közélethez vezetne.
„Nekem az a célom, hogy olyan témákkal vágjak vissza ezekért a támadásokért, amelyek közügyek” – magyarázta Volner János. Hangsúlyozta, hogy a Jobbik-közeli N1TV nem azért foglalkozik hetek óta a Vizoviczki üggyel, hogy revansot vegyenek az őt ért támadások miatt, az ugyanakkor elárulta, hogy a lejáratása után jobban esik neki a kormány számára sok esetben kínos híreket olvasni.
Hozzátette: tárgyi bizonyítékaik vannak fideszes politikusok maffiaügyeiről, akik „nem fognak egyhamar lemászni” az ellenzéki sajtó címlapjairól.
(atv)
Bal-Rad komm: “…bár nagyon cifra dolgokat tudna mondani, mégsem a magánéletükkel vág vissza…” – hiszen ÚRIEMBEREK KÖZÖTT EZ NEM SZOKÁS! Még a pórnépek azon csámcsognának! Aztán “…ez egy elaljasult politikai közélethez vezetne…”

-Isten őrizz! Ezt a békés-tiszta dagonyát fölkavarni! Lopjunk csak szép, egymással való békességben és toleranciában. Elvégre POLTIKUSOK ŐK! Vagy nem?
“Ahol az emberi tisztesség véget ér-ott kezdődik a politikus!”
A kérdésünk csak annyi: LEHET MÉG A JELENLEGINÉL IS ALJASABB DÖBRÖGISZTÁN VAJDASÁG POLITIKAI KÖZÉLETE?
Aligha!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Volner: “Mert ha én egyszer kinyitom a számat…” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Balo szerint:

  Na ilyen a tipizált szar ember.
  Az lenne a dolga, hogy mindent megtegyen a törvényesség, az etika, a politikai kultúra, az ország jövője és jelene érdekében, legyen az információ, nyilvánosság, közvélemény tájékoztatása stb. stb., de nem teszi. Csak akkor ha a saját piti kis kurva ügyeit piszkálják.
  Szarzsák.

  • joz szerint:

   Hm… Nem tudom! Engem qrvára nem érdekel ki kit kefél. Az viszont igen, hogy ki mit lop a “közösből”!!!
   Azt se tudom, hogy Volner úri ember-e! Te viszont tutira nem vagy az!

 2. Sub Zero szerint:

  Volner bement egy nővel a bozótosba. Ez akkor lenne hír, ha nem nővel ment volna be.

 3. scout szerint:

  Ennyi

 4. kugli szerint:

  Balo nem a pénzen vett végzettségű Jobbikos magán életét védte vagy támadta, hanem, azt írta ki magából, hogy ez a Jobbikos is mig az ország sorsát ezek az uralkodó és társai politikusok tönkreteszik, Ő hallgatott. Ha Őt magát támadják csak akkor nyilik ki a szája egy kis fenyegetőzésre.

 5. szaszi szerint:

  Ezt itt külön el kell magyaráni?
  Ammár baj…

 6. V.kutya szerint:

  Ezek a “képviselők”, ezek itt egy és ugyanaz az állatfaj, a mi sötét középkorunk, amit egyszer már elhagytunk, és most megint oda tartunk. Ezek a gecik, akik miatt ma látványosan elsüllyedünk a mocsárban, és ők akkor is saját magukkal foglalkoznak, elképzelheti bárki, mennyit foglalkoznának veletek, ha egy valódi, külső baj érné az országot. Az is világos, hogy nincs különbség fidesz, jobbik, mszp vagy déká, egy és ugyanaz a geci mind.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.